bazár, predaj, inzercia, predám

Záhrada

Kategória: Hobby, odborné knihy

Predám knihy o záhrade:

1. Čejka: Radíme záhradkárom - 4 eura
2. Klimanová: Okrasná záhradka - 3 eura
3. Ehmke: Záhrada pri dome - 2 eura

Knihy sú vo veľmi dobrom stave. Pozri aj ďalšie moje inzeráty.
Záhrada
Podobné inzeráty
Balkóny, terasy, strešné záhrady
Predám knihu Balkóny, terasy, strešné záhrady-Helmut Jantra, vyd. Nezávislosť 1992, 152 strán, väčší formát. Kniha je vo výbornom stave. Obsah: Stavebné prvky a doplnky, Pestovanie a ošetrovanie rastlín, Zdravé rastliny na balkóne, Rastliny na balkóny a do nádob, Záhrada na balkóne, Záhrada na terase, Záhrada na streche. Kontakt e-mailom.
Knihy - záhrada
Knihy - záhrada Predám knihy Velká zahrádkářská encyklopedie, 13 eur Velká encyklopedie zahrady od A do Z, 13 eur Krásna nenáročná záhrada, 12 eur Čaro rozkvitnutých záhrad, 8 eur Zakladáme záhradu, 6 eur Atlas pokojových rostlin, 8 eur (Ľahko ušpinená oriezka, zbytok veľmi dobrý stav) Velká encyklopedie květin a okrasných rostlin, 25 eur 500 nápadov pre Váš dom a záhradu, 12 eur Všetko výborný stav, ako nové. Plné informácií, návodov, postupov a obrázkov. Pošlem aj poštou: Platba vopred na účet List 3,00 eur Balík na poštu 3,60 eur Doporučený list 4,00 eur V prípade dobierky + 1 eur Packeta: Platba vopred na účet 3,30 eur Dobierka 4,60 eur Prosím nevyjednávať o cene, (nereagujem na takéto ponuky), ďakujem! Klikni na všetky moje inzeráty.
Knihy - záhrada, rodinný dom
Predám rôzne hobby knihy - záhrada, dom... Nech sa páči - pozrite si aj moju ďalšiu ponuku.
Krásna nenáročná záhrada- NOVÁ
Predám novú knihu Krásna nenáročná záhrada. Inzerát platný do zmazania. viac info mail.
Zahrada v kvetinacoch
Zahrada v kvetinacoch
Predám P.Greenwoodová - Záhrada nápady a rady
Predám knihu Pippa Greenwoodová Záhrada nápady a rady, Ikar, 1998. Kniha je vo výbornom stave. 8 € - obyčajný list (peniaze na účet) 9 € - doporučený list (peniaze na účet) 10 € - dobierka