bazár, predaj, inzercia, predám

walkie talkie cb radiostanice

Kategória: Vysielačky

predám súpravu cb radiostanic walkie talkie krasne vojensky desíng
walkie talkie cb radiostanice
Podobné inzeráty
Vysielačky Walkie Talkie NS-881
Vysielačky Walkie Talkie NS-881, funkčné, frekvencia 49,860MHZ.
Predám vysielačky Microcom
Predám prenosné vysielačky (walkie-talkie) Microcom PM4800 (čierny pár) a PM4900 (strieborný set) Sú v zachovalom, používanom stave a škrabance sa nájdu, sú ale plne funkčné. Detailná špecifikácia, popis podľa typu na webe. SKCZ manuál k dispozícii. Fungujú na 3xAA (obyčajné tužkové) batérie alebo aj nabíjatelné AA akumulátory, budú ale predané bez bateriek. Strieborný set obsahuje okrem dvoch vysielačiek dokovaciu (nabíjaciu) stanicu s adaptérom ktorá vedela nabiť originálne batérie (packy) ktoré sú súčasťou, ale nemajú žiadnu kapacitu (vhodné na výrobu nových packov) a 2x headset (nepoužité). Set čiernych obsahuje len 2x vysielačku bez batérií. Primárne ide o predaj 4ks spolu (45€), prípadne prv strieborný set (33€) a až potom čierny pár (22€). Foto reálne, dobierka, zásielkovňa OK po prevode poštovného vopred na účet. Preferujem kontakt cez mail. *** Pokiaľ inzerát vidíte, je aktuálny *** —————————————————————————— Ak Vám na mail nedpovedám do hodiny (skontrolujte prosím aj spam), napíšte prosím znova alebo mi rovno zavolajte (nie sms!), lebo v poslednej dobe sa žiaľ na maily cez nedá spoľahnúť! Ľudia typu "mám vážny záujem" - ale nikdy sa viac neozvem, prosím, nestrácajte môj čas. Ďakujem!
vysielačky walkie talkie t-388 2x
pozrite vsetky moje inzeraty kliknutim na meno dakujem
Predám multi-band vysielačku Quansheng UV-K5
Predám čisto novú UHF/VHF 50-600MHz vysielačku (walkie talkie, ham radio) Quansheng UV-K5. Výkon nastaviteľný do (reálnych) 5W, prijímanie leteckých frekvencií (108-138 AM), FM rádio, Type-C napájanie, dual standby, frequency scan, atď. Skoro nekonečné množstvo pokročilých funkcií... Podrobná špecifikácia, popis funkcií, testy, videá na webe... Na porovnanie s Baofeng, Retevis, atď. Vysielačka zapnutá na fotkách je moja osobná , predávaná v krabici bola kúpená z omylu pre známeho. Je teda čisto nová (len rozbalená na kontrolu kompletnosti a na fotky) s kompletným príslušenstvom (batéria, nabíjacia stanica (230V), anténa, popruh, klip na opasok, headset, typeC kábel, manuál) Foto reálne, dobierka, zásielkovňa (len poistene) OK po prevode poštovného vopred na účet. Preferujem kontakt cez mail. *** Pokiaľ inzerát vidíte, je aktuálny *** —————————————————————————— Ak Vám na mail nedpovedám do hodiny (skontrolujte prosím aj spam), napíšte prosím znova alebo mi rovno zavolajte (nie sms!), lebo v poslednej dobe sa žiaľ na maily cez nedá spoľahnúť! Ľudia typu "mám vážny záujem" - ale nikdy sa viac neozvem prosím, nestrácajte môj čas... Ďakujem!
Kúpim rádiostanice
Náhodou niekto zvyšné rádiostanice typu Motorola GP 240 , GP 340 Uhf ? Potrebovali by sme dva tri kusy .. prípadne ponuky kľudne do formulára dole. .Dakujem
rádiostanice, vysielačky a ...
Predáme tieto rádiostanice, vysielačky a iné príslušenstvo. Typy: PR 22, PR 11, PX 25, VYN 001, VO 27, VYN 005, PT 20. Všetko čo je na fotkách je v nálezovom stave. Cena za všetko spolu je 200 eur. Posielame aj dobierkou.