bazár, predaj, inzercia, predám

Xbox one S (bez mechaniky)

Kategória: Ostatné - biela

Predam 3 roky starý Xbox one S bez mechaniky v dobrom stave + series ovládač
Xbox one S (bez mechaniky)
Podobné inzeráty
Xbox one S v top stave
Dobrý deň, Predám Xbox one S v top stave tak ako je na fotke. Využívaný minimálne - zvyčajne len na pozeranie netflixu, hry sme hrali minimálne. Pridávam k nemu dva originál ovládače oba ako nové bez jediného škrabanca. Výhodou dvoch ovládacou je, že sa dajú hrať hry pre 2osoby. Plus hra - futbal. Plus kábel. Všetko spolu za 140eur. Vhodný aj ako darček - je bez skrabanca. Krabicu už ale nemáme. Osobný odber Levice. Poštou neposielam. Pri rýchlom odbere dohoda na cene samozrejme možná. V prípade záujmu volajte na . Ak nezdvihnem nechajte mi SMS a ja sa určite ozvem nazad.
Xbox series s SET
Predávam Xbox series s plne funkčná s Xbox series s controller veľa používaný a Xbox elite 2 controller málo používaný s podložkou PS2 a sluchátka
Xbox one s
Popis produktu Aj v tomto prípade platí osvedčené „menej je niekedy viac“. Vylepšená konzola Xbox One S rozšíri vaše obzory. V elegantnejšom, štíhlejšom a menšom designe výborne splynie s vašim interiérom. Napájací adaptér je zabudovaný priamo v prístroji, takže vám nebude prekážať na zemi. Konzola ponúka ostrejší obraz, živšie farby a dych vyrážajúce 4K Ultra HD rozlíšenie. Bezdrôtový ovládač, ktorý vám padne do oka i do ruky, si zamilujete vďaka pohodlnej manipulácii a možnosti pripojenia prostredníctvom Bluetooth. + 6 hier Bohuzial krabicu uz nemame Cena 120€ pri rychlom jednani 100€ osobny odber Považská Bystrica
Xbox one
Predám xbox one za 170€ a z hrami za 260€. Pre viac info ma kontaktujte.
XBOX SERIES X,S
Dobry den. Mam na predaj v januari kupovany este v platnej zaruke Xbox series X. Malo pouzivani. Rovnako aj Xbox series S z roku 2021, bezproblemov. Cena, series X 380€ series S 150€. Najlepsie osobny odber.
Elica Nikola Tesla One
Predám indukčnú varnú dosku ELICA Nikola Tesla so zabudovaným odsavaním pár do exteriéru. Šírka 83cm Elica NIKOLATESLA ONE BL/A/83 s odsávaním, čierna. Nikola tesla One obsahuje integrovaný odsávač pár pripravený pre odťah.do exteriéru. Systém odťahu je vybavený centrálnym ventilátorom, zachytí všetky výpary z varenia a zanechá v kuchyni len svieži vzduch. Cena 1590€ s DPH, plna 2 ročná záruka.