bazár, predaj, inzercia, predám

Záclona do detskej izby pre chlapca

Kategória: Ostatné

Predám zaclonu do chlapčenského detskej izby, s motívom “Vitoline Racing Team” AUTÁ. Je mušelínova, s riadiacou stužkou na vrchu. Rozmer š 206 x v 150 cm. Takmer nepoužívaná, jasne farby.
Záclona do detskej izby pre chlapca
Podobné inzeráty
Záclona do detskej izby pre chlapca
Predám záclonu do detskej izby pre chlapca. Je biela, s farebným motívom. Rozmer š 300 x v 140. Záclona je ušitá aj s riadiacou stužkou.
Záclona do dievčenskej izby
Biela zaclona s ruzovo- zelenou potlacou (kvietky s listkami), vyska 250cm/ sirka 250cm , neobsita. Kedze na nase okno bola tato zaclona dlha, skracovala som ju zvrchu prekladanim zaclony a pristipcovanim o stipceky na zaclony,takze na niektorych miestach hore na zaclone je vidiet ztiahnutie ???? vid foto. Taketo zaclony mam dve v rovnakych rozmeroch 250/250cm, obe neobsite. Cena za jeden kus je 15€ + posta
Sivý záves, fialová pásikavá a biela záclona
Záves 10€ Záclona biela 5€ Záclona fialová pásikavá 5€ Hnedý predaný
Záclona do detskej izby
Krásna ružová záclona so zlato-žltým lemovaním, potlač prasiatok...strih vidieť na predposlednej fotke...bez poškodení Rozmer: dĺžka 160 cm, šírka cca 365 cm /snažila som sa zmerať nenariasené max. šírku, mierne nariasené ako na poslednej foto je šírka 320cm/
Záclona barbie
Predám záclonu do detskej izby s barbie výška 153cm šírka 246cm Cena 7eur. Záclona je s tunelom na tyč a v top stave.
Závesy do detskej izby pre chlapca
Darujem závesy rôznych veľkosti do detskej izby pre chlapca z tensieho plátna. Prvý š 100 x v 180 cm, Druhý š 100 x v 152 cm a dve návliečky na vankúšiky 31 cm x 34 cm.