bazár, predaj, inzercia, predám

WEST HIGHLINE TERRIER BADY&BARNEY&BENJAMIN

Kategória: Psy

K odběru tři krásná štěňátka-pejsci s PP úžasného plemene West Highline terrier z chovné stanice narozené 2.5.2023. Otec mnohonásobný šampion, matka též z vysoce kvalitní CHS. Pejsci jsou očipovaní, naočkovaní, vystavený europas, řádně odčervovaná. Kvalitní kupní smlouva se zárukou a základní výbavička samozřejmostí. Na posledních dvoou fotkách otec. Jsme z Hradec Králové. Prosím jen vážní zájemci!! Pouze volat!!
WEST HIGHLINE TERRIER BADY&BARNEY&BENJAMIN
Podobné inzeráty
Darujem šikovné krémové šteniatko - mix labrador
Meno: BADY Vek: cca 8 mesiacov Rasa: mini labrador Farba: krémovo-zlatý Pohlavie: psíček Veľkosť: menší stredný, cca 12 kg Bady je zachránený z osady. Je to veľmi priateľské, hravé, zvedavé a spoločenské šteniatko. Miluje spoločnosť človeka a nie je rád sám. Potreboval by čo najskôr nový domov. V útulku trpí. Bady je šikovný, rýchlo si zvykol na prechádzky na vodítku, je v kontakte aj s inými zvieratami a s deťmi. Bude z neho skvelý rodinný psík. Domov si hľadá ideálne v dome s prístupom dnu, s dostatkom pohybu a hlavne trpezlivosti by si zvykol aj v byte. Bady je odčervený, odblšený, očkovaný a čipovaný. Čaká ho kastrácia. Pri adopcii a podpisuje adopčná zmluva a platí symbolický poplatok. Banská Štiavnica. Kontakt: , ,
Yorkshire terrier, York, Mini yorkshire, Jorksirsky terrier
Chovatelska stanica s dlhorocnou tradiciou ponuka steniatka s rodokmenom, perfektne socializovane, plne vakcinovane i odcervene, s mikrocipom a medzinarodnym PET passportom. Len do tych najlepsich a starostlivych ruk, uprednostnim zaujemcov so skusenostami a zaujmom o vystavy, ale zaciatocnikom radi poradime so starostlivostou.
Jack Rasell Terrier
Predám tieto krásne šteniatka sú to krížence matka Jack Rassel Terrier otec neznámi všetky tri šteniatka sú po mamine čiže malý vzrast. Majú všetky potrebné očkovania aj odčervenie su samostatne a veľmi hravé. Sú dvaja psikovia a jedna fenka. Na poslednej foto na pravo je fenka psikovia su viac fľakaty. Predám len do dobrej a milujúcej rodiny. Cena je 70€. Pre viac info poprosím písať SMS. Ja sa ozvem.
Boston,Bostonský terrier,Boston Terrier
Na predaj 9tyžd.sučka s PP,chip,eupas,odčervovaná a očkovaná pravidelne vzhladom k veku,veľmi milej povahy a strednej vahovej kategorie.Rodičia zdr.,test.,pately 0/0 ,oči DNA JHC čisté,srdce v norme,fenka je vhodná aj na výstavy a šport,ale preferujeme super rodinné zázemie :-)Viac info whatsapp,email....na sms nereagujem.
Jack Russel terrier
Predam cistokrvne steniatka Jack Russel terrier bicolor - tricolor, kratkosrste na kratkych nozickach. Maju 8 tyzdnov, su zaockovany, odcervneny psickovia.
Minibulteriér, Miniatúrny Bull Terrier, Minibulik
Chovateľská stanica ponúka na predaj 4-mesačné šteniatka plemena Miniatúrny Bull Terrier (čistokrvné s PP). V ponuke sú iba psíkovia. Šteniatka sú socializované, čistotné, pravidelne očkované a odčervované. Prosim, kontaktujte nás telefonicky v prípade vážneho záujmu! Registračné číslo chovu: FCI 253/11 #miniaturebullterrier #minibulik #minibulterier