bazár, predaj, inzercia, predám

York

Kategória: Psy

Predám 2r psa yorkshira malého vzrastu,hyg.návyky má, v byte nič neničí,na voditku neťahá-venčili ho deti,vyrastal s deťmi. Možno rezervovať na vysvedčenie.
Psik je maleho vzrastu vyska cca 25cm v lopatkach,vaha cca 2kg
Pribalime všetky veci-hračky,oblečenie,...
York
Podobné inzeráty
Yorkshirsky terier mini, york
Ponukam z rodinych dovodov psika ma 3mesiace je hravy pekne papa...je to mini york narasie do 3kil cena 200e kontakt Na druhej fotke je mama psika
Mini Yorkshire šteniatka, york terier, teriér
Máme psíkov aj fenky preukaz,2x odcerveny zaockovany čip, jedia sami sú cistikvne otec pes je z pp #yorksir #york# teriér# terier# odber možný ihned psík 290 fenka 290€
York sire mini. Ma aj ockovania aj pas vsetko viac informac
York sire mini. Ma aj ockovania aj pas vsetko a aj je z dohodov viac informac
Yorkshire terrier Biewer s PP, York
Chovateľská stanica Amber Star ponúka šteniatka Biewer s preukazom pôvodu. Sú to traja krásny, zdraví chlapci. Očkovaní 2x, čipovani, viac x odčerveni. Sú už k odberu, cena 600€-550€.
Krizenec
Predam steniatka zo spojenia buldog x cau cau.(psik chlpaty,fenky kratkosrste,nie ostrihane)Steniatka su riadne zaockovane,pravidelne odcervovane, samostatne,pripravene k odberu.Volny uz len psik.(2,3 foto)podobne ako maltipo(maltezak x pudel),pomky(pomeranian x york),labradoodle(labrador x pudel)a pod.
Yorkshirsky terier mini, york
Naša roztomilá fenka yorkshirskeho teriera po čistokrvných rodičoch s PP si hľadá milujúcu rodinku. Je kompletne zaočkovaná, pravidelne odčervovaná a začipovaná. Je malého vzrastu, veľmi prítulná a hravá.