bazár, predaj, inzercia, predám

vyznamenia s dekretom po jednej osobe

Kategória: Zberateľstvo

predám 2 ks vyznamenania v krabičke s dekrétmi udelené tej istej osobe: 1ks za službu vlasti a 1ks za zásluhy o obranu vlasti / strieborná puncovaná/ cena 30€ za kus
vyznamenia s dekretom po jednej osobe
Podobné inzeráty
Poštové známky SSSR 1944
Kompletná séria 1944 - vyznamenia -3e + pošta
sovietske vyznamenania (odznaky) č.5.
Predám sovietske vyznamenanie (odznak) "Za statočnú prácu vo Veľkej vlasteneckej vojne 1941 - 1945".Odznak je originál,stužka je nova. Medaila bola ustanovená dekrétom predsedníctva Najvyššieho sovietu ZSSR z 6. júna 1945, mohlo by sa dostať všetkých pracovníkov zozadu - pracovníkov, zamestnancov, kolektívnych poľnohospodárov, vedy a kultúrnych pracovníkov, pracovníkov sovietskeho, stranou, odborov a iných verejných organizácií, ktoré poskytli svoj statočnú a špecializovanú prácu na víťazstvo Sovietskeho zväzu nad Nemeckom vo veľkej vlasteneckej vojne. Na odmenu medaily bolo potrebné vypracovať od júna 1941 do mája 1945 najmenej jeden rok. Pošlem aj poštou. K cene treba prirátať poštovné. V prípade otázok ma kľudne kontaktujte, rád odpoviem! Slúži výhradne na zberateľské a študijné účely , nič a nikoho nepropagujem . Pozrite ostatné moje inz.
zelezny kriz 2 stupna
Dokonalá kopia želnzného kríža 2 stupňa 1939 spolu s dekrétom. Dokonalý dar pre začínajuceho zberateľa nakoľko sa na dekrét dá dopísať meno. Nikoho a nic nepropagujem predávaný predmet slúži výlucne na zberateĺské učely. pozri aj ostatne moje inzeráty. Ďakujem
Predám
Predám prebytky z Mojej zbierky Faleristiky WW.2 Nem. ISA popis b certifikáte , Ostmedaila z dekrétom od výrobcu - Klein & Quenzer A.G .NIKOHO A NIČ NEPROPAGUJEM ANI NEPODPORUJEM.!
sovietske vyznamenania (odznaky) č.7.
Predám sovietske vyznamenanie (odznak) "Za víťazstvo nad Nemeckom vo Veľkej vlasteneckej vojne 1941-1945r." Medaila bola ustanovená dekrétom prezídia Najvyššieho sovietu ZSSR z 9. mája 1945r. a boli ocenení: všetci príslušníci armády a civilného personálu, ktorí sa priamo zúčastňovali v radoch Červenej armády, námorníctva a vojsk NKVD na frontoch Vlasteneckej vojny alebo si svojou prácou vo vojenských obvodoch zabezpečili víťazstvo; všetci príslušníci armády a civilného personálu, ktorí slúžili počas Veľkej vlasteneckej vojny v radoch aktívnej Červenej armády, námorníctva a jednotiek NKVD, ale ktorí ich opustili kvôli zraneniu, chorobe a zraneniu, ako aj presunutí rozhodnutím štátu a straníckych organizácií do inej prace mimo armády. Pošlem aj poštou. K cene treba prirátať poštovné. V prípade otázok ma kľudne kontaktujte, rád odpoviem! Slúži výhradne na zberateľské a študijné účely , nič a nikoho nepropagujem . Pozrite ostatné moje inz.