bazár, predaj, inzercia, predám

Zabavna pyrotechnika,ohňostroj

Kategória: Ostatné

Zdravím predám pyrotechniku . 16ran 12€
64/30mm 85€ mutant
Do 16ranovy po 364ranovy
Zabavna pyrotechnika,ohňostroj
Podobné inzeráty
Zábavná pyrotechnika a ohňostroje
Najlepšia zábavná pyrotechnika za super ceny. Predajne Prešov Sabinovská 87 A Lukov 118 okres Bardejov Všetky produkty, videa a ceny nájdete na stránke Hľadáte ohňostroj ale z našej ponuky ste si nevybrali ? Hľadáte väčší ohňostroj? Ponúkame tiež odpálenie väčších ohňostrojov kde sa používa viacero klasických ale aj profi kompaktov,kde je mohutnejšie finále. Tieto ohňostroje odpaľujeme pomocou profi zariadení. Ak máte záujem o ohňostroj kontaktujte nás na tel: alebo na email: superohnostroje@
Pyrotechnika kompakt 200rán
Predám kompaktný ohňostroj, 200 ranovy. Osobný odber v Dubnici nad Váhom
Ohnostroj
Ponúkame na predaj kvalitnú zábavnú pyrotechniku za super ceny! -Kompakty -Rakety -Fontány -Rímske sviece -Petardy -Prskavky -Dymovnice -Detská pyrotechnika Organizujeme aj ohňostroje na rôzne príležitosti, ako sú narodeniny, svadby a silvestrovské oslavy. Osobný odber v Jalovci. V prípade záujmu, poskytneme viac informácií cez mail alebo cez mobil.
Dum bum,pyrotechnika,SKLADOM
Dum bum 170g-3ks-60eur Dum bum 170g-1ks-25eur Dum bum 50g-4ks-40eur Dum bum 50g-1ks-10eur Dum bum 5g-20ks-20eur Dum bum 120db-20ks-10eur DOPRAVA V KE A KE-OKOLIE GRATIS.STALE AKTUALNE,KLUDNE VOLAJTE,PISTE!!!MOZNOST DOVOZU PO CELEJ SR,PO DOHODE!!!
Dj - Hudba
Ponúkam svoje služby, ako Hudobný Dj samostatne, alebo v prípade záujmu aj so speváčkou s nádherným hlasom a pestrým repertoárom. Roztancujeme všetky vekové kategórie :) Repertoár vieme prispôsobiť Slovenským, Maďarským a aj zahraničným požiadavkám zákazníka. Rôzne oslavy, narodeniny, svadby, stužkové, oslavy pre starších a kluby dôchodcov, verejné podujatia, Bály, Silvestrovské oslavy a všetko kde je potrebná dobrá hudba. Kvalitná technika, profesionálne ozvučenie, osvetlenie a pestrý repertoár je samozrejmosťou. Taktiež je možné si Repertoár dohodnúť aj vopred. V prípade potreby zabezpečím zábavnú pyrotechniku a z organizujem ohňostroj. V rámci celého Slovenska. Veľmi výhodné ceny, prijateľné pre každého - DOHODA pre každého !!!
Dj Maroš a speváčka s nádherným hlasom
Ponuka : Dj Maroš samostatne, alebo v prípade záujmu speváčka s nádherným hlasom a pestrým repertoárom. Roztancujeme všetky vekové kategórie :) Repertoár vieme prispôsobiť Slovenským, Maďarským a aj zahraničným požiadavkám zákazníka. Rôzne oslavy, narodeniny, svadby, stužkové, oslavy pre starších a kluby dôchodcov, verejné podujatia, Bály, Silvestrovské oslavy a všetko kde je potrebná dobrá hudba. Kvalitná technika, profesionálne ozvučenie, osvetlenie a pestrý repertoár je samozrejmosťou. Taktiež je možné si Repertoár dohodnúť aj vopred. V prípade potreby zabezpečím zábavnú pyrotechniku a z organizujem ohňostroj. V rámci celého Slovenska. Veľmi výhodné ceny, prijateľné pre každého - DOHODA pre každého !!!