bazár, predaj, inzercia, predám

Vzduchovky

Kategória: Zberateľstvo

Vzduchovky , prosím ponúknite ceny reálne a dohodneme sa .
Vzduchovky
Podobné inzeráty
Broky do vzduchovky VZ.47.Nepoužité zberateľské balenie
Predám zberateľské balenie olovených brokov do vojenskej vzduchovky vz.47 .originálna papierová krabička,otvorené len na fotografovanie.Mám aj nikdy neotvorené balenia.Cena za balenie 15 eur.
Kúpim staré aj pokazené vzduchovky
Kúpim staré aj pokazené vzduchovky a vzduchové pištole,vzduchovka slavia, Perun, vz47 atď. taktiež pažby a rôzne súčiastky
Kúpim vzduchovky
Kúpim staré funkčne aj pokazené vzduchovky československej výroby, slavia, Perun,duo Opočno,atď. Ďakujem za ponuky.
Kúpim staré vzduchovky
Kúpim staré aj pokazené staré československé vzduchovky,pažby, diely. ďakujem za každú ponuku,
SLAVIA ZVP, TAU 7 a 5 vzduchoviek
Vzduchovky zprava 1. Slávia 631 s drazkami na puskohlad. Strieľa super silne a presne. Krásny stav. Cena 190 eur. 2. Slávia 631 Model 77 rok 1982 strieľa super silne a presne. Ma ulomeny plastový kryt na konci pri srube. Cena 170 eur. 3. Slávia 631 Model 77 rok 1979 strieľa super silne a presne. Ma ulomeny plastový kryt na konci pri srube. Cena 170 eur. 4. Vzduchovka IZ 22 Funkcna strieľa super silne a presne. Cena 80 eur. 5. Vzduchovka IZ 22 Funkcna strieľa super silne a presne. Chyba základna hledi cena 70 eur. Vzduchová pištoľ SLÁVIA ZVP funkčna strieľa silne a presne. Cena 200 eur. Vzduchová pištoľ TAU 7 je za 250 eur. Možnosť dovozu alebo výmeny za niečo. Klikni na moje meno a uvidíš ďalšie inzeráty.
Slávia 615
Predám veci zo vzduchovky