bazár, predaj, inzercia, predám

Woblery mix

Kategória: Rybolov

Predam woblery na sumce alebo velke stuky. Westin a savage gear. Vsetky co su na fotke. Woblery su nove bez poskodenia, nechytane. Vsetky woblery su plavajuce (floating).
Povodna cena cca 60€.
Predam za 30€.
Po dohode poslem aj na dobierku podla tarify SP alebo osobny odber Šenkvice. Preferujem skor komunikaciu cez telefon ako cez e-mail.
Woblery mix
Podobné inzeráty
Woblery
Predam woblery 3x rapala a 1x salmo. . Woblery rapala su nove nikdy nechytane a salmo bol pouzivany ale je bez poskodenia plne funkcny. Cena 20€ za komplet. Cena je pevna. Po dohode poslem aj na dobierku podla tarify SP ktoru si potom bude treba priratat k cene woblerov alebo osobny odber Šenkvice. Preferujem skor komunikaciu cez telefon ako cez e-mail.
Woblery na privlac
Ponukam 30 dielnu sadu na privlac, dlzka 4-6cm, cela sada za 22,00 eur+ postovné
hladinové voblery, whopper ploppery 14cm
Predám hladinové woblery, whopper poppery, 14cm, 35g, 3D oči. Whoper ploppery sú jednou z najúčinnejších povrchových nástrah vôbec, dôvodom sú nízkofrekvenčné vibrácie, ktoré vydáva rotujúci chvostík cena za 1ks: 5€ Viem poslať aj cez zásielkovňu /packeta/ tel. kontakt:
voblery 10.5 cm s dráždivým perím
Predám kvalitné zvukové woblery, majú v tele vyvažovacie oceľové guličky, pomocou ktorých vytvárajú dráždivý zvukový efekt, veľkosť 10.5cm, 18 gramov, 3D oči. Na trojháčiku je naviazané dráždivé perie. Cena za 1 kus 3.40€ Viem poslať aj cez zásielkovňu /packeta/
predám voblery spinnery
Predám woblery spinnery, (deracoupy). Deracoup je nový, skvelý typ nástrahy. Skladá sa s pevného tela a chvostíka ktorý neustále rotuje a vytvára vybrácie a pritom nezamotáva šnúru.Vďaka konštrukcii a váhe umožňuje ďaleké hody a dá sa s ním preloviť celý vodný stípec od dna až po hladinu. Je vhodná aj na lov v kalnej vode Cena: veľkosť 8gramov 25mm 3.40€ 16gramov 32mm 3.70€ 20gramov 35mm 4€ Viem poslať aj cez zásielkovňu (packeta) tel. kontakt:
hladinové voblery, whopper ploppery 9cm
Predám hladinové woblery, whopper poppery, 9cm, 13g, 3D oči. Whoper ploppery sú jednou z najúčinnejších povrchových nástrah vôbec, dôvodom sú nízkofrekvenčné vibrácie, ktoré vydáva rotujúci chvostík cena za 1ks: 3.70€ Viem poslať aj cez zásielkovňu /packeta/