bazár, predaj, inzercia, predám

Warhammer Age of Sigmar Harbinger Starter Set

Kategória: Modelárstvo

Základný set Warhammer Age of Sigmar, nový iba rozbalený. Box obsahuje armády pre 2 hráčov a všetko čo potrebujete na hranie. Kocky, pravidlá, atď.

60€ Harbinger Starter Set

80€ Harbinger Starter Set s hardcover pravidlami (ešte v obale)

Osobný odber BA alebo pošta/packeta.
Warhammer Age of Sigmar Harbinger Starter Set
Podobné inzeráty
Warhammer Age of Sigmar Soulblight Gravelords
Dobrý deň predám originál nepoužité. Pridám aj farby k tejto edícií ale rok stáli takže za ne neručím, neotvoril som ani jednu z nich. Dôvod predaja - nikdy som nemal čas sa tomu venovať. Písať mail číslo vymyslené
warhammer vraks traitor militia
Set 3D tlačených vraks traitor militia, iba torzá. Pôvodom z forgeword, dnes už sa nepredávajú a sú považované za vzácne. 10 rôznich tiel. Prípadne vymením za iné warhammer. Iba osobný odber.
H0 vlacik kolajove sety
Koľajové sety H0, sú koľajnice zoskupene tak, aby ste nemuseli komplikovane prerátavať kusovky pri rozširovaní základných štartovacích setov Mehano vláčika. Väčšinou je v sete jednoduchý ovál vid set c6, ku ktorému sa prikladajú ďalšie sety napr. setc1 ho doplní o polkruh, setc2a3 o odstavne koľajisko a setc4 je samostatná 8ck s mimoúrovňovým krížením, ku ktorej je nutné kúpiť most /tiež mam/. V každom sete sú koľajnice tie čo sú vyznačene červene!! Na koľajnice pasujú všetci výrobcovia H0 lokomotíva a H0 vagóny. Kol set c1 /29€/ - Rozšírenie o polkruh s dvoma výhybkami - Možnosť urobiť aj viac polkruhov vid obr dokúpením viacerých setov Kol set c 2 /35€/ - Odstavná koľaj slepá s bočením napr. pre vagóny. Kol set c3 /25€/ - Odstavná koľaj priechodzia – vedľajšia koľaj na stanici - Pozor v krabici sú len červené vyznačene koľaje /pozor ak nemáte výhybky/ Kol set c4/32€/ - 8čka koľajníc s mimoúrovňovým krížením, ktorý vytvorí most s podperami. Most sa kupuje zvlášť /19Eur/ Kol set c 6 /24€/ - Základný ovál, nadstavba pre koľajový set c5 + 4 rovne koľaje. Väčšinou človeka rýchlo omrzí jazdiť len do kola, preto sa dokupuje koľajisko pre modelová železnica zvlášť, alebo ako sety. Kusové koľajnice mam zvlášť v inom inzeráte Koľajnice H0, výrobca Mehano, nové. Povrch poniklovaný, nehrdzavejúci. TRAFO+riadenie – ak budujete koľajisko od základu tak elektrinu vám transformuje adaptér a priložené je riadenie, ktorým sa ovláda smer a rýchlosť vlaku. Set 29,9€ur/
warhammer kytan
3D tlač Kytana, vysoká kvalita. Unikátny model z forgeword, za polovičnú cenu. Viem vytlačiť niečo aj na objednávku. Prosím kontaktujte ma e-mailom. Iba osobný odber.
Warhammer Space Marines Mark IV Tactical Squad
Predám alebo vymením 10 Space Marines Mark IV Tactical Squad. Cena 35€. Osobný odber alebo posielam poštou.
Warhammer tempestus scions
Nerozbalení scions, iba osobný odber, prípadne vymením za niečo iné alebo cadian shock troopers.