bazár, predaj, inzercia, predám

xiaomi mi band 6 nabijacka

Kategória: Inteligentné hodinky

Predam original nabijacku na xiaomi mi band 6.
xiaomi mi band 6 nabijacka
Podobné inzeráty
Xiaomi Mi Band 4C, fitness náramok, čierny
NOVY ORGINAL ZABALENY VO FOLIACH Xiaomi Mi Band 4C, fitness náramok, čierny Xiaomi Mi Band 4C je vybavený TFT displejom uhlopriečkou 1,08" a rozlíšením 128 × 220 px. Displej je chránený 2D tvrdeným odolným sklom. Farebný hranatý displej dokáže okrem času zobrazovať informácie o počte prejdených krokov, upozornenia zo smartfónu a množstvo ďalších informácií a to pomocou 72 rôznych ciferníkov. Zdravie na zápästí Fitness náramok Xiaomi Mi Band 4C je ideálny pre nenáročných športovcov. Ponúka 5 športových režimov: beh na páse, chôdza, cyklistika a cvičenie. Nechýba ani odolnosť voči vode do 5 ATM takže sa nemusíte báť potu ani dažďa. Samozrejmosťou sú aj funkcie ako počítanie krokov, prejdená vzdialenosť, meranie tepu a počítanie spálených kalórií. Xiaomi Mi Band 4C umožňujú aj sledovanie spánku a upozornenia na dlhé sedenie a napomáhajú tak k lepšiemu životnému štýlu Dlhá výdrž Pri bežnom používaní zabezpečí batéria s kapacitou 130mAh až 14 dňovú prevádzku na jedno nabitie. jednoduché nabíjanie zabezpečí USB port vďaka ktorému sú hodinky nabité za cca 2 hodiny. meranie tepu + PPG senzor spálené kalórie počítanie krokov prejdená vzdialenosť sledovanie spánku upozornenie na dlhé sedenie stopky časovač ovládanie hudby nájdenie smartfónu v dosahu (hlasný zvuk) odblokovanie smartfónu pripomienky na udalostí režim nerušiť (DND)
NOVINKA - Xiaomi smart band 7 s NFC
Predam uplne nove, nerozbalene, Xiaomi smart band 7 s NFC (platenie hodinkami) aj so zarukou. Cena na internete je 62-65 eur. Ja ich davam za 50 eur. POPIS: Pohodlné platenie prostredníctvom NFC Xiaomi Smart Band 7 NFC podporujú bezhotovostné platby NFC prostredníctvom služby Xiaomi Pay. Jednoducho priložte Xiaomi Smart Band 7 NFC k platobnému terminálu Mastercard® alebo VISA® pre bezkontaktnú platbu. Podporované banky: mBank Prima banka Curve Slovenská sporiteľňa Širšia obrazovka, väčší prehľad • 1,62″ AMOLED obrazovka, o 24 % väčšia viditeľná plocha v porovnaní s mi smart band 6. • Nový dizajn UI/UX, zobrazenie viacerých a podrobnejších informácií na každej stránke. • Čipová súprava novej generácie, ktorá podporuje plynulejší efekt animácii. Viac športových režimov • 110 cvičebných režimov vrátane tenisu, plavby v prírode a profesionálnejších cvičebných režimov na zaznamenávanie vášho srdcového tepu a spálených kalórií. Profesionálna analýza tréningu • Vyhodnoťte VO2 Max, tréningovú záťaž, trvanie regenerácie, efekt tréningu a manažujte svoje cvičenie. • Zdravotný index zobrazený na náramku vám môže pomôcť jasne vidieť vaše každodenné ciele a úspechy. Celodenné sledovanie zdravotného stavu • Celodenné sledovanie úrovne SpO2, podporuje upozornenie na nízku úroveň SpO2. • Nepretržité monitorovanie spánku a 24-hodinové monitorovanie srdcovej frekvencie, tiež podporuje monitorovanie dýchania počas spánku. • Sledovanie stresu a zdravia žien. Vode odolnosť do 50m a skvelá výdrž • Vodotesnosť 5 ATM, ktorú uvítate počas plávania. • Výdrž batérie až 14 dní pri bežnom každodennom používaní.
