bazár, predaj, inzercia, predám

ZAJAČIK BIELY detská súprava nie len na fotenie NOVÝ

Kategória: Kojenecké potreby

Detská háčkovaná súprava na fotenie prevedenie zajačik biely s ružovým, nový hand made.
Kostým zajačika je určený pre našich najmenších.
Veľkosť pre deti 0-3M.
Starostlivosť: Háčkovaný kostým je možné prať v práčke na šetrnom programe určenom pre vlnené výrobky a ručné pranie. Odporúčam prať zabalené vo vrecku na pranie. Sušenie v sušičke nie je vhodné, čiapočku treba nechať voľne uschnúť na rovnom povrchu.
ZAJAČIK BIELY detská súprava nie len na fotenie NOVÝ
Podobné inzeráty
Dievčenská súprava na fotenie suknička+čelenka rôzne farNOVé
Krásny dievčenský 2 dielny set TUTU sukňa a čelenka s kvetinkou, veľkosť UNI, rôzne farby. Suknička je v páse na gumičku, pekne sa prispôsobí, netlačí. Na hlavičku ozdobná čelenka vo farbe sukničky. Využije na fotenie, oslavy a na rôzne príležitosti.. Rozmery: dĺžka sukničky: 21 cm, obvod pás v kľude 38 cm, natiahne sa cca na 50 cm. Pre deti vo veku 0-3 mesiace. Nový komplet.
Twistshake riady rôzne druhy a farby
Twistshake click mat s tanierom veľká €25 biela. Twistshake click mat mini s tanierom €23 biela, čierna, modrá, ružová. Misky/delené taniere 8€/kus. Rôzne farby. Twistshake rôzne netečúce fľaše a poháre na pitie, cena 8€ za kus. Straw cup - fľaša so slamkou. Farby siva, čierna, modrá perleťová, ružová perletova, fialová, biela, béžová perleťová, sivá perleťová. Náhradné slamky, 5€ za balenie 360° učiaci pohar na pitie - biely, sivý, ružový a modrý 8€ Kid cup ružový pohár. 6€ Crawler cup biely. 6€ Náhradné silikónové tesnenie proti vylievaniu 2ks v balení 4,50€ - vhodné pre Kid cup a Crawler cup. Podbradníky €7 za balenie. 2ks v balení - biely a sivý, modrý a zelený. Príbor €7 čierny, sivý, biely, modrý. Lyžičky - balenie 3ks €5 - biele, modré, ružové, sivé, čierne. - balenie 2ks €4 - biele, sivé, čierne, fialové a ružové. Plnitelne kapsičky s lyžičkami a ice pops vrecká 10€ Termosky na jedlo so skladacou lyžičkou, objem 350ml 18€/ kus, farby sivá, ružová, modrá.
Detsky bambusovy riad s prisavkou
Detská súprava bambusového riadu s miskou, tanierom a lyžičkou. Zábavný a hravý dizajn zajačik. Znacka Bamboo Bamboo Nove, nepouzivane.
Predám detskú váhu Beurer BY80
Predám detskú váhu Beurer BY80. Veľmi málo používaná, ako nová. Cena 30€ pri osobnom odbere v Šamoríne. Popis: Detská váha Beurer BY80 so zakrivenou vážiacou plochou je ideálna na monitorovanie rastu vášho dieťaťa. Je ideálna na domáce použitie. Detská váha poskytuje spoľahlivé digitálne merania na sledovanie rastu vášho dieťaťa. Má kapacitu do 20 kg a presné odstupňovanie po 54 gramoch. Má tiež funkciu tara a funkciu automatického a manuálneho podržania na zaznamenávanie hmotnosti kopiacich sa detí. Pomocou tlačidiel môžete jednoducho zmeniť jednotku merania. Veľký LCD displej je veľmi dobre čitateľný. Okrem toho sa detská váha ľahko čistí. Farba: biela a žltá Materiál: plast Rozmery: 55 x 31 x 5,3 cm (D x Š x V) Možnosť voľby jednotiek: kg, lb, oz Váži do maximálnej hmotnosti 20 kg Indikátor preťaženia Presnosť do 5 g Veľký, ľahko čitateľný LCD displej, 75 x 30 mm Veľkosť číslic: 23 mm Funkcia váženia na tare Automatické samočinné vypnutie Funkcia automatického a manuálneho podržania na zaznamenanie hmotnosti kopajúcich detí Dodáva sa v darčekovej krabici s praktickým držadlom na prenášanie Ľahko sa čistí Napájanie na batérie: 2 x AA 1,5 V batérie Detská váha so zakrivenou vážiacou plochou, veľký, ľahko čitateľný LCD displej: 75x30 mm, výška číslic: 23 mm, autom. a manuálna pridržiavacia funkcia na zaznamenávanie hmotnosti kopajúcich detí, ľahko sa čistí, funkcia váženia na tare, delenie po 5 g (0,011 lb/0,018 oz), kapacita 20 kg (44 lb/704 oz), automatické vypnutie, indikátor preťaženia, prevod z kg/lb/oz, vrátane 2x 1,5 V micro, rozmery výrobku: 550x310x53 mm, hmotnosť výrobku: cca 1900 g
7 dielne súpravy do postieľky Viac farieb
Predám úplne nové súpravy do postieľok. Všetky farby skladom viď foto možnosť nakombinovať. 100 % bavlna Obliečky perinka 120 x 90 cm + vankúš 60 x 40 cm = 12 € Mantinel 180 cm do pól postieľky = 13 € Mantinel 360 cm okolo celej postieľky = 25 € 3 dielna súprava Mantinel 180 cm + obliečky = 23 € 3 dielna súprava Mantinel 360 cm + obliečky = 35 € + možnosť dokúpiť antialergickú výplň vankúš + perinka = 13 €. + luxusný sieťovinový baldachýn biely 15 € + mašľa vo farbe súpravy grátis. Samostatný stojan na baldachýn = 10 €. V ponuke aj plachty: 100 % bavlna na gumičku 120 x 60 cm za 6,50 € Froté nepremokavá podšívaná na gumičku 10 €. Klínový antirefluxný vankúš do kočíka 30 x 37 cm = 9 € Klínový antirefluxný vankúš do postieľky 59 x 37 cm = 10 € Prípadne mantinel pletený do vrkoču (posledné 3 foto) Výška cca 20 cm. 3 Farby na výber: Mint, Pink - ružová, Grey - sivá Cena: 25 € dĺžka 180 cm do pól postieľky 40 € dĺžka 360 cm okolo celej postieľky Možnosť zaslania kuriérom DPD na dobierku. Doručenie na druhý pracovný deň.
Fotodeka pre bábätko rôzne druhy NOvá
Deka na fotenie pre chlapcov a dievčatká v zaujímavých prevedeniach. Umožní vám fotografovať vaše bábätko s krásnym pozadím a zaznamenať tak originálnym spôsobom jeho rast počas prvých mesiacov i rokov jeho života. Detská deka je vyrobená zo 100% bavlny, jemná a príjemná na dotyk, nedráždi pokožku bábätka. Jemný a vzdušný mušelín je vhodný od prvého dňa života Vášho bábätka, pretože nedráždi jeho citlivú pokožku. Zloženie: 100% bavlna Rozmery: 100 x 100 cm K deke nie sú rámiky, cena samostatne 7€. V prípade záujmu o deku+rámiky je cena 20€.