bazár, predaj, inzercia, predám

X4Tech veža Zosilovač a Tuner

Kategória: Hifi systémy, Rádiá

X4Tech veža -zosilňovač + Tuner+ vstup na gramafon -
X4Tech veža
veža X4-TECH
Predám túto skvelo hrajú tú lacnejšiu verziu X4 - TECH Pozostávajúcu zosilovača a tunera vhodné do detskej izby vedľajšej miestnosti kancelárie poprípade dielne. Pristroje plne funkčné pekne vyzerajú - sú zachovalé …. vstup aj na Gramofón , CD atď viď obrázky

moderný koncept veže zohľadňujúci kvality niekdajších HIFI veži s modernými potrebami dneška !!! je to koncept 2x Stereo repro ( + 2x zadné repro , keď treba) a je tu možnost pripojenia Subwooferu !
napájanie DVD a optických vstupov ako aj vstup USB, predequalizacia ale aj vlastný externý Equalizér so spektralnym analyzérom!!!
Ďalej má vstup aj Gramofónu, CD DVD, Aux, Tape atď, + optické vstupy . k tomu všetkému je centrálne Diaľkové ovládanie všetkých prístrojov. je to novodobí koncept velmi dobrého zvuku a zjadnocuje možnost pripojenia všetkého čo trh mal v minulosť a dnes !!! Všetko je funkčne a dáva dokopy veľmi účely koncept za velmi rozumnú cenu 289€
X4Tech veža Zosilovač a Tuner
Podobné inzeráty
SONY MHC-BX3 nový dopredajový kus (záruka 2 roky)
Predám kompaktný Hi-Fi systém SONY MHC-BX3 kategórie mini, s dvoma originál reprobedňami a diaľkovým ovládaním. Veža je v absolútne perfektnom stave nového kusu, jedná sa o nový dopredajový tovar bez akýchkloľvek náznakov používania. Je po odbornej kompletnej servisnej prehliadke, teda ručím za stav ako z továrne. Tento mini Hi-Fi systém z hladiska zvukovej interpretácie a výkonu akustického tlaku 92dB/W/m s výkonom zosilovača 2x80W RMS prevyšuje očakávania aj náročnejšieho poslucháča, kvalitou hudobným prednesom, krásne vyváženým bohatým stereo zvukom s celkovým výkonom 115dB postačujúcim aj na ozvučenie do baru alebo väčšej miestnosti v rodinnom dome. Veža má 3x CD prehrávač s japonskou optikou SONY KSS, nastaviteľný 6 pásmový equalizér so 4 pamäťami vlastného nastavenia zvuku, funkcie KARAOKE, vstup na mikrofón, FM tuner s automatickým ladením a pamäťou pre 15 staníc a plnou podporou RDS/EON/PTY, 2x kazetový rekordér s Full Logic ovládaním, teda plne elektronické, Dolby NR, DBFB, dynamické zvýraznenie basov GROOVE, LOOP, AUX vstup pre pripojenie akéhokoľvek zvukového zdroja, externý hudobný prehrávač, MiniDisc, DAT, iPod,TV, DVD a veľký, naozaj veľký farebný VTD displej,.. Bližšie info e-mailom alebo telefonicky. V tejto cenovej ponuke jednoducho naozaj nekúpite lepšie hrajúce stereo a už vôbec nie nové v obchode na tejto úrovni. Ručím za jej stav a funkčnosť záručnou dobou 2 rokov. Referencie a hodnotenia tohto modelu si môžte overiť aj u milovníkov kvalitného kompaktov alebo na zahraničných Vintage Audio stránkach. Poznajú tento model. Veža získala svojho času ocenenie 5 hviezdičiek v známom audiofilskom časopise STEREO. Na porovnanie prikladám video v ktorom sa porovnáva táto veža s "novodobými" sračkami aké sa teraz dovážajú k nám na Slovensko od obchodníkov s vetrom a dažďom z Cíny. Hrá naozaj perfektne a jej zvuku nechýba "život" ani poriadny a pevný bas pre milovníkov hip-hopovej kultúry :) Cena je 180 Eur s 2 ročnou zárukou, prípadne cena vzájomnou dohodou ale bez záruky za komplet, t.j. Hi-Fi veža, diaľkové ovládanie, reprobedne, manuál v SK a kabeláž. Ručím za stav! Jedná sa o nový dopredajový a posledný kus v čiernom prevedení. (na foto je v striebornom, ale tá je už predaná)
