bazár, predaj, inzercia, predám

WARRIOR QR5 PRO REPAS HOKEJKY

Kategória: Hokej, korčuľovanie

Predám repasovane hokejky Warrior QR5 PRO, Warrior LX, Warrior qr10, ľavačky aj pravacky, vyhnutia p28, p92, flex 75/85, cena 55€
WARRIOR QR5 PRO REPAS HOKEJKY
Podobné inzeráty
Predám repasované hokejky TOP rady + oprava hokejok/rukavíc
Predám profesionálne repasované hokejky na ľavú aj na pravú stranu, niektoré z nich sú vyzobrazené na fotkách, mám viacero kusov k dispozícii, rôzne výšky, flexy, výhyby, dovezené z USA, (NHL, AHL, NCAA, USHL,ECHL) alebo z Európy ‼️ Skoro všetky hokejky, ktoré ponúkam sú vyrábané pre jednotlivé tímy alebo na mieru pre hráčov, nazývané PRO-STOCK ‼️ Hokejky sú spájané najnovšou SRS technológiou v tyčke ‼️ Taktiež v ponuke opravované hokejky v čepeli, hokejky s podlepom ‼️ Záruka na spoj je doživotná ‼️‼️ Mám veľký výber značiek a druhov ako CCM, EASTON, BAUER, WARRIOR,TRUE,STX,SHER-WOOD ‼️ Cena od 29 do 69EUR/kus, závisí od typu, parametrov a stavu hokejky ‼️ Hokejky sa dajú vyskúšať na streleckej ploche priamo na mieste ‼️ Ponúkam aj profi opravu hokejok v shafte alebo v čepeli, opravu rukavíc, podlep na hokejky a iné hokejové vybavenie ( nové hokejky, používané hokejky z NHL/AHL, vesty, holené chrániče, repasované brankárske hokejky, rukavice, prilby, nohavice, dresy, pásky, šnúrky, gripy, nadstavce, klasické a tréningové puky, hokejbalové čepele, loptičky, stickhandling pomôcky a iné.) Posielam aj poštou, GLS kuriérom alebo cez Packetu (Zásielkovňu - okrem hokejok) ‼️ Viem sa stretnúť aj v PN, NR, NZ, LV, ZM, PE ‼️Niekedy aj v iných mestách ‼️ Ak by ste mali záujem o nejakú hokejku alebo ďalšie informácie o hokejkách kľudne ma kontaktujte telefonicky alebo mailom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem.
Predám repasované hokejky TOP rady + oprava
Predám profesionálne repasované hokejky na ľavú aj na pravú stranu, niektoré z nich sú vyzobrazené na fotkách, mám viacero kusov k dispozícii, rôzne výšky, flexy, výhyby, dovezené z USA, (NHL, AHL, NCAA, USHL,ECHL) alebo z Európy ‼️ Skoro všetky hokejky, ktoré ponúkam sú vyrábané pre jednotlivé tímy alebo na mieru pre hráčov, nazývané PRO-STOCK ‼️ Hokejky sú spájané najnovšou SRS technológiou v tyčke ‼️ Taktiež v ponuke opravované hokejky v čepeli, hokejky s podlepom ‼️ Záruka na spoj je doživotná ‼️‼️ Mám veľký výber značiek a druhov ako CCM, EASTON, BAUER, WARRIOR,TRUE,STX,SHER-WOOD ‼️ Cena od 29 do 69 EUR/kus, závisí od typu, parametrov a stavu hokejky ‼️ Hokejky sa dajú vyskúšať na streleckej ploche priamo na mieste ‼️ Ponúkam aj profi opravu hokejok v shafte alebo v čepeli, opravu rukavíc, podlep na hokejky a iné hokejové vybavenie ( nové hokejky, použité hokejky z NHL/AHL, vesty, holené chrániče, repasované brankárske hokejky, rukavice, prilby, nohavice, korčule, dresy, pásky, šnúrky, gripy, nadstavce, klasické a tréningové puky, hokejbalové čepele, loptičky, stickhandling pomôcky a iné.) ‼️ Posielam aj poštou, GLS kuriérom alebo cez Packetu (Zásielkovňu - menšie balíky) ‼️ Viem sa stretnúť osobne v PN, NR, NZ, LV, ZM, PE ‼️Niekedy aj v iných mestách ‼️ Ak by ste mali záujem o nejakú hokejku alebo ďalšie informácie o hokejkách kľudne ma kontaktujte telefonicky alebo mailom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem.
