bazár, predaj, inzercia, predám

záchranárska uniforma

Kategória: Ostatné

Predám záchranársku uniformu značky ZDENA-SPORT pozostávajúcu z polar fleece bundy (CHÝBAJÚ ODOPÍNATEĽNÉ RUKÁVY) a záchranárskych nohavíc.

Veľkosť polar fleece bundy 46-48.
Veľkosť nohavíc 46-48.

Uniforma nepoškodená, takmer nepoužívaná vo veľmi dobrom stave.

Možnosť predaja aj osobitne bunda/nohavice (v tom prípade cena dohodou).

záchranárska uniforma
Podobné inzeráty
Záchranárska trojnožka, Jumar, kladka BUDDY, horolez popruhy
Predám záchranárske veci: -Záchranárska trojnožka 350 € -Horolezecké pomôcky: Zlaňovacie popruhy univerzálna veľkosť 30 €/ks Jumar (ručný blokant na ľavú ruku) 40 €/ks Zaisťovacia kladka BUDDY 45 €/ks Všetky veci sú minimálne použité, niektoré nie sú použité ani raz. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte na mailovú adresu: Dohoda možná len pri vážnom záujme.
Britska polna uniforma - maskace - MTP CS95
Predam malo pouzivanu uniformu MTP CS95 do tepleho prostredia. Je bez poskodeni - vid foto. Velkostne je to M, na vysku cca 170 cm, hrudnik cca 96 cm a pas 84 cm. Latka je lahka, priedusna a rychlo schne.
ROVNOŠATA PRE ZDRAVOTNÉ SESTRY(nová)
Sesterská uniforma-originál retro kúsok, pôvodná, nová-nenosená. Komplet obsahuje modré šaty, zásteru.Čepiec je za 3,99 € - v prípade záujmu.Všetko ešte poctivá československá kvalita, 100% bavlna. Rôzne veľkosti, každý si vyberie, číslovanie je podľa starého systému tj. 42,44 atď. Ak nepoznáte svoje číslo podľa tohto značenia, stačí obvod cez hrudník a boky a nájdem Vám zodpovedajúcu veľkosť. Príplatok za najmenšej veľkosti 46 a najväčšie 54 4€- posledné kusy. Pre urýchlenie v odpovedi môžete zanechať tel.č. PROSÍM, ZADAJTE SVOJ E-MAIL V SPRÁVNOM TVARE,V OPAČNOM PRÍPADE NIE JE MOŽNÉ ODPOVEDAŤ.
Komplet Nemecká uniforma M44 Waffen SS "Hrachy" - MILTEC
Ponúkam na predaj tento komplet M44 Waffen SS, v kamufláži tzv. "hrachy", od výrobcu MILTEC. Veľkosti: Čiapka - 57 Blúza - 52 Nohavice - 48 Ku kompletu dávam aj koženné traky extra, všetko je repro. Dohromady nosené asi do 10x, nepoškodené, neupravované, čisté. Poštové máte už v cene (aj do ČR) :) Alebo osobný odber Piešťany, Trnava, Nové Mesto nad Váhom, Topoľčany. Menšia dohoda na cene možná. Kontakt - pošlite SMS ohľadom tohto inzerátu a ja sa Vám ozvem. Vďaka
Salonova uniforma
Predam novu, nikdy nenosenu damsku supravu pre pracu v salone (kozmetika, manikura, masaz, kadernictvo), velkost 40 (UK12). Tunika ma kratke rukavy a je dlhsieho strihu pod zadok, nohavice sa daju podla potreby skratit. Len volat. Postovne podla sposobu dorucenia.
Slovenská maskačová vojenská uniforma
Predám vojenskú uniformu vyrobenú v Michalovciach, veľkosti sú uvedené na fotografiách.