bazár, predaj, inzercia, predám

Záhradné hojdačky

Kategória: Športové potreby

Detska zahradni houpacka(konstrukce) z kulacu prumer 10cm.Spoje:pozink vratovy sroub+francouzsky pevnostni torx.Cena od 180Eur.Cena bez houpacky,houpacka 24Eur/ks.Moznost dopravy dle dohody.Stale aktualni!!!!
Záhradné hojdačky
Podobné inzeráty
Záhradné hojdačky
Detska zahradni houpacka(konstrukce) z kulacu prumer 10cm.Spoje:pozink vratovy sroub+francouzsky pevnostni torx.Cena od 170Eur.Cena bez houpacky,houpacka 24Eur/ks.Moznost dopravy dle dohody.Stale aktualni!!!!
Záhradné hojdačky
houpacka se skluzavkou.Prumer kulace 10cm,spoj.mat.pozink vratove srouby+francouzsky pevnostni torx. Cena bez houpacek a skluzavky 290Eur. Skluzavka 118Eur+2x houpacka 1ks/24Eur.Cena celkem 456 Eur.Moznost dopravy dle dohody.Nove,Stale aktualni!!!!!
Hojdacky
Zelená hojdacka 6e, modrá 5e
Hojdačky
Predám len spolu cena 30 eur za všetko
Hojdačka červena
Omylom sme kupili dve tie iste hojdacky. Je zabalena. Viem zaslat kurierom za 5€. Odberne miesto SC/BA/PK
Elis design hojdacka natural bezfarebný lak
predám Elis design hojdacku, ktorá nebola vôbec používaná. Aktuálna cena na e-shope 110€. Poprosím kontaktovať emailom. Kvalitná Montessori dúhová hojdačka 5v1 podporí správny motorický rozvoj vášho dieťaťa. Je vhodná pre deti od 1 do 6 rokov. Môžete ju použiť ako hojdačku, skrýšu, sedačku alebo šmýkačku. Hojdačka je vyrobená z tých najkvalitnejších materiálov, ručne do hladka opracovaná a poctivo lakovaná zdravotne nezávadnými farbami. 5 FUNKCIÍ V JEDNOM Hojdačka sa rôznym pretáčaním jednoducho zmení na preliezačku, pultík na hračky či šmykľavku a vďaka nosnosti 150 kg aj na sedačku nielen pre deti. Malým deťom sa v nej dobre zaspáva v maminom náručí pri jemnom pohojdávaní. BEZPEČNOSŤ Postranné úchyty poskytnú istotu aj najmenším deťom, horné úchyty zaisťujú stabilitu hojdačky. . Tento najnovší model má úchyty vo forme postranných výrezov, ktoré nevytŕčajú a zaisťujú preto ešte väčšie bezpečie. Farby sú atestované na použitie u detských hračiek. S montessori hojdačkou 5v1 si užijú plno zábavy deti už od 1 roku. Môžu sa na hojdačke hojdať, môžu ju preliezať, podliezať, môžu sa s ňou hrať, ale vždy pod dohľadom dospelej osoby. Veľkosť produktu: 85 × 39 x 39 cm. Medzera medzi doskami: 14 mm. Nosnosť: 150 kg.