bazár, predaj, inzercia, predám

VZÁCNY Orechový Príborník

Kategória: Kuchyne

Predám vo výbornom stave Orechový Príborník 185 cm dlhé.

Rozmery :
VxDxŠ, 195x185x50 cm
* (vrch má šírku 30cm)
VZÁCNY Orechový Príborník
Podobné inzeráty
Orechový podnos
Ponúkam na predaj orechový podnos na štýlové servírovanie jedál. Povrch ošetrený tvrdým voskovým olejom. Praskliny zaliate epoxidom. Rozmer 57x28x1,7cm. Prepravu hradí kupujúci.
Príborník komoda
Na predaj príborník komoda. Šírka 235cm. Prosím, pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Vidiecký Kredenc - Príborník Vintage
Na predaj vidiecký kredenc/príborník v dobrom pôvodnom stave. V prípade dohody vieme kredenc zreštaurovať podľa vašich predstáv a zabezpečiť jeho prepravu až k Vám domov. Vhodný na chalupu, chatu, terasu, do kuchyne, jedálne, do reštaurácie, na dekoráciu do prevádzky... V ponuke aj viac kredencov. Pozri ďalšie moje inzeráty. Viac info na tel.
Príborník mramorová doska, biely mramor
Predám starožitný príborník alt s pracovnou doskou z bieleho mramoru. Rozmery Výška 180cm,šírka 140cm, hĺbka70 cm.Výška pracovnej dosky od zeme 90cm. Cena 350 Eur, volať Aktuálne do zmazania. Starožitný nábytok sekretár mramor písací stôl
Drevený príborník
Drevený príborník vo veľmi dobrom stave Rozmer 93sx43hx124v
Kredenc retro šuflíkový
Na predaj atypický, mohutný, viac šuflíkový kredenc príborník. Kredenc / príborník je v dobrom stave, v bytovom stave. Rozmery - spodnej časti - š 141cm, v 123cm, h 55cm - hornej časti - š 129cm, v 50cm, h 36cm Vhodný na chalupu, chatu, terasu, do kuchyne, jedálne, do reštaurácie, na dekoráciu do prevádzky... Vieme zabezpečiť aj dopravu. Cena 380€ + dohoda Viac info na tel. Pozri ďalšie moje inzeráty.