bazár, predaj, inzercia, predám

Yashica ML 2,8 / 28 mm , Contax / Yashica bajonet

Kategória: Objektívy

Predám objektív Yashica ML 2,8 / 28 mm vo výbornom stave. Sklá sú čisté, nepoškriabané a bez plesní. Zaostrovanie a clona sú funkčné. S redukciou vhodný na digitál. Filter Sicor UV a obe krytky v cene. Zašlem na dobierku.
Yashica ML 2,8 / 28 mm , Contax / Yashica bajonet
Podobné inzeráty
Yashica DSB Zoom 4,5 / 70-180 mm, Yashica / Contax
Predám objektív Yashica DSB Zoom 4,5 / 70-180 mm vo veľmi dobrom stave, bajonet Yashica / Contax. Sklá sú čisté a bez plesní. Zaostrovanie, zoom a clona sú funkčné. Zadná krytka v cene. S redukciou vhodný na digitál. Zašlem na dobierku.
Adaptér Contax/Yashica (CY) bajonet na sony e-mount
Adaptér slúži na manuálne objektívy s Contax/Yashica (CY) bajonetom na sony e-mount (nex) bajonet teda na Sony A7 radu a sony 5000, 6000 rady.
Carl Zeiss Distagon 28mm f/2.8 Contax / Yashica
Na predaj excelentný profesionálny objektív Carl Zeiss Distagon *T 28mm f/2.8 pre Contax, ktorý je právom považovaný za jeden z najlepších 28mm objektívov na svete. Objektív je po profesionálnom servise a čistení u pána Matunáka. Objektív: Carl Zeiss Distagon 28mm/f2.8, 7 šošoviek v 7 skupinách Ostrenie: Manuálne Minimálna ostriaca vzdialenosť: 0.25m Sériové číslo objektív: 6174216 Pevná cena 399eur. Inzerát je platný do zmazania. Možnosť otestovania objektívu + osobného odberu v Trenčíne (po dohode možnost aj v Bratislave), prípadne pošleme doporučene Slovenskou poštou alebo Packetou na výdajné miesto. V ponuke máme viac fotoaparátov a fototechniky, klik na meno alebo navstiv nas eshop * * * Film labák je profesionálne fotografické laboratórium, ktoré spracováva klasické čiernobiele filmy, farebné negatívne filmy procesom C-41 a ECN-2, farebné pozitívne filmy procesom E-6. Všetky filmy sú vyvolávané u nás strojovo, žiadnu službu neoutsourcujeme inde. Spracované filmy skenujeme na profesionálnych skeneroch Fujifilm Frontier SP-3000 a Noritsu LS-600. Máme klientov z celého Slovenska a Českej republiky, ale aj viacerých krajín EÚ. Medzi našich klientov patria študenti (aj viacerí pedagógovia) z VŠVU, FAMU, Opavy, Zlína, ŠUPiek, profesionálni fotografi, ale aj amatéri a analógoví entuziasti, ktorí s filmom začínajú. Predaj filmovej techniky a filmového materiálu cez náš e-shop je podpornou aktivitou, ktorá pramení v záľube skúšať rôznu techniku a optiku. Každý jeden kúsok v našej ponuke je starostlivo testovaný.
Objektív Miranda,  YASHICA (Japan).
Predám objektív Miranda ( Japan) Macro. 75-300mm. Priemer 58mm Odskúšaný, je v poriadku v zachovalom stave. Stav primeraný veku. Vhodný aj ako náhradný objektív k starším zrkadlovkám. Objektiv YASHICA ML 200mm 1:4 Na fotoaparát Yachica/Contax. Nálezový stav ale pravdepodobne plne funkčný. S vysuvacou clonu proti slnku. Cena za objektívy spolu alebo jednotlivo dohodou. Dobierka , zasielkovna možná. Pri platbe vopred na účet poštovné 2,30€.
Carl Zeiss C/Y (S-Planar) Makro-Planar T 60mm F/2.8 [AE]
Skvelé manuálne macro sklíčko od Carl Zeiss s dokonalou optikou a macrom 1:1. Bajonet objektívu je Contax/Yashica. Nasadený ochranný filter. K dispozícii aj redukcia na Sony E s krytkou.
Carl Zeiss, Planar 1.4/50mm
Predám skvelý, manuálny objektív, Carl Zeiss Planar T 1.4/50mm. Objektív je v super stave. Odskúšaný, fotenie s týmto top sklom je radosť. Bajonet Contax/yashica. V cene je redukcia na Sony E, alebo canon Eos