bazár, predaj, inzercia, predám

Weleda nový neotvorený tehotenský olej na strie

Kategória: Zdravie a krása

Dostala som dva. Nestihla spotrebovať. Tento je neotvorený. Ex 7/24
Weleda nový neotvorený tehotenský olej na strie
Podobné inzeráty
Aniball a veci na prípravu na pôrod
Predám olej na strie a veci na prípravu na pôrod: - Saloos olej na masáž hrádze (použitý raz, takže z neho takmer nič nechýba) 4€ - Weleda olej na strie (nový, nepoužitý) 8€ - Aniball (kupovaný v marci, párkrát použitý- ako nový), ku ktorému pribalím aj dezinfekčné utierky a čaje (pre tehotné, maliník a alchemilka) 30€ prípadne všetko spolu 40€ :)
WELEDA - rôzne - NOVÉ
WELEDA Skin Food Light - 4 EURO 1×30 ml, krém na tvár a telo Dátum spotreby: 08/25 ------------------------------------------------------------------------------------- Sébium Gel Moussant Actif - 11 EURO hĺbkovo čistiaci gél pre mastnú a problematickú pleť 200 ml Dátum spotreby: 10/25 -------------------------------------------------------------------------------------- WELEDA Rakytníkový povzbudzujúci sprchový krém 200 ml - 6 Euro Dátum spotreby: 02/25 -------------------------------------------------------------------------------------- Sébium Kerato+ - 13 EURO - PREDANÉ!!!! gélový krém proti nedokonalostiam aknóznej pleti - 30 ml Dátum spotreby: 06/25 ------------------------------------------------------------------------------------- Všetko NOVÉ, neotvorené. Kontakt len mail, číslo vymyslené!!!!!
WELEDA Olej na masáž hrádze 50 ml
WELEDA Olej na masáž hrádze 50 ml - nový neotvorený - exp. 01/24 PC 12€ V prípade záujmu ma kontaktujte mailom.
Weleda olej na masáž prsníkov
Ponúkam olej, ktorý možno používať od 38. týždňa tehotenstva na podporu laktacie, mne veľmi pomohol, použila som ani nie tretinku, rada ho posuniem ďalej
Eucerin olej proti striám, asi najlepší olej
Posuniem nevyužitý olej proti striám, za celé tehotenstvo som minula asi 3 alebo 4, tento som mala v zálohe. Je to perfektný výrobok. Má presne také pH aké vaša pokožka v tehotenstve potrebuje. Toto 2. tehotenstvo nemám vďaka nemu ani jednu striu. V 1. som sa natierala všetkým možným a strie všade, takže doporučujem. Je nový, neotvorený, pôvodná cena - 16€
Derma valček derma roller
Derma roller (skinroller, derma valček) je liečebný prístroj, ktorý bol predtým dostupný iba prostredníctvom Trichologov alebo dermatológov. Prístroj s titaniovými mikro-ihličkami, ktoré preniknú do hornej vrstvy kože bez poškodenia alebo krvácania. Znižuje výskyt jemných liniek a vrások. Zvyšuje prenikanie kozmetických výrobkov do pokožky až o 3000% Derma valček pre domáce použitie ponúka alternatívne riešenie kozmetických problémov. Na vrásky, jazvy, akné, strie, celulitídu. Nepoškodzuje pokožku. Bezbolestná terapia. Výsledky už po 20 dňoch. Modely 0,2mm - 0,75 mm sú určené pre osobné domáce použitie. Používajú sa prevažne na regeneráciu tváre, krku, dekoltu a citlivých časti tela. Sú určené na zjemnenie pokožky, odstránenie jemných vrások, zmenšenie pórov a na odstránenie jaziev po akné a jaziev na povrchu pokožky. Modely 1.00 a 1.50 sú vhodné na ošetrovanie tela, pretože pomáhajú odstraňovať celulitídu, strie, podpora rastu vlasov na hlave. Môže byť používaný opakovane a to až pre 100 aplikácií a vydrží cca 6 mesiacov pri troch aplikáciách týždenne. Účinky: Stimuluje rast kolagénu, ktorý výrazne zlepšuje vzhľad jazvy Znižuje výskyt jemných liniek a vrások Viditeľne znižuje zjazvenie, poškodenia slnkom a pigmentácie Zvyšuje prenikanie kozmetických výrobkov do pokožky až o 3000% Derma valček obsahuje 192 mikro-ihličiek z nerezovej ocele, ktoré bezbolestne vytvárajú tisíce drobných kanálov vo vrchnej vrstve kože, čím zabezpečujú preniknutie vitamínov, enzýmov a lipidov vo väčšom množstve a hlbšie. Pleť sa prirodzene obnovuje každých 40 dní. Viditeľné výsledky je možné pozorovať v priebehu jedného mesiaca! Poskytuje alternatívu laserovým či plastickými terapiám. Dermaroller so žltým svetlom PC 25eur Teraz 9eur Dermaroller 2.00mm PC 24eur Teraz 8eur Prosím kontaktujte ma len mailom Na dobierku neposielam. Ďakujem za pochopenie.