bazár, predaj, inzercia, predám

XBOX ONE THE SIMS 4 + CATS & DOGS

Kategória: Hry

Málo hraná, top stav. Krabicová verzia. V prípade vážneho záujmu ma kontaktujte mailom. Na dobierku neposielam. Osobný odber možný.
Balenie obsahuje základnú hru Sims 4 a herné rozšítenie Sims 4: Cats and Dogs.Sims 4: Cats and Dogs:

Vytvorte si svojich miláčikov, pridajte ich do svojich domovov ,aby navždy zmenili život vašich Simíkov. Výkonný nový nástroj Create A Pet vám umožní prispôsobiť mačky a psi, každý s vlastným jedinečným vzhľadom, zreteľným správaním a po prvýkrát aj s oblečením! Títo úžasní, celoživotní spoločníci zmenia život vašich Simíkov novým a špeciálnym spôsobom. Liečte choroby zvierat ako veterinári a spusťte svoju vlastnú kliniku v krásnom pobrežnom meste, kde je toho veľmi veľa, čo váš Simík a jeho miláčikovia môžu objavovať.


Použite výkonný nástroj na vytvorenie domácich milacikov (mačiek, psov, šteniatok a mačiatok).

Vyberte si z rôznych plemien, dajte im jasné osobnosti a priamo manipulujte s ich funkciami
XBOX ONE THE SIMS 4 + CATS & DOGS
Podobné inzeráty
Úplne nové hry pre hernú konzolu Microsoft Xbox One a One S
Predám tieto hry pre hernú konzolu Microsoft Xbox One S. Hry pre XBOX One sú ešte nerozbalené (úplne nové, zabalené, nehrané). Mám na predaj tieto nasledovné 4 hry: 1. EVOLVE (len pre Xbox One) - Cena: 10 € 2. FIFA 19 (len pre Xbox One) - Cena: 9 € 3. STATE of DECAY 2 (len pre Xbox One) - Cena: 20 € 4. Tom Clancy’s The Division 2 (len pre Xbox One) - Cena: 10 € Tel.č.: na MMS neodpovedám, e-mail: predam.veci.ke@ Preferujem osobný odber v Košiciach, alebo tovar pošlem aj na dobierku, ale poštovné si hradíte vy a požadujem vopred na môj účet, inak tovar neposielam na dobierku. Nakoľko ide o bazárový typ predaja, peniaze nevraciam späť a nevymieňam tovar za iný.
XBOX hry - ceny v popise
Predám hry na XBOX One Halo 5: Guardians (Limited Edition) SteelCase 7€ | Assassins Creed Origins: 13€ | Tom Clancys The Division: 6€ | Battlefield 1: 5€ | Crash, FarCry, CoD predané. Len osobný odber, neposielam. Kompatibilita s : Xbox One Xbox One S Xbox One X Xbox Series S Xbox Series X
Predám Xbox 360 / Xbox One Valve hry
Predám Xbox 360 / Xbox One Valve hry -The Orange Box -Portal 2 -Left 4 Dead -Left 4 Dead 2 Všetky hry sú Region Free a kompatibilné s Xbox One / Xbox Series X. Hry na Xbox Series X idú v 4K a teda obraz je vylepšený. Cena: 40€ predávam len spolu Doprava a Platba -Platba vopred na účet a doprava cez Packeta na vybraté miesto +4€ -Osobný odber priamo v Komárne (Na dobierku neposielam: Platba vopred na účet alebo Osobne priamo v Komárne) Kontakt: -V prípade záujmu poprosím využiť dole uvedené biele kontaktné okienko -Poprosím nevolať ani nepísať SMS. Dodatočné informácie: - Jedná sa o súkromný predaj preto nie je tovar možné vrátiť ani reklamovať.
Ds / 3ds / 2ds hry pre nintendo
Zdravim, predavam nasledovne 3ds hry. Kontakt email. Zasielkovna, posta, kurier. Hry: DS Sims 2 - 10e DS My sims - 10e DS My sims Agents - 10e DS My sims Kingdom - 5e (mam len cartridge) 3DS LBX - 12e 3DS Luigi's mansion 2 - 12e 3DS Hyrule warriors Legends - 15e 3DS Monster Hunter 3 Generations - 12e 3DS Monster Hunter 4 Ultimate - 25e 3DS Inazuma eleven Go Light - 15e Pri odbere aspon 5hier je najlacnejsia zadarmo.
Zbierka The Sims 2, 3, 4 za symbolickú cenu
Predám za symbolickú cenu (plus poštovné) zbierku The Sims originálok. Je tam The Sims 3, 4, 2 a jedno The Sims 2 je na Play Station. Ruším zbierku, najlepšie odber komplet všetko spolu. Upozorňujem, že všetky CD kódy sú už na niekoho registrované (účet Origin), takže popravde neviem, ako je to v takomto prípade s inštaláciou a hraním. Preto to dávam na predaj len za symbolickú cenu, že možno by sa niekomu tieto krabicovky hodili aspoň do zbierky. Kontaktujte mailom, telefónne číslo je vymyslené.
FIFA 2023 CZ XBOX ONE
Na predaj mám úplne novú a neotvorenú hru Xbox One FIFA 23! Táto hra je stále v plaste a čaká na svojho šťastného majiteľa. Xbox One FIFA 23 vám poskytne neobmedzenú zábavu a vzrušenie sveta futbalu. S úžasnou grafikou a autentickým herným prostredím vás táto hra vtiahne priamo do akcie. Vychutnajte si najnovšie vylepšenia v herných režimoch a prežite nezabudnuteľné zážitky na virtuálnom ihrisku. Bez ohľadu na to, či hráte sami alebo s priateľmi, Xbox One FIFA 23 vám poskytne hodiny zábavy a príležitosť ukázať svoje futbalové schopnosti. Ak ste fanúšikom futbalu a hľadáte nový herný zážitok, táto neotvorená hra Xbox One FIFA 23 je pre vás ideálnou voľbou. Kúpte si ju ešte dnes a zažite vzrušenie tohto úžasného športu vo virtuálnej realite! Nezmeškajte túto príležitosť! Hra je nová, neotvorená a čaká na vás.