bazár, predaj, inzercia, predám

Zachovalý, 5 izbový RD v obci Veľké Úľany

Kategória: Domy

Exkluzívne Vám ponúkame 5 izbový rodinný dom v obci Veľké Úľany, na ulici Budovateľská. Dvojpodlažný rodinný dom bol skolaudovaný v roku 1981, nachádza sa na pozemku vo výmere 798m2. Dispozičné riešenie je výborné: na prízemí ( zastavaná plocha 155m2) sa nachádza predsieň, veľká hala,  4 izby, kuchyňa, kúpeľňa( sprchový kút, vaňa), zvlášť WC, špajza. Na 1.poschodí ( zastavaná plocha 32m2) je jedna izba s výstupom na terasu. Dom je čiastočne podpivničený( ZP: 114m2), kde je práčovňa, dielňa, sklady.  Dom je v pôvodnom ,ale vo veľmi zachovalom stave. Vstupné dvere a niektoré okná sú vymenené na plastové, inak sú drevené. Podlahy keramická dlažba, parkety alebo betón. Dom je napojený na všetky inžiniérske siete: elektrika, plyn, obecná voda, kanalizácia, studňa. 

Na pozemku sa nachádza garáž vo výmere 19m2 z roku 2005.

Dom je kúpou voľný, zachovalý stav, ihneď k nasťahovaniu.

Obec Veľké Úľany sa nachádza 16km od mesta Senec, veľmi dobrá občianska vybavenosť: obecný úrad, pošta, kultúrny dom, škola a materská škola (Sk a HU), možnosť športovania, kúpalisko, zdravotné stredisko, obchody, reštaurácie, autobusové spojenie, sauna, kúpalisko.

