bazár, predaj, inzercia, predám

Vyznamenanie Za obranu Slovenska v marci 1939(kópia)

Kategória: Zberateľstvo

Zberateľská kópia vzácneho vyznamenania Slovenského štátu Za obranu Slovenska v marci 1939. Rozmery sú totožné s originálom. V prípade záujmu píšte mail, telefónne číslo je vymyslené.
Vyznamenanie Za obranu Slovenska v marci 1939(kópia)
Podobné inzeráty
Medaila Za obranu Slovenska 1939, Javorina - Orava replika
Medaila má tvar trojuholníkového na stranách zaobleného štítu. Na prednej strane je široký meč, ktorého rukoväť prečnieva nad štít. Na konci rukoväte sa nachádza očko na zavesenie. Po stranách meča sú vavrínové a lipové vetvičky ovinuté širokou stuhou, na ktorej sa nachádza letopočet 1939. Na rubovej strane je nápis Za obranu Slovenska v marci 1939, alebo Za obranu Slovenska – Javorina/Orava Výška medaile je 45 mm a šírka 36 mm.
ZA OBRANU SLOVENSKA V MARCI 1939 - pamätná medaila
Ponúkam na predaj vyznamenanie z obdobia prvej Slovenskej republiky. Pamätná medaila sa udeľovala vojenským a civilným osobám , členom Hlinkovej gardy, ktorí sa zaslúžili o vydobytie a o zabezpečenie samostatnosti Slovenského štátu. Spočiatku sa udeľovala za obranné boje proti maďarskej armáde v marci 1939 a neskôr túto medailu dostávali aj účastníci poľského ťaženia v septembri 1939. Možnosť vyzdvihnúť osobne v Námestove, po dohode viem priviesť po ceste do Žiliny alebo zašlem poštou. Taktiež možná výmena za niečo iné Slovenský štát + doplatok z mojej alebo vašej strany.
za obranu slovenska 2 druhy
Na predaj verná kópia medaile ZA OBRANU SLOVENSKA V MARCI 1939. alebo JAVORINA ORAVA . Rozmer 35,9×45 mm
Sovietske vyznamenania medaile
1.Medaila „Za odvahu“ je štátne vyznamenanie Ruskej federácie, ktoré sa udeľuje vojakom Sovietskej armády, námorníctva, pohraničným a vnútorným jednotkám a iným občanom ( a v niektorých prípadoch neobčanov) ZSSR. cena: 10€ 2.Medaila za bojové zásluhy bola sovietska vojenská medaila vytvorená 17. októbra 1938 rozhodnutím Prezídia Najvyššieho sovietu Sovietskeho zväzu . Udeľovalo sa za „ odvážnu obranu štátnych hraníc “, „ bojovú činnosť s vojenským úspechom “ či „ úspešnú vojenskú a politickú prípravu a prípravu “. cena: 10€ 3.Rad Vlasteneckej vojny , bolo sovietske vyznamenanie udeľované všetkým vojakom Sovietskej armády a partizánom za hrdinstvo v boji proti nemeckým okupantom vo Vlasteneckej vojne. Vyznamenanie vzniklo 20. mája 1942 a udeľovalo sa v dvoch stupňoch. Mensia verzia priermer 3cm Cena 7€ 4.CCCP XX rokov Červenej armády Jubilejnú medailu „XX rokov robotnícko-roľníckej Červenej armády“ získali štáb a veliaci dôstojníci Robotnícko-roľníckej Červenej armády a námorníctva, ktorí mali k 23. februáru 1938 (Deň Červenej armády ), slúžil 20 rokov v jej radoch a vyznamenaným počas občianskej vojny a vojny za slobodu a nezávislosť vlasti v jednotkách Robotnícko-roľníckej Červenej armády a námorníctva; pre tých, ktorí boli ocenení Rádom Červenej zástavy za vynikajúce služby počas občianskej vojny. Rozmer 90mm so stuhou Cena 12€ Predam repliku sovietskej medaile rád červenej zástavyI stupeň SSSR na závit Materiál: mosadz, pozlatený, smaltovaný, vysoký reliéf Rozmery: 38x45mm Cena 16€ replika ...nič nepropagujem na zberatelske učely , pre filmove divadelne pripadne učely klubov vojenskej historie kvh druha svetova wwii ww2 svetu mier
Za zásluhy o obranu vlasti, strieborná medaila 1960
Strieborné vyznamenanie Za zásluhy o obranu vlasti, strieborná medaila 1960 Cena 30€ + poštovné
Vyznam, RU-Duchobný kríž PIIS MERITIS II.trieda KOPIA
Ponúkam RU-duchovný kríž PIIS MERITIS II. triedu ,, KOPIU,,, postriebrený bronz.Na strede kríža, modro smaltovaný medailon - 17,5 mm, dvojriadkovým nápisom PIIS MERITIS-zbožným zásluhám. Stuha duchov. záslužného kríža je trojuholníková biela, nádherná tvrdá originál.Od 9.5.1911 je biela, vyjadrovala zásluhy v dobe mieru.Stredové medailony sú naprosto stejné, ako velikosťou, farba smaltov, aj nápis v nom PIIS MERITIS, ako originál. Je to nádherná kopia až k nezpoznaniu od originálu,preto som odfotil spoločne s originálom. Ponúkam to tým zberateľom, ktorý majú poškodený obojstraný stredový medailon, či ščasti, chýba alebo poškodený modrý smalt, atd. Dá sa prehodiť, v tom prípade už má inú hodnotu vyznamenanie. Je to fotené za denného svetla. Cena vyzn. PIIS MERITIS - KOPIA je 155.- eur.