bazár, predaj, inzercia, predám

Whirlpool umývačka WSFO 3T125 6PC X

Kategória: Umývačky riadu

uplne nova mycka, volne stojaca, nikdy nepouzita…iba osobny odber!!!! 45 cm
Whirlpool umývačka WSFO 3T125 6PC X
Podobné inzeráty
Vstavaná umývačka riadu Whirlpool WIF 5O41 PLEGTS
ponúkam novú nepoužívanú a nerozbalenú umývčku whirlpool so zárukou a dokladom o kúpe.Vstavaná umývačka riadu WhirlpoolWIF 5O41 PLEGTSUmývačka riadu štandardná (60 cm), vstavaná a plne integrovaná, energetická trieda C, počet súprav riadu (program ECO): 14×, emisie hluku: B, zásuvka na príbory, odložený štart, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej a aquastop, výška 82 cm, šírka 59.8 cm, hĺbka 55.5 cmNebaví vás neustále umývať riad v rukách a pozitívne by ste ohodnotili redukcii spotreby vody a ušetrenie cenných minút? Vstavaná umývačka je určená na zabudovanie do vašej kuchynskej linky. Pokiaľ dbáte na minimalistický štýl svojej kuchyne a viditeľné ovládacie panely by k nemu neladili, potom si nemôžete vybrať lepší typ. Má k dispozícii možnosť nastavenia košov na riad podľa jeho množstva. Aquastop nepripustí, aby došlo k vytopeniu a to tým spôsobom, že v prípade podozrenia na poruchu okamžite vypne prístup k vode. Podstatné vlastnosti vstavanej umývačky na riad WHIRLPOOL WIF 5O41 PLEGTS Vstavaná umývačka riadu WHIRLPOOL, ktorá bude vaším pomocníkom s umývaním riadu Vstavaná umývačka bezchybne zapadne do vašej kuchyne Plne integrovaná umývačka pôsobí elegantným vzhľadom, pretože na vonkajšej strane nie sú inštalované ovládacie prvky Funkcie, ktoré má tento typ umývačky k dispozícii: zásuvka na príbory, odložený štart, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej a AquaStop Rozmery: 82 × 59,8 × 55,5 cm
Vstavaná umývačka riadu Whirlpool WIC 3C33 PFE
Predám vstavanú umývačku riadu Whirlpool WIC 3C33 PFE. Rozmer 82 x 59,8 x 55,5cm (V x Š x H) Cena 200€, len osobný odber v Žiari nad Hronom.
Automatická umývačka riadu
Predávam umývačku Whirlpool WSFO 3034PF. Bez znakov používania a ešte v záruke do 05/2024. Tel. kontakt
Whirlpool umývačka
Predám na súčiastky umývačka riadu Whirlpool Dohoda možná ????
Umývačka riadu Whirlpool na súčiastky
Predám umývačku riadu Whirlpool na súčiastky. Umývačka napustí vodu, ale ďalej nerobí nič.
Umývačka riadu Whirlpool WSBO 3023 PF X - 45 cm
Umývačka riadu Whirlpool, model WSBO 3023 PF X je vo výbornom stave, 1 rok používaná. Ešte má záruku do 06/2024. Dôvod predaja rekonštrukcia kuchyne.