Dual Vintage stereo system
Predám Vintage Dual stereo systém pozostávajúci z komponentov: Stereo Amplifier CV 1400 * Zosilovač: 20Hz-20kHz, 2x 50W (8 Ohm), * Vstupy: Micro, Phono, Tuner, Monitor, Tape1, Tape2 * Farba: čelný panel strieborná-hliník, čierna skrinka * Rozmery: 440 x 150 x 360mm * Hmotnosť: 12,7 kg FM-LW-MW Stereo Tuner CT1440 * Tuner-rozsah FM: 88MHz – 108MHz * Senzorické – dotykové ovládanie predvolieb * Farba: čelný panel strieborná-hliník, čierna skrinka * Rozmery: 440 x 150 x 380 mm * Hmotnosť: 6,8 kg Stereo Cassette Tape Deck C 819 * frekvenčný rozsah 20 – 15.000Hz * Dolby NR, Fe, Cr, Fade * Memory * Farba: čelný panel strieborná-hliník, čierna skrinka * Rozmery: 440 x 150 x 360mm * Hmotnosť: 5,8 kg Cena za zostavu €385,- alebo najvyššia ponuka. Dual stereo system bol uvedený na trh okolo roku 1977-1981. Celkový stav: veľmi zachovalý s nepatrnými stopami po používaní, ktoré sú akceptovateľné vzhľadom na využitie prístroja. Tuner: predný panel je čistý bez škrabancov,. Zosilovač: predný panel je čistý bez škrabancov, drobné stopy používanie sú zistiteľné pri podrobnom skúmaní. Deck: predný panel - drobné stopy používanie sú zistiteľné pri podrobnom skúmaní. Uvedené nedostatky nemajú vplyv na kvalitu reprodukcie jednotlivých komponentov. Osvetlenie VU metrov a LED ukazovatele prístrojov bez chyby. Dôvod predaja: upgrade na vyšší model tejto modelovej rady.
SONY ST-JX661 Hi-Fi tuner PLL, stav nového kusu
® Predám jednoduchý ale kvalitný komponentný FM tuner s digitálnou PLL (Phase Locked Loop) moduláciou, čo je v podstate stabilizátor signálu naladenej stanice. V praxi to znamená že rádio udržuje frekvenciu pri zhoršených podmienkach, pod zemou, nepriaznivé počasie a iné rušivé vplyvy. Tuner vie uložiť do pamäti 20 FM staníc a 10 AM staníc. Má veľmi dobrú citlivosť, aj zvuk, bez nežiadujucého šumu. Fluorescenčný displej je krásne modrý a jasný - nevyžitý ako u niektorích vintage tuneroch. Jedine čo nemá je RDS, ale o to lepší signál, pretože RDS požiera približne 20% signálu, a povedzme si úprimne, koľkí z nás sledujeme ten behajúci text na displeji ;) Myslím že dôležitejší je signál a dobrý nezašumený zvuk než nejaké opičky na displeji. Ja mám tiež RDS vždy vypnutý. Aj v aute, aj v Hi-Fi zostave doma.. Technické špecifikácie: Tuner FM : • Rozsah ladenia FM : 87.5 - 108.0 MHz, Anténny výstup: 75 ohm • Citlivosť [50dB quieting] : Mono: 22.1dBf, 7.0µV Stereo: 42.1dBf, 70µV • Výstupná citlivosť : 19.5dBf, 5µV [IHF] • SNR: Mono: 80dB Stereo: 75dB • Harmonické skreslenie pri 1kHz : Mono: 0.3% Stereo: 0.5% • Separácia kanálov : 35dB at 1 kHz • Frekvenčný rozsah FM : 30Hz - 15kHz +0.5 to -2dB • Selektivita : 55dB at 400 kHz Tuner AM : • Rozsah ladenia AM : 522 - 1611kHz [v 9kHz intervale] • Anténa : Loop antenna • Výstupná citlivosť: 50dB/m (at 1,000kHz or 99kHz) • S/N: 54dB (at 50V/m) • Harmonické skreslenie: 0.5% (50mV/m, 400kHz) • Selektivita: 50dB • pozlátené nožičky • Napájanie : 220 - 240 AC, 50Hz • Príkon : 7W • Rozmery [ šírka x výška x hĺbka ] : 430 x 82 x 295 mm • Váha : 3 kg Na požiadanie zašlem viac detailných fotiek vo vysokom rozlíšení. Tuner je v stave nového kusu. V balení je samozrejme aj 2x anténa, loop, káble.
