bazár, predaj, inzercia, predám

Záchodové dosky

Kategória: Kúpeľne

Predám záchodové dosky
Záchodové dosky
Podobné inzeráty
Sanita do kupelne / WC
Predam 1x kupelnove umyvadlo zn. Ideal Standard vratane baterie zn. Hansa - 65 eur, dalej 1x zachodove umyvadielko zn. Ideal Standard vratanie baterie a bidetovej sprsky - 55 eur, sprchovy set s termostatickou bateriou zn. Hansa - 125 eur. Predam aj zrkadla s policou a svietidlami, ako su na fotkach - 45 eur. Nezabezpecujem demontaz, ani odvoz. Kupujuci si demontaz a odvoz musi zabezpecit sam. V pripade odberu vsetkeho naraz dohoda na cene pri obhliadke / odbere. Pozrite aj moje dalsie inzeraty
detské WC misy
Predám nové detské záchodové misy so zadným vývodom,vhodné pre MŠ,mám 5 ks.V rámci Slovenska možný dovoz,cena dopravy dohodou.Mám viac inzerátov.
5 dielna súprava kúpeľňových dekorácií s vianočným motívom
Nové, nerozbalené. Kúpeľňová súprava sobích vianočných kúpeľní obsahuje poťah na WC sedadlo (17" x 14"), koberček (23" x 22"), kryt nádržky (18" x 9"), držiak na vreckovku (5" x 5") a uterák . Jedna veľkosť pre všetkých. Slávnostná vianočná toaletná súprava soba s 3D nosom, pripravte vašu kúpeľňu na sezónu od vrchu až po spodok. Musíte si kúpiť dekoráciu kúpeľne, ktorá rozveselí vaše deti, rodinu a priateľov. Super výhodný balíček na vianočnú výzdobu. Ideálne pre vianočnú domácu výzdobu soba Rudolfa, doplnky na vianočné oslavy v domácnosti a dome, sviatočné obdobie, vtipný poťah na záchodové sedadlo, vianočné dekorácie do kúpeľne a ďalšie. Bezpečné pre deti: netoxické. Spĺňa britský štandard hračiek. Bezpečnostný test schválený! Vysoká kvalita. Pružný materiál. Opätovne použiteľné. Umývateľný. Vyrobené z polyesteru.
Drevene umyvadlo na dosku, doska pod umyvadlo
Predám drevene umyvadla na dosku dosku pod umyvadlo. Rozmery umyvadla 40x30 cm ,dosky 91x41 cm. Materiál severský dub ,jaseň. Pekná dekorácia modernej kúpeľne, chaty ale I altanu. Cena umyvadla 95€ ,dosky 150€(treba si pozrieť dosky z masívu, ktore su cca 2x drahšie ,nie lamina ktoré sú z pilin...)
Zrkadlo so starého dreva
Rám zrkadla je vyrobený so starých slnkom opalených dosiek od slnka , dosky sú očistené a vykartačovane a natreté bezfarebným lakom . Dosky v sebe skrývajú prirodzenú patinu ktorá prešla rokmi a bola vystavená slnku a daždu.Cena vyrobku je aj so sklom .Rozmery 100cm x 60cm sirka ramu je 12 cm .Rozmery zrkadla sú vonkajšie spolu s rámom .Poďla požiadavky viem vyrobit akýkoľvek rozmer či už je to iná šírka rámu alebo veľkosť. Ak potrebujete inú veľkost napr. 130cm x 70 cm tak si cenu vypočitate ako obvod čiže 1,3 m + 0,7 m + 1,3 m +0,7 m sa rovná 4 m krát 26 eur cena by bola 128 Eur . Veľkosť: Poďla požiadavky viem vyrobit akýkoľvek rozmer . Pozri všetky moje inzeráty .
Kúpeľňa so starého dreva
Kúpelnu sme robili na mieru pre zakazníčku do Trenčína. Všetko je vyrobené so starých dosiek ktoré sme demontovali so starej stodoly . Ako vidite na obrazkoch je tam zrkadlo , regalova polica , stolík pod umývadlo , rohové poličke . Dosky nie sú ničím morené sú kartačované a ošetrené lakom , Na starých doskách Vám vynikne rustikálny vzhľad a prirodzená patina ktoré tieto dosky majú. Cenovú ponuku Vám viem spraviť na požiadanie , pretože každá kúpeľňa ma iné rozmery . Pozri všetky moje inzeráty .