bazár, predaj, inzercia, predám

vzduchotechnika

Kategória: Priemysel a výroba

Hľadáme montéra,klampiara - aj živnostníka.
Mzda - po dohode.
tel.číslo:
vzduchotechnika
Podobné inzeráty
Hľadame prácu pre páry v Nemecku
Zdravím hľadám prácu pre mňa a priateľku v Nemecku nebránime sa ani Živnosti obaja mame vodičský preukaz skupiny B aj 2 auta priateľka je po skončení BC. Pracuje v zdravotníctve ma prax 6 rokov . A ja mam skúsenosť s prácou vzduchotechnika sadrokartón lešenie plus zváračský preukaz ZM1 nemáme znalosť Nemeckého jazyka ale priateľka ovláda AJ na komunikatívnej úrovni za každú ponuku ďakujem.
Vzduchotechnika Nemecko
Do mesta Donauwörth prijmeme dvoch montérov vzduchotechniky. Je potrebná znalosť výkresovej dokumentácie. Hodinová sadzba 26€. Pracuje sa zhruba 50 hodín týždenne. Ubytovanie zaistíme, nehradíme. Fakturacia 14/21 s možnosťou predčasných platieb. Viac informácii na čísle
Vzduchotechnika - Nemecko
Hľadáme montérov vzduchotechniky na prácu do Nemecka. Aspoň jeden z partie by mal rozprávať po Nemecky. Úroveň dorozumieť sa a vedieť odpovedať. Požadujeme živnosť, vlasné náradie na montáž vzduchotechniky, prax v odbore najmenej dva roky, samostatnosť a zodpovednosť. Ponúkaný plat je od 20€/hod do 23 eur, záleží od skúseností montéra. Ubytovanie hradené. Pri mailovej komunikácii prosím uviesť tel. číslo, prípadne životopis, alebo PROFIL, kde ste robili. Mail: veselovskystavby@
Vzduchotechnika
Pre prácu v Rakúsku prijmeme montérov na montáž vzduchotechniky. Práca na TPP alebo živnosť. Pracovná nemčina potrebná. Ubytovanie a cesta zabezpečené a hradené firmou. Mzda: dohodou. Nástup: 10.7.2023 Vaše životopisy nám zasielajte na: jantekova@ alebo nás kontaktujte na: .
Hľadáme firmu - kúrenie,voda,vzducho,klíma do Nemecka
Hľadáme firmu na nasledovné práce: Novostavba - Centrum Mesto : Merck Darmstadt Kúrenie : 398 000Eur netto Sanita : 296 000Eur netto Klíma: 392 000Eur netto Vzduchotechnika : 624 820Eur netto Je možné vybrať si aj jednotlivo podľa toho čo vykonávate. Počet pracovníkov podľa Vašeho zváženia Jeden min. musí na stavbe ovlídať nemecký jazyk Fakturácia na základe LV (Leistunverzeichnis) -úkol Splatnosť 14 dní 2% Skonto 30 dní bez Skonto Pri ubytovaní môžu byť nápomocný Materiál zabezpečuje zadávateľ Začiatok koncom júla 2023 a koniec koncom júna 2024 LV zašleme na požiadanie. Pri záujme prvý kontakt tu cez kontaktný formulár.
Hľadáme firmu - vzduchotechnika do Nemecka
Hľadáme firmu na montáž vzduchotechniky do Nemecka Tím 4 montérov do Hessen Tím 2 montérov do Bavorska 1 v tíme musí ovládať nemecký jazyk Cena pre Vás 27Euro/hod Fakturácia týždenne Splatnosť faktúr 14 dní s 3%Skonto alebo 21 dní netto Hodiny za týždeň 50-60hod Nástup bude upresnený Dlhodobejší projekt eventuálne do konca roka Ručné náradie,ubytovanie ako aj auto je na Vás. Pri záujme prvý kontakt tu cez kontaktný formulár.