bazár, predaj, inzercia, predám

Vzdelávacia aktivita - Huby pdf

Kategória: Ostatné

#predam pdf Rastú huby
Súbor zaujímavostí a vzdelávacích aktivít k téme huby pre deti predškolského veku (18 strán)
Cena: 1€
V prípade záujmu poprosím správu, posielam obratom na mail.
Vzdelávacia aktivita - Huby pdf
Podobné inzeráty
Podklady na prijímačky na LF SZU
Ahojte, po úspešných prijímačkách posúvam dalej podklady, poznámky a všetko to, čo treba na úspešné prijatie. Mám k dispozícii: Návod na počítanie príkladov vydaný univerzitou (PDF) Rozšírené sylaby s poznámkami (PDF) Opravené otázky (PDF) 50 cvičných prijiímačkových testov + vzorové odpovedové hárky (PDF) Chemické výpočty SZU (PDF) Aktuálne modelové otázky v PDF forme (bio+chem)(PDF) Moje poznámky, vypracovania k rôznym témam z chémie Vypočítané príklady z populačnej genetiky, dedičnosti Nastrihané otázky z biológie (na preskúšanie) V prípade záujmu píšte email. :)
Vzdelávací materiál pre deti Stromy, kríky, huby PDF
#predam pdf Stromy, kríky, huby Náučný materiál obsahuje: Ilustrácie stromov 7x,náučné kartičky húb 4x,strom a jeho zmeny počas roka, ihlicnate a listnaté stromy - rozdiel, životný cyklus stromu, opis stromu a kríku, pracovné listy.. ( 21 strán) Cena: 1€ V prípade záujmu poprosím správu.
Interaktívna vzdelávacia podložka - pianko 3v1 - sovička
Multifunkčná interaktívna vzdelávacia podložka s klavírom je vyrobená z farebného, ​​mäkkého a kvalitného materiálu. Perfektná ako pre deti od prvého okamihu života. Pripevnené farebné, mäkké hračky v žiarivých farbách a plastové hrkálky povzbudia každé batoľa, aby sa hralo, a navyše povzbudí zmysly a podporí motorický vývoj. Okrem toho je rohož vybavená klavírom, ktorý sa dá ľahko oddeliť a môže byť samostatnou hračkou. Klavír má okrem melódie prehrávanej stlačením klávesov klavíra aj 5 samostatných veselých melódií a 5 upokojujúcich uspávaniek. Tlačidla navyše svietia jemnými farebnými svetielkami podľa melódie. Klavír je napájaný tromi 1,5 V AA batériami (nie sú súčasťou). Hlasitosť zvukov je možné upraviť. Dieťa na ňom môže hrať 3 rôznymi spôsobmi: 1. Ležať na chrbte a hrať sa so zavesenými hračkami a kopať do klavíra 2. Ležať na bruchu a cvičiť svaly 3. Hrať sa po sediačky pri klavíri rozmery: podložka: 82 cm x 46 cm dĺžka obruče: cca 110 cm klavír 42 cm x 23 cm Mesiačik od začiatku nesvieti, zrejme tam bude zlý kontakt.
USB huby
Predám dva 7-portové USB huby. Každý vrátane 2A sieťového zdroja. Cena 8€ za kus.
sušené huby
Kúpim sušené huby, hríby... VäČŠIE NOŽSTVO
9 Druhov Húb - Sadby, Substráty a Mycélium
9 Druhov Húb - Sadby, Substráty a Mycélium Dobrý deň, ponúkame na predaj už hotové, plne sterilizované substráty a sadby. Sadby sú zaočkované mycéliom podľa výberu, substrát Vám dodáme so špecifickou hubou, podľa výberu nižšie. Zo substrátu vám vyrastie vo vhodných podmienkach špecifická huba tak ako na foto (všetky fotky sú z nášho laboratória). Vieme ponúknuť mycélium 9 druhov húb (zoznam nižšie), a taktiež už zaočkované sadby a inokulované substráty špecifickými hubami. Substrát stačí otvoriť a počkať na plodenie. (1 substrát vyplodí od 700 do 1 100 gramov húb) Zloženie substrátu tvorí vhodný výživový pomer brikiet/peliet, sadry, pšeničných otrúb a vody. Sadby sú čisto pšeničné. Všetky varianty sú sterilné. Cenník: Mycelium v striekačke (10 ml) --> 8 € Sadba čistá (500g) --> 2,10 € Sadba s hubou podľa výberu (500g) --> 2,50 € Substrát čistý (2,7kg) --> 5,80 € Substrát s hubou podľa výberu (2,8kg) --> 6 € Huby v ponuke: Hliva Žltá Hliva Ustricová Korálovec Ježovitý Shiitake Vieme tiež na objednávku dopestovať nasledovné huby: Hliva Kórejská Hliva Kotúčová Reishi Šupinovka Slizká Poľnička Topoľová V prípade záujmu ma prosím kontaktujte telefonicky, vysvetlím podrobnosti a odpoviem na otázky. Osobný odber v BA, no je možnosť poslať tovar kuriérom na adresu, alebo výdajné miesto.