Zachovalý, 5 izbový RD v obci Veľké Úľany
Podobné inzeráty
3-izbový rodinný dom v obci Veľké Úľany
Ponúkame na predaj 3 izbový rodinný dom v obci Veľké Úľany, ktorý sa nachádza na pozemku s rozlohou 2466 m2. PREVEDENIE Dom je v pôvodnom stave, plastové okná Pripojenie na elektrinu, plyn, vodu, kanalizáciu INTERIÉR 3 izby, kuchyňa. kúpeľňa EXTERIÉR - krásny veľkorysý pozemok, vhodný aj na developerské účely - terén pozemku vyčistený a pripravený na výsadbu zelene či výstavbu - prístup na pozemok z 2 strán LOKALITA Dom sa nachádza vo výbornej lokalite v obci Veľké Úľany. Obec má dobrú občiansku vybavenosť, ponúka široké možnosti nielen na oddych a relax v obklopení krásnej prírody, ale aj bohatý kultúrny život. Vzdialenosť do Bratislavy 40 min. CENA 203 000 € K cene nehnuteľnosti bude pripočítaná provízia pre realitnú kanceláriu. Provízia zahŕňa kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou a poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti. Zároveň Vám naši šikovní finanční poradcovia BEZPLATNE poradia kde a ako získate finančné prostriedky na kúpu nehnuteľnosti a pomôžu Vám vybaviť najvýhodnejší úver. V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať ešte dnes.
Rodinný dom na veľkom pozemku 2643 m2 Veľké Úľany
Realitná kancelária TOP REALITY MJ ponúka exkluzívne na PREDAJ 4-izbový rodinný dom postavený na veľkom pozemku o výmere 2643 m2 v obci Veľké Úľany. Dispozične pozostáva: vstupný predsieň, chodba, obývacia časť momentálne si vyžaduje rekonštrukciu stropu, 4 izby, toaleta, kúpeľňa, špajza, kuchyňa so vstupom do zadnej časti rodinného domu kde sa nachádzajú 3 samostatné miestnosti čiastočne podpivničene z jednej miestnosti je vstup na povalu, garáž. Pozdĺž rodinného domu sa nachádzajú hospodárske priestory. Na pozemku je samostatne stojaca garáž, suchá toaleta, udiareň, dve studne. V dome vymenené plastové okná, podlahy betón + škvarobetón, strop drevený, strecha sedlová, na chodbe a kuchyni dlažba, kúrenie plynové v celom dome gamatky. Dom je v pôvodnom stave. Vlastníkom nehnuteľnosti je aj Slovenská republika. Pozemok disponuje s veľkorysou záhradou so širokým využitím pre nového vlastníka. V záhrade vysadené rôzne ovocné stromy. Parkovanie priamo vo dvore s viacerými osobnými autami. Pozemok 2643 m2 Obytná plocha 100 m2 Garáž, hospodárske budovy 90 m2 Samostatná garáž 30 m2 V obci Veľké Úľany výborná občianska vybavenosť MŠ, ZŠ do 9. ročníka (slovenská aj maďarská), obchody, reštaurácie, kostoly, pošta, banka, obecný úrad, kúpalisko, ihrisko, zdravotné stredisko – obvodný lekár, detský lekár, zubár, gynekológ, lekáreň. Autobusové spojenie do miest – Galanta, Bratislava 40km. V blízkosti je EkoPark so zvieratkami a možnosťou rybolovu, posedenia a grilovania v prírode. Cena 119.000 Eur V cene je zahrnutý kompletný právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou. V prípade financovania nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru je Vám k dispozícii hypotekárny špecialista, ktorý vybaví Vašu hypotéku za výhodnejších podmienok a tým šetríte nielen svoje financie ale aj Váš čas. V prípade, že Vás naša ponuka zaujala neváhajte nás kontaktovať TOP REALITY MJ s.r.o. Kúpeľné námestie 1209/3, Sereď 926 01 Monika Janušková tel:
NA PREDAJ - 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM VEĽKÉ ÚĽANY
Typ: Rodinný dom Ulica: Leninova Obec: Veľké Úľany Realitná kancelária Leaders & Partners s.r.o. Vám ponúka na predaj 3 izbový rodinný dom v stave holodom obci Veľké Úľany. Dom pozostáva z obývačky spojenej s kuchyňou, 2 spálne, kúpeľňa s vaňou a murovaným sprchovacím kútom, samostatné WC, špajza, technická miestnosť. V dome je urobená elektrina, podlahové kúrenie, dátové rozvody. -Úžitková plocha je 81,5 m2 -Plocha pozemku jedného domu je 270m2 -záhrada prislúchajúca domu je 170m2 Dom sa predáva v štádiu holodom. Materiály a prevedenie domu: - tehla 15cm zateplenie - drevený tesársky krov - fasádna silikónová omietka - sadrokartónový podhľad - cementový poter - podlahové elektrické kúrenie - elektrický bojler - predpríprava na vonkajšie žalúzie - plastové okná s troj-sklom Cena nehnuteľnosti: 141.800€ Obec má výbornú občiansku vybavenosť, obecný úrad, pošta, materské školy slovenská a maďarská, základná škola, zdravotné stredisko, lekáreň, obchody, reštaurácie, kultúrne zariadenia, knižnica, letné kúpalisko, športové rekreačné centrum , posilňovňa, multifunkčné ihrisko, tenisové kurty a bezprostredná blízkosť prírody a cyklotrasy. V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností).  V prípade záujmu o obhliadku volajte: Erika Zádoriová, 0944 292 722 Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 81.5 m2 Úžitková plocha: 81.5 m2 Plocha pozemku: 270 m2 Zastavaná plocha: 81.5 m2 Podlahová plocha: 81.5 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 3 Balkón: nie Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: A Klimatizácia: nie Káblová televízia: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: verejný vodovod Krb: nie Zariadenie: nezariadený Garáž: nie Inžinierske siete: áno Kanalizácia: áno Plyn: nie Internet: áno - káblový rozvod Materiál: tehla Zateplený objekt: áno Terasa: nie Vykurovanie: vlastné - elektrické Pivnica: nie
