bazár, predaj, inzercia, predám

ZA hocijaký MOBIL prísl. od Apple Magsafe 2 Power Adapter 45

Kategória: Notebooky

Predám alebo ZA MOBIL príslušenstvo a komponenty k Apple MacBook-om

Náhradné napájacie kábly (bez nabíjačky). HDMI na Lightning adaptér alebo redukcia. Redukcie do vidlíc. Náhradné skrutky a šrubky. Nabíjacie kábly na iPhone. Lighting konektory.

100 % stav, nepoužívaný.

Osobný odber, Prešov - Sekčov, ZOC MAX, alebo Eperia. Alebo pošlem na dobierku, ak dopredu zaplatíte poštovné na účet.

Apple MacBook Pro Air
ZA hocijaký MOBIL prísl. od Apple Magsafe 2 Power Adapter 45
Podobné inzeráty
ZA hocijaký MOBIL prísl. od Apple Magsafe 2 Power Adapter 45
Predám alebo ZA MOBIL krabicu od Apple Magsafe 2 Power Adapter 45W adaptéra Kompletné balenie, aj s prislušenstvom. S káblom. Bez bločku. Perfektný stav. 100 % stav, nepoužívaný. Osobný odber, Prešov - Sekčov, ZOC MAX, alebo Eperia. Alebo pošlem na dobierku, ak dopredu zaplatíte poštovné na účet.
Apple príslušenstvo a komponenty (50€) za HOCIJAKÝ mobil
Predám alebo ZA MOBIL krabicu od Apple Magsafe 2 Power Adapter 45W adaptéra Kompletné balenie, aj s prislušenstvom. S káblom. Bez bločku. Perfektný stav. 100 % stav, nepoužívaný. Osobný odber, Prešov - Sekčov, ZOC MAX, alebo Eperia. Alebo pošlem na dobierku, ak dopredu zaplatíte poštovné na účet. ---- Predám alebo ZA MOBIL príslušenstvo a komponenty k Apple MacBook-om Náhradné napájacie kábly (bez nabíjačky). HDMI na Lightning adaptér alebo redukcia. Redukcie do vidlíc. Náhradné skrutky a šrubky. Nabíjacie kábly na iPhone. Lighting konektory. 100 % stav, nepoužívaný. Osobný odber, Prešov - Sekčov, ZOC MAX, alebo Eperia. Alebo pošlem na dobierku, ak dopredu zaplatíte poštovné na účet. Apple MacBook Pro Air
ZA hocijaký MOBIL príslušenstvo a komponenty k Apple MacBook
Predám alebo ZA MOBIL krabicu od Apple Magsafe 2 Power Adapter 45W adaptéra Kompletné balenie, aj s prislušenstvom. S káblom. Bez bločku. Perfektný stav. 100 % stav, nepoužívaný. Osobný odber, Prešov - Sekčov, ZOC MAX, alebo Eperia. Alebo pošlem na dobierku, ak dopredu zaplatíte poštovné na účet.
APPLE 96W USB-C Power Adapter, nový zabalený
APPLE 96W USB-C Power Adapter, nový zabalený Napájací adaptér USB-C s výkonom 96 W umožňuje rýchle a efektívne nabíjanie doma, v kancelárii alebo na cestách. Hoci je spoločnosť Apple kompatibilná so všetkými zariadeniami podporujúcimi USB-C, odporúča sa používať ju so 16-palcovým MacBookom Pro, aby ste dosiahli optimálny výkon nabíjania. Nabíjací kábel sa predáva samostatne. Obsah balenia: Napájací adaptér Apple 96 W USB-C Technické údaje USB-C Kompatibilita: asi aj iné - MacBook (Retina, 12-inch, 2015 - 2017) - MacBook Air (Retina, 13-inch, 2018 a neskor) - MacBook Pro (13-inch, 2016 a neskor) - MacBook Pro (15-inch, 2016 - 2019) - MacBook Pro (16-inch, 2019) Cena 65€ ✈️Pošta do 0,5kg ✈️kuriér na výdajné miesto do 5kg, + 3,30€ pri platbe vopred + 4,60€ pri dobierke v hotovosti, pri platbe kartou treba vopred napísať a cena je +1,2% (cena+doprava x 1,012) ✈️ Kuriér domov do 3kg + 4,50€ pri platbe vopred ✅ Platba vopred na účet FIO, mBank, TB, Prima, 365/Poštová, Revolut, Viamo, Paypal, platba kartou cez banku Revolut ⚡ PÍŠTE CEZ FORMULÁR/EMIAL, NIE SMS⚡ * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to. * Osobne, alebo poštou hradí príjemca. * Súkromný inzerát, bez nároku na vrátenie a záruky ak nie je uvedené inak.
MagSafe 3 KÁBEL dva metre pre nový Apple Silicon MacBook Pro
Zdravím, predám tento KÁBEL, kompatibilný s MacBookmi Pro s MagSafe 3 konektorom pre rýchle nabíjanie. Je to kábel dodávaný k týmto modelom notebookov. Nabíjam cez USB-C konektor, takže tento kábel mi zbytočne stojí nevyužitý a predám ho za polovičnú cenu niekomu kto ho využije. Kedysi som ho používal na nabíjanie svojho 16" MacBooku Pro 2021 s čipom M1 Max. Je kompatibilný samozrejme aj s inými MacBookmi Pro/Air s čipmi Apple Silicon, podmienkou je len aby váš stroj mal MagSafe 3 konektor (M1 Pro/Max, M2 Pro/Max MacBooky, M2 MacBook Air atď). Podporuje rýchle nabíjanie cez 140 W pre (nielen) 16" modely.
 MacBook Pro (15-inch, mid 2015) - i7 | 16GB / 500GB SSD 
 AKTUÁLNE  Dobrý deň, ponúkam na predaj Apple MacBook Pro 15-palcový mid 2015 v Silver farbe za 529€ MacBook je v dobrom stave, s drobnými známkami používania a menším oderkom na kraji (viď foto), ktoré nijak nezasahujú do funkčnosti MacBooku. K MacBooku dám aj 85W MagSafe Power Adapter with Magsafe 2 style connector a samotnú krabicu.  Technické špecifikácie  Procesor: 2,5 GHz 4-jadrový Intel Core i7 Pamäť: 16GB 1600 MHz DDR3 Grafika: Intel Iris Pro 1536 MB Úložisko: 500GB SSD Počet cyklov batérie: 338 Stav batérie: Normálny  Konektivita  2x Thunderbolt 2 2x USB-A 3 1x HDMI 1x Slot pre kartu SDXC 1x 3,5mm audio port Možnosť kúpy: idealne osobný odber v Košiciach, pošotu alebo kuriérom na dobierku Slovenska Pošta : 4€ Kurier: 8€ V prípade Platby na učet -2€ z ceny prepravy Pre viac informácií, ideálne prosím volať, hocikedy aj v dňoch pracovného pokoja, ak nedvíham, ozvem sa späť poprípade mi zanechajte SMS alebo správu na WhatsAppe. Ponúkam viac APPLE zariadení, pre zobrazenie mojích ponúk, prosím rozkliknite môj profil kliknutím môjho mena pod textom.