Honor Band 5 růžový remienok
Ponukame na predaj Nove Fitness náramky HONOR + nabijacka Fitness náramok – unisex, s priamym meraním tepu na zápästí, krokomer, výpočet kalórií, meranie tempa, hodnota vodotesnosti 50 m (5 ATM), kompatibilný s iOS a Android Honor Band 5 Meteorite Black - ruzovy remienok je inteligentný náramok, ktoré skvele padne na dámske aj pánske zápästie. Pri nosení sa na náramku vyníma čierna farba, remienok potom tvoria silikón. Displej s veľkosťou 0,95"" vám vždy ukáževšetky dôleži informácie. Fitness náramok Honor Band 5 je plnekompatibilný s OS Android a iOS zásluhou Bluetooth. Presné meranie tepovej frekvencie sa v prvom rade hodí na presné vymedzenie aeróbnej zóny pohybu a priblíži vás k vysnívanej postave. Výdrž vstavanej batérie tohto fitnes náramka by mala pri bežnom používaní vystačiť na 336hodín a nemalo by teda hroziť, že energia dôjde uprostred športovej aktivity.Fitness náramok bol vyrobený tak, aby bol vhodný aj na plávanie. Nechýba mu však ani zobrazenie aktuálneho stavu batérie. Kľúčové výhody fitness náramka Honor Band 5 Meteorite Black Meranie tepovej frekvencie prebieha priamo zo zápästia Hodnota vodoodolnosti: 50 m (5 ATM) Kalendár, deň v týždni, stopky, budík a dátum Medzi senzormi náramka Honor nechýba akcelerometer a gyroskop Honor Band 5 Meteorite Black prináša prehrávač hudby, notifikácia z mobilu, stav batérie, vibrácie, ovládanie mobilu a hľadanie telefónu Fitness náramok ponúka športové funkcie, ako sú meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, výpočet kalórií, meranie rýchlosti a záznam trasy Pre prepojenie s telefónom je náramok kompatibilný s OS Android a iOS Honor Band 5 Meteorite Black prekvapí svojou výbavou Fitness náramok Honor Band 5 Meteorite Black vás prekvapí aj radom inteligentných funkcií. Nie je možné, aby vám čokoľvek uniklo vďaka užitočným notifikáciám priamo zo svojho telefónu. Na významné informácie vie náramok poukázať vibrovaním. Efektívnou funkciou náramka Honor jeschopnosť ovládať s jeho pomocousmartphone, pre základnú obsluhu teda nemusíte loviť vo vrecku alebo vyťahovať celý obsah batoha. Ak máte problémy s nájdením svojho telefónu, náramok ponúka funkciu jeho hľadanie. Hudobný prehrávač umožňuje prepínanie vašej hudby, bez toho aby ste museli vytiahnuť telefón.
Huawei Band 4 Pro /BEST CENA/
Ponukame na predaj nove hodinky Inteligentné hodinky Huawei Band 4 Pro Kvalitne spracovanie SMART hodin Huawei - cerveny - vratane nabijacky - na LCD stale od novoty nalepena folia - predajna cena 1ks hodin cca 49€ ískajte prehľad o všetkom s náramkom Huawei Band 4 Pro Predstavujeme vám moderný doplnok s nadčasovým dizajnom a užitočnými funkciami. Vďaka ohromujúcemu AMOLED dotykovému displeju s 0,95” uhlopriečkou vám náramok zobrazí všetky potrebné informácie priamo na vaše zápästie. Huawei Band 4 Pro vám vďaka vynikajúcim farbám a kontrastu poskytne skvelý vizuálny zážitok. Prezraďte svetu ako sa práve máte Inteligentný náramok Huawei Band 4 Pro vám umožní odlíšiť sa a vystúpiť z davu. Huawei Watch Face Store ponúka širokú variabilitu ciferníkov, vďaka čomu si ten svoj môžete nastaviť podľa aktuálne nálady alebo príležitosti. Inteligentné algoritmy Inteligentný náramok ponúka pomocou zabudovanej GPS presné a rýchle lokalizačné služby. Po ukončení tréningu si môžete nechať zobraziť zabehnutú trasu, prejdenú prechádzku alebo jazdu na bicykli na mape. Vďaka algoritmu technológie FIRSTBEAT môžete získať presné údaje o vašej srdcovej frekvencii a v algoritmom VO2max informácie o čase zotavení alebo účinku tréningu. Zdvihnite zápästie a pozrite si upozornenia na textové správy alebo prichádzajúce hovory. Jediným dotykom môžete nájsť telefón, ovládať prehrávanie hudby alebo získať vzdialenú spúšť “Remote Shutter”. Huawei Band 4 Pro dokáže vďaka funkcii HUAWEI TruSleep™ 2.0 monitorovať kvalitu vášho spánku bez toho, aby vás rušil rozptyl neviditeľného svetla. Zdravý spánok je totiž základom zdravého životného štýlu. S náramkom Huawei Band 4 Pro môžete analyzovať kvalitu vášho spánku a identifikovať prípadné poruchy spánku. Zariadenie dokáže rozpoznať štyri fázy spánku a odhaliť 6 typov problémov so spánkom ako aj poskytnúť vedecké odporúčania pre zlepšenie spánku.
