bazár, predaj, inzercia, predám

Wc kombi

Kategória: Kúpeľne

Predam nepouzyvane,zabalene wc so spodnym vyvodom
Wc kombi
Podobné inzeráty
Predám WC kombi JIKA Lyra
Predám plne funkčný splachovací WC kombi JIKA Lyra. Doska je žĺtkový motív. WC kombi s hlbokým splachovaním. Zadný odpad. S bočným napúšťaním a s hlbokým splachovaním. Vrátane nádrže s armatúrou Dual Flush, splachovanie na 3 alebo 6 litrov. Iba osobný ober v celku, misa, nádrž a doska.
WC kombi JIKA+ sedátko
Predám zánovné WC kombi JIKA LYRA PLUS, spolu s duroplastovým tvrdeným sedátkom, odpad zadný. Dôvod predaja : rekonštrukcia.
Záchod - WC kombi
WC kombi s hlbokým splachovaním. Zadný odpad. S bočným napúšťaním a s hlbokým splachovaním. Vrátane nádrže s armatúrou Dual Flush, splachovanie na 3 alebo 6 litrov
Predám nové WC kombi spodný odpad
Nové WC kombi s vývodom nadol teda spodný odpad Je zaprášené z dôvodu že dlhší čas bolo v pivnici. Všetko je vsak funkčné. Dôvod predaja je že ja mám vývod z boku Môžete ma kontaktovať telefonicky, mailom alebo Whatsapp
Kombi záchod
Predám zachovalý kombi záchod s nádržkou. Vývod zozadu. Rozmery: výška s nádržkou 80 cm, hĺbka 65 cm, šírka 37 cm.
Predám komplet WC kombi
Predám nové nepoužité komplet WC kombi+sedátko so spodným odpadom značky VIMA 525 v cene za 150,00 EUR. WC bolo zakúpené za účelom rekonštrukcie kúpeľne cez e-shop v cene 189 EUR. WC predávam z dôvodu, že mi nepasoval rozmerovo do zrekonštruovanej kúpeľne (spodný odpad bol blízko k stene a tak sa WC nedal osadiť na manžetu) a musel som kúpiť nové. Fotografie, technický popis a náčrt je v prílohe.