bazár, predaj, inzercia, predám

Zachovalá závesná WC misa JIKA DEEP

Kategória: Kúpeľne

Predám zachovalú WC misu značky JIKA Deep vrátane dosky
Závesný klozet s hlbokým splachovaním Jika Deep. Má uzavretý splachovací kruh a vyššie umiestnený odpad.
Ak hľadáte vhodný klozet s hlbokým splachovaním, čo znamená neustále zavodnený sifón a hladinu v priestore misy, Jika Deep je riešenie práve pre vás.
Klozet je vybavený uzavretým splachovacím kruhom. Po obvode má dutinu, ktorú pri spláchnutí vyplní voda. Kruh je uzavretý a z jednotlivých otvorov vyteká pri spláchnutí voda, ktorá perfektne opláchne celú misu, a to vždy 4,5 litra vody. Výhodou závesných WC je absencia WC nádržky, ktorá nezaberá v kúpeľni ďalšie miesto. Predstenový splachovací systém je umiestnený v stene. Údržba okolo klozetu je teda jednoduchšia.
Klozet má odpad o 3 centimetre vyššie v porovnaní s bežnými klozetmi, na čo je potrebné prihliadnuť pri montáži. Je najmä pre vyšších ľudí a dôchodcov, ktorí horšie vstávajú.

Závesný klozet, hlboké splachovanie

rozmery: 510 x 360 mm
inštalačná výška 430 mm
s uzavretým splachovacím kruhom
na splachovanie 4,5 litrami

Pozor na výšku osi odpadu, ktorá je v porovnaní s bežnými klozetmi o 3 cm vyššie.

Uprednostňujem obder spolu s WC bidetom JIKA Deep (viď. ďalši inzerát)
Zachovalá závesná WC misa JIKA DEEP
Podobné inzeráty
Zásesný WC bidet Jika Deet
Predám zachovalý závesný WC bidet značky JIKA Deet vrátane pákovej batérie a sifónu. Rozmery bidetu sú 36 x 51 x 36 cm. Uprednostňujem odber spolu so závesným WC JIKA Deep (viď. ďalši inzerát)
kupelnova skrinka JIKA s dvojumývadlom 120cm
Dobrý deň. Mám na predaj čisto novú závesnú skrinku s umývadlom JIKA 120cm vo farbe tmavý dub vrátane umyvadlových batérií Jika a sifónov Pôvodná cena : 520€ cena teraz : 250€ Všetko spolu za 250€ Skrinka + umývadlo + batérie + sifóny Závesná umývadlová skrinka : rozmery: 1160 x 422 x 622 mm farba: tmavý dub dvojumývadlo je súčasťou skrinky, rozmery: 1200 x 430 mm 4 x dvierka
Umývadlo 50X23cm JIKA
Predávame týždeň používané umývadlo DEEP vo veľkosti 50x23cm, otvor vpravo, JIKA. Zle sme trafili veľkosť a preto potrebujeme kúpiť iné a toto predať, síce už pod cenu, ale niekomu to spraví radosť. Nové stojí 58€ s DPH. Len osobný odber.
JIKA DEEP BY SKRINKA POD UMÝVADLO znížená cena
Predám skrinku pod umývadlo Jika Deep. Skrinka je so zásuvkou, oblé čelo, farba zlatý dub, bez poškodenia, ku skrinke je grátis umývadlo s miernou prasklinou. Pôvodná cena skrinky 300€. Teraz cena aj s umývadlom 60€. Iba osobný odber.
Zavesná wc misa jika lyra
Zavesné wc Jika Lyra s doskou. Vystavená vzorka. Nepoškodená. Iba osobný odber : Stavebniny BenátCentrum, Tehelná 4, Zlaté Moravce. Pôvodná cena 188,- eur cena po zľave 99,- eur
WC tlačidlo JIKA
Predám 2ks biele plastové WC tlačidlo značky JIKA, typ PL3 Dual white. Obidve ovládacie tlačidlá sú nové, nepoužité v pôvodnom obale so všetkými komponentami. Dôvod predaja: Sú vhodné iba pre moduly značky JIKA, nestihli sme v čase vrátiť. Cena 20€/1ks, alebo 35€/2ks. Posielam poštou (+poštovné) - alt. osobný odber je možný v okolí BA, DS, GA, SA – dohodou. Poprosím kontaktovať MAILOM. Ďakujem.