bazár, predaj, inzercia, predám

Wape spinner 2

Kategória: Ostatné drobné

Predám uplne novy VISION spinner 2
možnosť regulácie sily poťahu.
Krabica+nabíjacka
Cena 35€ mozna dobierka(plus 5€ priblizne)

Kompatibilita batérie: eGo ZÁVIT - Tento tip závitu pasuje na komponenty systémov: eGo - T , eGo - C , eGo - W , eGo - K , eGo - O a ďalšie začínajúcich slovom eGo alebo 510 (vnútorný závit)

S batériou vybavenú funkciou VV TWIST je možné variabilne nastavovať výstupné NAPÄTIA v rozmedzí 3.3V - 4.8V v krokoch po 0.2V pomocou otočného spínača v spodnej časti batérie . Aktuálne nastavenú voltáž je vždy možné vidieť na stupnici na spínači.

Dĺžka 124,5 mm
Priemer 16,5 mm váha 62g
Nabíjanie je 5 - 6hod




Wape spinner 2
Podobné inzeráty
Atomizér Kanger Subtank Mini-C
Predám čisto novú hlavu elektronickej cigarety (atomizér na wape) Kanger Subtank Mini-C Nová verzia Subtanku vo verzii Mini-C pokračuje v úspešnej sérii, z ktorej si tiež berie zo žhaviacej hlavy SSOCC. Ponúka rovnaké horné plnenie, kedy stačí odskrutkovať hornú časť tanku s náustkom a potom už len naplniť okolo prostrednej trubičky. K atomizéru pridávam jednu 10ml náplň ZADARMO!
Smok Veneno Kit (vape)
Predam tuto vape znacky Smok (Veneno Kit). Z vape sa tahalo iba zopar krat na skusku ci funguje atomizer tak ako ma. Zostalo v nej este trochu liquidu (lesne plody beznikotinove..) aby pri nehode sa nespalila vata. Vape je komplet vycistena, vydezinfikovana a nastavena staci uz len zapnut a tahat. Je nastavena tak, aby robila oblaky dymu, cize je vhodna na vape triky alebo aj na bezne pouzivanie. Balenie je komplet aj s navodom, nabijackou, novym sklickom, baterkami, novym atomizerom a tesniacimi gumickami roznej farby. Podsvietenie sa da nastavit podla vkusu v nastaveniach taktiez ako teplota, watt, dlzka potahou atd.. Mam k wape aj liquidy lesne plody, su bez nikotinu, da sa dohodnut keby mate o ne zaujem.
Darujem Vapovacie tools
Par veci pouzivanych na motanie spiralok do atomizerov. Vision spinner bateria plne funkcna Male flasticky vsetky nove, nepouzite Idealne osobne prebratie v Liptovskom Mikulasi. Edit: kliestiky uz nedostupne