X4Tech veža Reciever/CD/Equalizer
veža X4-TECH Predám túto skvelo hrajú tú lacnejšiu verziu X4 - TECH Pozostávajúcu zosilovača a tunera vhodné do detskej izby vedľajšej miestnosti kancelárie poprípade dielne. Pristroje plne funkčné pekne vyzerajú - sú zachovalé …. vstup aj na Gramofón , CD atď viď obrázky
Onkyo TX-NR875 + repro B&W, komplet THX Ultra2 zostava
Predám audiofilsky AV zosilovač ONKYO TX-SR 875, čierny, 100% stav, komplet príslušenstvo s originál balením. Zosilovač je japonskej výsoby, nie Čína. K zosilovaču je špičková kábeláž a anglická reprosústava Bowers&Wilkins CM7 veľké stĺpové a CM1 malé regálové. Zosilovač má všetky možné AV dekodéry, vhodný aj na všetky HD formáty, dokáže z akéhokoľvek video signálu prekonvertovať na Full HD, môžnosť zapojiť až 9.1 kanálov zvuku, dovoluje ovládať reproduktory až v troch miestnostiach nezávisle, audiofilský certifikát najvyššej akosti THX Ultra 2 vybavený HDMI vstupy (4)/výstupem, dekodéry Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS HD Master Audio a DTS-HD High Resolution Audio a upscalerem 1080p, manuál v Sk, kalibračný mikrofón, kábeláž signálová Audioquest, silová na repro Alphard DaVinci 2x3m, váha zosilovača 29 kg. Pôvodná cena zostavy bola cez 4000 euro za set. Len reprosústavy B&W stáli 1300 eur bez stojanov na regálove repro (tie dávam grátis) + zosilovač 2499 eur + magnéziové stojany, značková kábeláž... Cena 2000 eur je za komplet zostavu, AV zosilovač, diaľkové ovládanie, kalibračný mikrofón, všetko v krabiciach, signálové káble Audioquest, veľké reprobedne Bowers&Wilkins CM7 + regálovky CM1 aj so kabelážou Alphard DaVinci. Fotogaléria ilustračne na ukážku. Reálne vyskúšanie u mňa doma. odkaz na reprosústavu:
veža Fisher
predám úžasnú vintage trojkombináciu Fisher s modulmi: zosilovač CA-67 kazetový deck CR-58 radio tuner FM-67 zosilovač - 2x 110W na 8ohmov, max 340W - dve reprodktorové skupiny (A/B) - VSTUPY: phono, tuner, CD, AUX, TAPE - 5 kanálový graf. equalizér - Filters: High/Subsonic/loudness kazetový deck: - Track System 4-track, 2-channel stereo - rýchlosť pásky: 4.8 cm/s - Hlavy: 1 x record/playback, 1 x erase - typ kaziet Normal/ CrO2/ Metal - potlačenie šumu: Dolby NR B/C - trojciferné počítadlo - možnosť manuálneho zobrazenia a nastavenia citlivosti pri nahrávaní radio: - LW/MW/FM - Stereo Synthesizer - predvolby A/B - pamäť na počet staníc 16 všetky komponenty sú plne funkčné, zostava má pekný zvuk, ocenia hlavne tí ktorí uprednostnia retro nostalgiu. Predáva sa bez reproduktorov ale s možnosťou ich kúpy. Rozumnej dohode sa nebránim. T