Nerezový remienok 20mm a 22mm
Predám nový čierny alebo strieborný kovový remienok na smart hodinky s rozmerom upínania 22mm a rozmer 20mm(mám obra rozmery), je naozaj ľahučký na ruke, rýchloupínanie na silný magnet, hodinky sa nepovoľujú a dobre držia na ruke. Poštovné 1,6€ pri platbe vopred na účet, posielam aj na dobierku. Cena: Čierny 11€ Strieborný 10€ !!Mám v ponuke mnoho remienkov a skiel na hodinky, pozrite aj moje ostatné inzeráty!! 22mm rozmer je vhodný na: Honor Watch Magic Honor Watch Magic 2 Huawei Watch GT Huawei Watch GT 2 (46mm) Huawei Watch GT 2 Pro Huawei Watch GT3 46mm Huawei Watch 3 Samsung Galaxy Watch 3 (45mm) Samsung Galaxy Watch (46mm) Samsung Gear S3 Xiaomi Amazfit GTR (47mm) Xiaomi Amazfit Pace Xiaomi Amazfit Stratos 2 Xiaomi Amazfit Stratos 3 Xiaomi Mi Watch Aligator Watch Pro Fossil Gen 3 Explorist Fossil Gen 4 Explorist HR Fossil Gen 5 Carlyle HR Fossil Gen 5 Garrett HR Fossil Gen 5 Julianna HR Fossil Sport (43mm) a mnoho ďalších s rozmerom upínania 22mm 20 mm: Huawei Watch 2 Sport Huawei Watch GT 2 (42mm) Huawei Watch GT3 42mm Xiaomi Amazfit Bip Xiaomi Amazfit GTR (42mm) Xiaomi Amazfit GTS Xiaomi Amazfit GTS 2 Garmin Forerunner 245 Garmin Forerunner 645 Garmin Venu Garmin Venu Sq Garmin Vívoactive 3 Garmin Vívomove 3S Honor Watch ES Honor Watch Magic 2 (42mm) Samsung Galaxy Gear Sport SM-R600 Samsung Galaxy Watch 3 (41mm) Samsung Galaxy Watch (42mm) Samsung Galaxy Watch4 40mm Samsung Galaxy Watch4 44mm Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm Samsung Galaxy Watch Active Samsung Galaxy Watch Active2 (40mm) Samsung Galaxy Watch Active2 (44mm) a mnoho ďalších s rozmerom upínania 20mm.
Silikónový remienok 22mm a 20mm
Predám nový silikónový náramok na smart hodinky s rozmerom upínania 22 mm, 20 mm a 18 mm(iba ružový a biely). V prípade záujmu poskytnem viac foto. !!Mám v ponuke mnoho remienkov a skiel na hodinky, pozrite aj moje ostatné inzeráty!! Poštovné 1,6€ pri platbe vopred na účet, posielam aj na dobierku. 22mm vhodný pre mnoho typov hodiniek, napríklad: Garmin Venu 2S Garmin Venu 2 Honor Watch Magic Honor Watch Magic 2 Huawei Watch GT Huawei Watch GT 2 (46mm) Huawei Watch GT 2 Pro Huawei Watch GT3 46mm Samsung Galaxy Watch 3 (45mm) Samsung Galaxy Watch (46mm) Samsung Gear S3 Xiaomi Amazfit GTR (47mm) Xiaomi Amazfit Pace Xiaomi Amazfit Stratos 2 Xiaomi Amazfit Stratos 3 Xiaomi Mi Watch Aligator Watch Pro Fossil Gen 3 Explorist Fossil Gen 4 Explorist HR Fossil Gen 5 Carlyle HR Fossil Gen 5 Garrett HR Fossil Gen 5 Julianna HR Fossil Sport (43mm) .... 20mm: Huawei Watch 2 Sport Huawei Watch GT 2 (42mm) Huawei Watch GT3 42mm Xiaomi Amazfit Bip Xiaomi Amazfit GTR (42mm) Xiaomi Amazfit GTS Xiaomi Amazfit GTS 2 Garmin Forerunner 245 Garmin Forerunner 645 Garmin Venu Garmin Venu Sq Garmin Vívoactive 3 Garmin Vívomove 3S Honor Watch ES Honor Watch Magic 2 (42mm) Samsung Galaxy Gear Sport SM-R600 Samsung Galaxy Watch 3 (41mm) Samsung Galaxy Watch (42mm) Samsung Galaxy Watch4 40mm Samsung Galaxy Watch4 44mm Samsung Galaxy Watch4 Classic 42mm Samsung Galaxy Watch4 Classic 46mm Samsung Galaxy Watch Active Samsung Galaxy Watch Active2 (40mm) Samsung Galaxy Watch Active2 (44mm) a mnoho ďalších s rozmerom upínania 20mm.