bazár, predaj, inzercia, predám

Wc misy,bidet

Kategória: Ostatné

Predám wc misy obyčajné,kombi WC ,vaničku na nohy, modré Wc misy a bidety. (modré po 5 eur a biele od 15 do 25 eur, nádržky po 10 eur), smaltované vane v dlžke 1700 mm a 1500 mm ,cena od 40 do 55 euro za kus.Doplnky do kupelne po 3 eura za kus.
Wc misy,bidet
Podobné inzeráty
Bidet
Predam nepoužívaný bidet značky Bidet Jika Cube cena nového 164 euro vymontovaný z novostavby domu,namiesto neho sa montoval sprchovy kut.
Málo používaný bidet s batériou
Predávam biely bidet, spolu so zachovalou striebornou batériou. Bidet má jedno malé škrabnutie, ktoré sa ale ľahko dá zatrieť farbou alebo fixou. Značka: Jika
Vane,WC misy, Bidety,Vanička
Predám kovové smaltované vane dl.1700mm, 1500 mm, WC misy obyčajné, WC misy-kombi bidety. Vaničky na nohy. Cena dohodou.
Predam zapekacie misy
Lacno predám tieto dve sklenené zapekacie misy s vekom.Sú vyrobené z tvrdého boritokremičitého skla, čo je varné sklo, ktoré patrí v modernej kuchyni medzi žiadané materiály. Je veľmi odolné mechanicky aj teplotne (odolnosť +300/-40 stupňov). Výhodou je dlhá životnosť, hygienická nezávadnosť (sklo je hladké a neporézne) a ľahká údržba, je možné ich umývať v umývačke riadu.Misy nenesú žiadne známky používania, nie sú obité, ani nijako poškodené. Väčšia misa má priemer 27 cm, objem 5,1 litra, jej cena je iba 9€ + poštovné, menšia misa má priemer 20 cm, objem 2 litre, jej cena je len 5€ + poštovné.Cena za obe je iba 13€ + poštovné.Pošlem aj jednotlivo, poštou na dobierku.Pozri aj moje ďalšie inzeráty, klikni na ,,misa,,
Zavesne WC a Bidet
Predam 2ks pouzivane zavesne WC Ideal Standard a 1ks pouzivany Bidet Ideal Standard aj s bateriou, zachovale, neposkodene, funkcne. Kus po 50E, dohoda mozna, predam aj jednotlivo.
Bidet KOLO
Predám tento bidet značky KOLO - nový, nepoužívaný Cena : 99€ Tel :