Predám repasované hokejky TOP rady + oprava hokejok, rukavíc
Predám profesionálne repasované hokejky na ľavú aj na pravú stranu, niektoré z nich sú vyzobrazené na fotkách, mám viacero kusov k dispozícii, rôzne výšky, flexy, výhyby, dovezené z USA, (NHL, AHL, NCAA, USHL,ECHL) alebo z Európy ‼️ Skoro všetky hokejky, ktoré ponúkam sú vyrábané pre jednotlivé tímy alebo na mieru pre hráčov, nazývané PRO-STOCK ‼️ Hokejky sú spájané najnovšou SRS technológiou v tyčke ‼️ Taktiež v ponuke opravované hokejky v čepeli, hokejky s podlepom ‼️ Záruka na spoj je doživotná ‼️‼️ Mám veľký výber značiek a druhov ako CCM, EASTON, BAUER, WARRIOR, TRUE, STX, SHER-WOOD ‼️ Cena od 29 do 65 EUR/kus, závisí od typu, parametrov a stavu hokejky ‼️ Hokejky sa dajú vyskúšať na streleckej ploche priamo na mieste ‼️ Ponúkam aj profi opravu hokejok v shafte alebo v čepeli, opravu rukavíc, podlep na hokejky a iné hokejové vybavenie ( nové hokejky, vesty, holené chrániče, repasované brankárske hokejky, rukavice, prilby, nohavice, dresy, pásky, šnúrky, gripy, nadstavce, klasické a tréningové puky, hokejbalové čepele, loptičky, stickhandling pomôcky a iné.) ‼️ Posielam poštou, GLS kuriérom alebo cez Packetu (Zásielkovňu - menšie zásielky) ‼️ Viem sa stretnúť osobne v PN, NR, NZ, LV, ZM, PE ‼️Niekedy aj v iných mestách ‼️ Sobota 1.7.23 osobný odber na trase TO-NR-TT-BA-Devínska Nová ves (turnaj) ‼️ Ak by ste mali záujem o nejakú hokejku alebo ďalšie informácie o hokejkách kľudne ma kontaktujte telefonicky alebo mailom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Ďakujem.
PRAVACI POZOR WARRIOR COVERT QR5 SR OD 40€
PRAVACI POZOR !!!!!! WARRIOR COVERT QR5 SR OD 40€ !!!!! UPLNE NOVA HOKEJKA COVERT QR5 SENIOR !!!! PRAVA 100FLEX V ZAHNUTI W03 KLASIKA (P29,P92) !!!!! VYSKA HOKEJKY STANDARD 165CM !!!! LOW KICK POINT !!!!! LEPIVY GRIP !!!!! JE TO MODEL TUSIM 2018/2019 POVODNA CENA 99€ !!!!!! VAHA ODHADUJEM CCA 450GRAMOV !!!!! NA PARTICKY IDELANA VYDRZI DLHO A JE TO ZA PAR € !!!!!!!! 1 KUS 50€ 2 KUSY 45€ 3+ KUSOV 40€ ZA NAKUPNU CENU !!!!!! TOTALNY VYPREDAJ !!! SKLADOM 23KUSOV !!!!!! MATUS .
Rôzne hokejky na predaj - iba osobne
Ponúkam na predaj tieto hokejky, uvedené nižšie. Všetky hokejky sú nové, dovážané z USA. Momentálne v ponuke 1ks - Warrior QR Edge - Pacioretty - 90 flex - 90€ 4ks - CCM Trigger 5 Pro -Tarasenko - 80 flex - 130€ (Priamo zo St. louis Blues) 2ks Bauer Nexus Team - P28 - 85 flex - 100€ 1ks Warrior LXT - W28 - 85 flex - 110€ 10ks Warrior LX 20 - P92 - 90 flex - 120€ 6ks Warrior LX 20 - W28 - 85 flex - 120€ 1ks Warrior LX 20 - W03 - 75 flex - 120€ Kto má záujem, všetko info je na telefónom čísle uvedenom nižšie. Iba osobný odber Kosice (terasa).
UPLNE NOVE PROFI RUKAVICE WARRIOR COVERT QR5 PRO
UPLNE NOVE PROFI RUKAVICE WARRIOR COVERT QR5 PRO !!!!! TOP RUKAVICE !!!!! EXTREMNE PAPUCKY !!!!! SUPER CHRANENIE PENA + PLAST VSADE !!!!! OHYBNY CHRANIC ZAPESTIA PROTI SEKERAM !!!!! UZKY STRIH !!!!!! POLYGIENE ANTIBAKTERIALNA VYSTELKA !!!!!! POVODNA CENA 229€ !!!!! 13"14"15" 4 rozne farby !!!!!!!! TERAZ CENA IBA 137€ !!!!!! matus.