Rodinný dom v pôvodnom stave s pivnica, záhrada. Veľké Úľany
Ponúkame Vám na predaj zachovalý rodinný dom v obci Veľké Úľany nachádzajúci sa v kľudnej lokalite. Rodinný dom je v pôvodnom stave s podlahovou plochou 102 m2 a podpivničením s podlahovou plochou približne 40 m2. Do pivnice je vstup aj z exteriéru aj interiéru RD. Pozemok s rozlohou 1021 m2 je upravený so spevnenými plochami, parkovacím státím a oplotením. Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 1987. Dispozícia rodinného domu je nasledovná: Vstupná chodba rozdeľujúca rodinný dom na obytnú a úžitkovú časť. Obytnú časť tvoria tri priestranné obytné izby s oknami na južnú stranu. Úžitkovú časť domu tvoria priestranná kuchyňa s jedálňou a špajzou, kúpeľňa, samostatné WC a chodba so schodiskom do pivnice a možnosťou výstupu na povalu. Konštrukčne je rodinný dom riešený nasledovne: - Stavebný materiál stien je tehla+kváder. - Stropná doska je zložená z keramického stropu doplnená betónom. - Okná sú drevené s vonkajšími roletami. - Kúrenie je v celom dome prostredníctvom plynových gamatiek. - Povalu je možné využiť ako ukladací priestor. Výstup na ňu je možný priamo z rodinného domu. - Rodinný dom je pripojený na inžinierske siete: pitná voda, kanalizácia, elektrina, plyn. Na pozemku sa okrem rodinného domu nachádza ešte altánok a jeden menší priestor využívaný ako záhradný ukladací priestor. Na záhrade sa nachádza tiež studňa na polievanie záhrady. Vo dvore je parkovacie státie pre tri autá. Pred objektom je takisto bezproblémové parkovanie. Ďalšou obrovskou výhodou je poloha. Rodinný dom sa nachádza v pokojnej lokalite. Obec Veľké Úľany je vzdialená len 7 km od mesta Sládkovičovo, 15km od Galanty, 15km od Senca, 42km od Bratislavy. Rodinný dom je ihneď voľný. Financovanie je možné aj prostredníctvom hypotéky. S jej vybavením vám radi pomôžeme. Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kedykoľvek kontaktovať ohľadom ďalších informácií a dohodnúť si obhliadku. Obhliadky možné aj cez víkend.
Veľké Úľany - DvojDOM: 4-IzBoVá NoVostaVba
Realitná kancelária Briliant Reality Vám ponúka na predaj kvalitne prevedenú novostavbu rodinného dvoj-domu v obci Veľké Úľany, Ekoosada, 20 minút od Senca. Výber je možný zo dvoch 4-izbových rodinných domov v štádiu holodom. Dom je tehlový 30cm a zateplený 15 cm polystyrénom a má kanalizáciu. DvojDom s úžitkovou plochou 88,10 m2 sa nachádza sa na pozemku o veľkosti 400 m2 (40x10m), terasa je 17,40 m2. Za domom je rozľahlý priestor 20x10 m. Každá nehnuteľnosť má k dispozícii 2 parkovacie státia pred domom. ** Na základe dohody možnosť dokončenia do štandardu. ** Dokončenie do štádia holodom je plánované na August 2023, následne kolaudácia September 2023. Dispozícia (viď pôdorys): • vstupná chodba, • 3x izba, • technická miestnosť, • obývacia izba so spojenou kuchyňou, odkiaľ je výstup na terasu, • kúpeľňa s WC. Nehnuteľnosť sa predáva v štádiu „Holodom“ – zahŕňa: • vnútorné omietky, • plastové okná 3-sklo, • zónové elektrické podlahové vykurovanie, • zásuvky, vypínače, • bojler na ohrev vody – 120l, • vyrovnaný pozemok, • oplotenie pozemku z 3 strán, • predpríprava na exteriérové žalúzie a klimatizáciu, • terasa - betónový základ, • spevnená plocha na 2x parkovacie státie, • IS: mestská voda, kanalizácia, elektrina, optika. Lokalita: obec Veľké Úľany je vzdialená 17km od Senca, 17km od Galanty, do Trnavy cca 25 minút a do Bratislavy cca 40 minút. Občianska vybavenosť: • autobusová zastávka, každú hodinu premáva autobus do SC a BA, • materská a základná škola, • potraviny a Moruša centrum, • rekreačné stredisko Modrá Perla ktorý ponúka bazény s vyhrievanou vodou, • Ekopark Relax Čierna Voda, ktorý ponúka relax a oddych pre celú rodinu, • golfové ihrisko Sedin golf resort priamo v obci, • cyklochodníky, • obvodný lekár, detský lekár, gynekológ, 2x zubný lekár, lekáreň, • pošta, obecný úrad, kultúrny dom, čerpacia stanica, reštaurácie a kaviarne, banka či knižnica. V cene sú zahrnuté všetky služby vrátane kompletného právneho servisu a katastrálnych poplatkov. Financovanie Vám zabezpečí náš skvelý hypotekárny špecialista.
Na predaj - Rodinný dom s pozemkom 1074 m² - Veľké Úľany
Ponúkam Vám na predaj pôvodný viac-izbový rodinný dom, ktorý je v nižšom štandarde obývateľný, ale je určený skôr ku komplexnej rekonštrukcií v obci Veľké Úľany, okres Galanta. Základné údaje o nehnuteľnosti: Lokalita: obec Veľké Úľany, okres Galanta, Trnavský kraj Celková rozloha pozemku: 1074 m² (Zastavaná plocha a nádvorie = 505 m², Záhrada = 569 m²) - šírka pozemku je 14 metrov a dĺžka je 76 metrov. Zastavaná plocha nehnuteľnosti: 180 m² Číslo listu vlastníctva: 2274 - Rodinný dom, 99 - Pozemky Číslo parcely: 1125/119, 1125/120 Popis nehnuteľnosti: - rodinný dom je kompletne v pôvodnom, dlhšie neobývanom stave - rodinný dom je postavený z tehly - rodinný dom postavený v roku 1968 - na pozemku sa nachádzajú aj hospodárske stavby, murované aj drevené - rodinný dom je napojený na plyn, má vlastnú studňu (možnosť napojenia na obecný vodovod), odpad je riešený žumpou (možnosť napojenia na obecnú kanalizáciu) Končená cena nehnuteľnosti je 153 000 EUR. Pre dohodnutie obhliadky a zodpovedanie Vašich otázok ma kontaktujte na nižšie uvedených kontaktoch. Marián Madola mobil: