bazár, predaj, inzercia, predám

Vzduchotechnika - Nemecko

Kategória: Priemysel a výroba

Hľadáme montérov vzduchotechniky na prácu do Nemecka.
Aspoň jeden z partie by mal rozprávať po Nemecky. Úroveň dorozumieť sa a vedieť odpovedať.

Požadujeme živnosť, vlasné náradie na montáž vzduchotechniky, prax v odbore najmenej dva roky, samostatnosť a zodpovednosť.

Ponúkaný plat je od 20€/hod do 23 eur, záleží od skúseností montéra.

Ubytovanie hradené.
Pri mailovej komunikácii prosím uviesť tel. číslo, prípadne životopis, alebo PROFIL, kde ste robili.
Mail: veselovskystavby@
Vzduchotechnika - Nemecko
Podobné inzeráty
Vzduchotechnika Nemecko
Do mesta Donauwörth prijmeme dvoch montérov vzduchotechniky. Je potrebná znalosť výkresovej dokumentácie. Hodinová sadzba 26€. Pracuje sa zhruba 50 hodín týždenne. Ubytovanie zaistíme, nehradíme. Fakturacia 14/21 s možnosťou predčasných platieb. Viac informácii na čísle
Ponuka práce - vzduchotechnika
Ponúkame prácu pre pracovníkov vzduchotechniky. Miesto výkonu práce: Frankfurt a okolie Nemecko. Začiatok výkonu prác:ihneď. Ukončenie prác:práca na dlhodobo. Cena: 20,-€ Ubytovanie je hradené a zabezpečené. Splatnosť: 25 dní. Podmienky: čistý register trestov, živnosť,spoľahlivosť, skúsenosti a prax pri práci na vzduchotechnike. Záujemcovia zasielať životopis na TotimontMV@ alebo volať na t.č. .
TIG zvárači, CO2 zvárači a potrubári NEMECKO
Nemecko, potravina alebo farmácia TIG zvárači 141FM5, CO2 zvárači a potrubári Miesto práce: Nemecko Nástup možný: kedykoľvek po dohode Trvanie projektu: rok a viac Odjazdovky po dohode Ubytovanie Zabezpečené Hodinová sadzba bude dohodnutá s každým uchádzačom individuálne po posúdení jeho skúseností a schopností. Podmienky: platné certifikáty na TIG 141FM5, TIG 141FM4, 135 formulár A1 Nemecký jazyk výhodou viac info +107
vzduchotechnika
Hľadáme montéra,klampiara - aj živnostníka. Mzda - po dohode. tel.číslo:
Hľadame prácu pre páry v Nemecku
Zdravím hľadám prácu pre mňa a priateľku v Nemecku nebránime sa ani Živnosti obaja mame vodičský preukaz skupiny B aj 2 auta priateľka je po skončení BC. Pracuje v zdravotníctve ma prax 6 rokov . A ja mam skúsenosť s prácou vzduchotechnika sadrokartón lešenie plus zváračský preukaz ZM1 nemáme znalosť Nemeckého jazyka ale priateľka ovláda AJ na komunikatívnej úrovni za každú ponuku ďakujem.
Vzduchotechnika
Pre prácu v Rakúsku prijmeme montérov na montáž vzduchotechniky. Práca na TPP alebo živnosť. Pracovná nemčina potrebná. Ubytovanie a cesta zabezpečené a hradené firmou. Mzda: dohodou. Nástup: 10.7.2023 Vaše životopisy nám zasielajte na: jantekova@ alebo nás kontaktujte na: .