bazár, predaj, inzercia, predám

Wilier triestina cestny Bicykel

Kategória: Cestné bicykle

Starsi model vo vybornom stave. Bicykel bol jazdeny len par krat.

Hlinikovy ram M 54cm
Karbonova vidlica
Shimano sora 2x9rychlosti

Bicykel je pripraveny na sezonu, netreba na nom menit nic.

Sucastou bicykla je aj pumpa a predne a zadne svetlo.

Pri platbe prevodom na ucet, Moznost poslania kurierom kdekolvek na Slovensku zadarmo
Wilier triestina cestny Bicykel
Podobné inzeráty
Karbonovy cestny bicykel Wilier Triestina vel. S
Predam karbonovy cestny bicykel Wilier Triestina Gran Turismo vel. S, vybava Ultegra Di2, kolesa Airstreem, bez pedalov. Za doplatok 300€ galuskove karbonove kolesa FFWD.
Cestný bicykel Wilier Triestina
Predám cestný bicykel Wilier Triestina v zachovalom stave Prevody 2x10. Karbónova predná vidlica. Pedále ultegra.
Wilier Triestina ,,S"
Predám ľahký cestný bicykel Wilier Triestina, veľkosť S, výbava Campagnolo. Bicykel je v top stave. Cena 600,-€ (dohoda možná). Osobný odber v Tomášove a okolí, príp. Bratislava a okolie.
Predám WILIER GTR TEAM 2021
Predám WILIER GTR TEAM 2021 veľkosť L na mechanickej sade Simano 105 R7000 + radiace páky ULTEGRA R 8000. Bicykel bol kupovaný v BIKE UNION Šamorín v roku 2021. Radenie SHIMANO ULTEGRA ST-R8000, prehadzovačka SHIMANO 105 RD-R7000-SS, prešmyk SHIMANO 105 FD-R7000, kľuky 172,5mm 50-34, kazeta 11-28T, sedlo Selle Italia, sedlovka FSA GOSSAMER SB20 customized WILIER, predstavec FSA customized WILIER 110mm, riadítka FSA WING PRO Comp 420mm c-c. omotávka SUPACAZ Super Sticky Cush sivá. Bicykel je na kolesách FULCRUM Racing Quatro LG (1710g/35mm výška) priemyselné ložiská, obuté sú nové plášte TUFO Comtura Duo v šírke 25mm, K biku dám pôvodné Shimano RS100 C24 obuté na 25mm plášťoch (kombinácii Continental + Panaracer), Pedále Shimano SPD SL PDR500 čierne. Podsedlovú kapsičku s logom WILIER (súčasťou sú 2 montpáky). Na cene sa dá rozumne dohodnúť. Dôvodom predaja je kúpa nového biku.
Wilier Triestina Lavaredo
Predam kvalitny vo vybornom stave cestny bicykel: - vidlice karbon,ram hlinik Columbus - nove sedlo wilier,kolesa Campagnolo Zonda,pneumatiky Continental, drziaky na flase-wilier, gumy na paky-campagnolo -radenie Campagnolo (paky Record, brzdove celuste, prehadzovacka a menic Chorus, predstavec Deda, sedlovk Selcof, riadidla ITM Milenium)
NOVÝ ultraľahký cestný detský bicykel Frog Road
Úplne nový a nejazdený detský cestný bicykel Frog. Komplet s 2-ročnou zárukou a garančným servisom v cene. Detský cestný bicykel Frog ROAD 67 ! Tento 24-palcový ľahký detský cestný bicykel je najvhodnejší pre deti vo veku od 8 do 10 rokov s priemernou vnútornou dĺžkou nohy 67 cm. Frog Road 67 je zameraný pre deti, ktoré chcú zažiť jazdu a pretekanie na ceste aj v teréne. Rám má vôľu, aby sa zmestil do hladkých cestných plášťov, tak aj do cyklokrosových plášťov s väčšou priľnavosťou, vďaka čomu je bicykel správnou voľbou pre mladých pretekárov v rôznych disciplínach. Investícia do Frog Road Bike je investícia do koníčka vášho dieťaťa a v konečnom dôsledku do jeho vášne. Ľahký cestný bicykel správnej veľkosti môže pomôcť deťom zamilovať si cestnú cyklistiku a prijať ju ako neoddeliteľnú súčasť svojho života na dlhé roky. Prečo si kúpiť Frog Road 67? Úzke a špecificky tvarované riadidlá pre deti 9-rýchlostné prevody s brzdovými páčkami Microshift s krátkym dosahom, vďaka čomu je brzdenie jednoduchšie a pohodlnejšie pre menšie ruky Ľahký, ale napriek tomu veľmi pevný hliníkový rám s hmotnosťou iba 8,8 kg ! Brzdy Tektro Oryx Patentované kľuky Frog pre jednoduchšie výkonnejšie šliapanie (dĺžka kľuky - 127 mm) Bezplatná 5-ročná záruka na rám a vidlicu Veľkosť kolies: 24 palcov