bazár, predaj, inzercia, predám

Za všetkým hľadaj chlapa

Kategória: Romány pre ženy

Predám túto knižku, novú, raz prečítanú, preto ju posúvam ďalej.
V pripade zaujmu mi prosim piste na mail, dakujem. :)

Obsah: Cesta za láskou býva rozmanitá a často strastiplná, najmä ak máte povesť „zlodejky mužov“ ako Eliška, ktorá lásku považuje za jediný liek na svoju doráňanú dušu. Prijíma obdiv a záujem mužov v naivnej viere, že v mene lásky a boja s fóbiami je dovolené všetko... Aj kradnúť mužov kolegyniam! Na pozadí príbehu o Eliške sa rozvíjajú aj vzťahy jej troch kolegýň – žiarlivej intrigánky Zity, podozrivo veselej Lenky a Veroniky, ktorá je šťastne vydatá za obľúbeného herca.

Ale je všetko tak, ako to vyzerá? Je Eliška naozaj zlodejka alebo skôr obeť? Kto má na svedomí haváriu Veronikinho manžela a ďalšie zvláštne udalosti? Môžu mať myšlienky takú silu, že spôsobujú nešťastia, môžu hýbať osudmi ľudí? Emocionálny a svieži román o láske a úprimnosti, o tom, že myšlienky sú ako bumerang a zázraky sa dejú.
Za všetkým hľadaj chlapa
Podobné inzeráty
SANDRA BROWN,FIELDING,MORTONOVA,HOWARD,DOWNER,KENDAL
Ponúkam na predaj: HELEN FIELDINGOVA: Bridget Jonesová: Zbláznená do chlapa -7€ SANDRA BROWNOVA: Posledné interview-6€ Biela horúčava-5€ Raňajky v posteli-5,50€ Dilema lásky-5,50€ Dokonalá lesť-9€ Skrytý plameň-7€ Zrada-9€ Odrazená strela-8€ Špinavá hra-8€ Láska na adrese Indigo Place 22-8€ Čakanie na lásku-8€ Dilema lásky-3,50€ /cz/ LINDA HOWARD: Rodinne pouto-4€ Cizí tvář-7€ /Brožovana väzba Nebezpečně blízko-7,50€ /Brožovana väzba/ V zajetí času-9€ CLAIRE KENDAL: Kniha o tebe-8€ KATE MORTONOVA: Dom pri jazere-9€ Ztracený slib-predaná LESLEY DOWNEROVA: Most snov -7€ Kurtizána a samuraj-7€ knihy vo výbornom stave+poštovné, kontakt antusova@
Knihy z Emmy a Evy
1. Benková- Ben a Maxová 1€ 2. -/- Slnečnica 1€ 3. -/- Bláznivé pokušenie 1€ 4. Buless- Nový život bez chlapa 1€ Najlepšie osobný odber Nové Zámky alebo Bratislava (Eurovea). Danka
Romány pre ženy - o láske
Predám knihy - romány pre ženy. Nový život bez chlapa - 2 EUR Umenie lásky /J. Mutňanská/ - 2 EUR Pozrite si aj ostatné moje inzeráty na bazoši -otvorte inzerát a dole kliknite vpravo na "Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa".
Kniha Ako (ne)uloviť muža
Kniha od autorky Melissa Pimentelová o zaručených radách ako zbaliť chlapa alebo aj nie. Posielam cez Packetu. Cena pri platbe vopred je 3,30€ alebo na dobierku 4,60€. Pozrite si moje ostatné inzeráty a pri kúpe viacero kníh budete platiť iba jedno poštovné.
Beh na dlhú trať
Keď sa žena sklame, zatne sa, že už nijaký vzťah nechce. Na dobu určitú. Nikoho... Skoro nikoho... Vlastne si jej rozhodnutie vyskúšal vesmír a priplietol jej do cesty urasteného sexi chlapa. A hneď dvoch... Zrazu sa stratí nechuť a život naberá na obrátkach. Ale len pomyselne. Pretože to nie je cesta, ktorou sa treba vydať. Keď citová investícia je vyššia ako výnos. Keď život nie je len o sexe...
Alison Blissová:   Na velkosti záleží     9 eur
ikar, 2017, 288 strán, kniha ako nová, len 1x prečítaná. platba vopred na účet. môj iban: SK53 1100 0000 0029 1992 2747 na dobierku neposielam!!! poštovné a balné grátis v cene. prosim kontaktujte ma na e-mail. DAKUJEM. inzerát je platný do zmazania!!! andrearybarova1979@ Leah Martinová celý život bojuje s pokušením. Ale už má plné zuby diétnych sušienok, rátania kalórií a maminých kritických poznámok. Nedávno si otvorila pekáreň a vďaka jej úspechu má dobrý pocit, že v živote niečo dokázala a nemusí sa ustavične zaoberať kritikou na svoju adresu. Lenže nijaká maškrta na svete nedokáže odviesť jej pozornosť od sexi chlapa, akým je Sam Cooper. Ten jedného dňa mame oznámi, že sú zasnúbení… čo je nehorázne klamstvo. Sam si niekedy vopred nepremyslí, čo vytresne. Takže hoci na začiatku sa len odhodlal brániť Leah pred jej uštipačnou matkou, odrazu má snúbenicu! Dohodne sa s Leah, že sa ešte chvíľu budú hrať na snúbencov, pričom „zostanú len priateľmi“ a on sa bude správať tak, aby sa jej rodine znepáčil a zrušenie zásnub prebehlo ľahko. Ale Sam je veľký maškrtník a túži nielen po Leahiných dekadentných zákuskoch, ale aj po jej dekadentných krivkách – plných perách, žiarivo zelených očiach. Situácia sa akosi nevyvíja podľa plánu. Sam musí presvedčiť Leah, že to myslí vážne, prv než sa ich malé klamstvo zmení na sladkú pohromu.