bazár, predaj, inzercia, predám

Zábrany Lindam s predlzeniami

Kategória: Nábytok pre deti

Predám 2 detské zábrany zn.Lindam s detskou poistkou.
Kupované na Alze.Inštalácia bez vŕtania s gumenými upevneniami.Náhradné diely a predĺženia sa dajú dokúpiť.
Rozmer od 74 do 84cm plus 2 predĺženia.S predĺžením rozmer do 98cm.1 predĺženie má 7cm.
Cena je za 1 zábranu.
Predĺženie + 4e./kus

Zábrany Lindam s predlzeniami
Podobné inzeráty
Detska zabrana do dveri Lindam Sure Shut Porte s predlzeniam
Kovová praktická zábrana na schodisko, do dverí či priechodov.Jednoduchá inštalácia bez skrutiek, len prítlakom. Dá sa použiť buď samostatne zábrana alebo z predĺženiami ktoré predávame ako súčasť zábrany. Variácie rozmerov sú uvedené vo fotkách. Zábranu je možné použiť samostatne v otvore medzi 75cm až 82cm. S oboma predlzeniami az do 117cm. PC ~100€ Zábrana sa dodáva už zmontovaná. Jednoduché otvorenie jednou rukou, stlačíte na dvoch miestach a nadvihne. Zábrana sa otvára na obe strany, avšak sa dá do jednej strany otváranie zablokovať. Pri zatváraní stačí pritlačiť, zámok sa zaklapne a zábrana zostane bezpečne uzavretá.
Lindam predĺženie pre detskú zábranu šírka 7 cm
Predám nepoužité, nerozbalené predĺženie detskej zábrany LINDAM. farba biela, šírka 7cm.
Bezpečnostne zabrany na schody pre deti
Predám železné bezpečnostné zábrany pre deti.Zaisťujú dvere schody a podobne. Rozmery čiernej zábrany:76x74cm.cena:38€. Rozmery bielej zábrany:výška:71cmx98cm.cena:45€.
Cestovná zábrana Lindam Flexiguard - nová, nepoužitá
Predám cestovnú zábranu Lindam vhodnú do otvorov 71-92 cm. Mimoriadne ľahká a skladná, s inštaláciou bez lepenia či vŕtania. Jednoduché zloženie v 3 krokoch, s obalom - taškou s popruhom. Rozmery: Výška: 76 cm Dĺžka: 71–92 cm Hmotnosť: 2,5 kg Zábrana nebola ani raz použitá.
Detská postel140x70 + matrac
Detská postel je určená pre detičky od 1 roka.V bielej farbe aj princezná ma boky postele biele.....Posteľ má dve odoberateľne zábrany, kým je dieťatko malé vám nevypadne a keď vyrastie zábrany dáte dole. Posteľ je možné použiť aj ako ľavú alebo pravú, postavíte si ju podľa svojich predstáv. Posteľ je kompletná s dreveným roštom a 7 cm klasickým penovým matracom. Zábrany sú odoberateľné, nasúvajú sa z vrchu do boku postele, nešróbujú sa. Postieľ, je vyrobená z nezávadnej MDF dosky, ktorá je potiahnutá špeciálnym gumeným lemom, aby si vaše dieťatko neublížilo a zároveň slúži proti obytiu postele alebo poškodeniu vrchnej fólie. Detská posteľ neponúka iba originalitu a vysokú kvalitu, ale aj praktický zvýšený bok ktory chrani dieťa pred vypadnutím . Je vyrobená zo špeciálneho laminátu odolnému proti vyblednutiu je 100% ekologická vďaka použitým prírodným materiálom a má certifikát pre bezpečnosť a zdravotnú nezávadnosť,možete ju čistiť saponátom Rozmery postele: 140x70 Nosnosť postele: 100 kg
Zábrana do dverí alebo na schody
Predám dve zábrany do dverí alebo na schody. Skoro vôbec nepoužívané. Vhodné do priestoru širokého od 75cm do 81cm, jedna bránička obsahuje 7cm nadstavec, vysoké sú 80cm. Vhodné ku deťom ale aj ku štvornohým miláčikom. Značka Lindam hovorí za všetko. Cena za kus je 30€, ale pri odbere oboch naraz a pri rýchlom jednaní dohoda určite možná na 50€ spolu. Doveziem aj do Považskej Bystrici. Odpovedám na SMS alebo mail. Platí do vymazania.