bazár, predaj, inzercia, predám

Wolverine - Zrození

Kategória: Sci-fi, Fantasy

Predám comics knihu z edície Legendy marvelu (#1)
Crew/2020

Pevná väzba, 198 strán

Comics, comiks, comix, komix, komics, komiks, Marvel, patch, crew, jenkins, kubert
Wolverine - Zrození
Podobné inzeráty
Wolverine - komiks Marvel
Predám komiksy najpopulárnejšieho z X-MENov Logan Wolverine. cena spolu 25 € alebo samostatne: Legendy Marvel - Wolverine : Zrození za 15 € Wolverine - Starej dobrej Logan za 12 € Kontaktujte ma len emailom ! pre dalšíe komiksy pozrite všetky moje inzeráty.
Komiksy:Hellboy, Wolverine, Blade, Red Sonja, Transformes
Komiksy:Hellboy, Wolverine, Blade, Red Sonja, Transformes Na predaj zošitovky komiksov v anglickom jazyku. (100% stav). Poštovné na mňa pri odbere nad 50Eur. Možná kombinácia s inými mojimi inzerátmi. Osobný odber Lučenec alebo poštou/zásielkovňou. Píšte, číslo je vymyslené. Red Sonja Age of chaos 01 - 6E Age of Conn Valeria 01 - 5E Wolverine vs Blade 1 - 6E Hellboy Krampusnacht - 15E Transformers The Terminator - 9E - (PREDANÉ) The Cimmerian Red Nails - 4E Red Sonja Vultures Circle - 4E Alebo všetky spolu za 38 Euro.
Darren Shan, Hobit, Silmarillion,Kolo času Dragon realms atd
Série Kruh(3 knih)...500kč kniha Kruh...330kč Silmarillion (ilustrované vydání Argo)..350kč Silmarillion (ilustrované vydání MF)...prodáno Hobit (ilustrované vydání MF)....800kč Pán prstenů společenstvo prstenu...300kč Za stíny + Cesta stínu...250kč Kolo času Velké hledání...500kč Kolo času Cesta Nožů...270kč Draci letního žáru...700kč Zrození Zabijáka...400kč Hrdinové pekel...prodáno Krvavá kreatura...400kč 4 knihy Darren Shan(Demonata, Démon a zloděj, Bec, Massagre)...580kč mrkněte i na moje další nabídky :)
predám komiksy zo Spider-Man kompletu
Predám komiksy z kompletu Spider-Man. Vnútri sú ako nové, akurát na niektorých obaloch sa občas objavujú rôzne milimetrové „oderky“, alebo iné drobné poškodenia. Na mnohých ďalších nie. Najlepšie ak by ste mi napísali, o čo by ste mali záujem a ja to pozriem (prípadne odfotím) a napíšem vám, v akom stave ten-ktorý komiks je. Posielam cez Packetu (aj do ČR), ale ak chcete iba 1 kus, viac sa oplatí pošta (posielam ako list druhej triedy). Len e-mail, neznáme čísla nedvíham. Ceny ponúknite vy, ale mnohé z toho, čo ponúkam, sú v rámci žánru vzácne (a často vypredané) kusy, tak napíšem na rovinu, že ak to chcete za tri eurá, tak mi prosím vás ani nepíšte. POZOZ aktualizácia!!! Už predané: Poslední vzdor, Dolú medzi mrtvé, Nezastavitelný Juggernaut, Inferno, Štvanice, Totální šílenství!, Zrození Venoma, Svatba, Utrpení, Pavučina, Zpátky v černé, Masakr 1, Hobgoblin.
Predám knihu Rok Proroka
Výborný stav, vhodné čítanie pre mladých od autora komiksov ako Daredevil, shehulk, death of wolverine, StarWars atď. Možnosť doniesť na trase ZA-PP-KE,PO,BR,RA.
Nejmocnější hrdinové Marvelu
Predám komiksovú knihu z kompletu Nejmocnější hrdinové Marvelu pod č.3 Wolverine. Je neotvorená v top stave za 10 EUR