bazár, predaj, inzercia, predám

Základy práva pre ekonómov

Kategória: Hobby, odborné knihy

Ponúkam novú, skoro nepoužívajú knihu. Učebné texty poskytujú študentom ekonómie nevyhnutný teoretický výklad základných právnych otázok dôležitých z hľadiska ich využitia v hodpodárskej praxi. Budúcim ekonómom sprostredkúvajú poznatky z teórie práva, základov ústavného zriadenia SR, umožňujú orientáciu v trestnej ochrane najdôležitejších ekonomických záujmov, poskytujú kvalifikované informácie o postavení súdov a prokuratúre v demokratickom štáte. Okrem toho obsahujú aj ťažiskovú problematiku z pracovného práva, správneho práva a občianskeho práva z aspektu ich uplatňovania hospodárskym pracovníkom. Sú sem zaradené aj základy medzinárodného práva verejného a súkromného a nadväzne na členstvo SR v Európskej únii aj základy komunitárneho práva, práva Európskej únie.
Základy práva pre ekonómov
Podobné inzeráty
Rôzne právnické knihy po 1 €
Predám: J.Záhora: Zákon o ochrane svedka. Komentár J. Záhora, I. Šimovček: Zákon o európskom vyšetrovacom príkaze v trestných veciach. Komentár J. Záhora, J. Bálešová: Zákon o výkone rozhodnutia o zaistení majetku a správe zaisteného majetku. Komentár L.Klimek: Zákon o európskom zatýkacom rozkaze. Komentár Dankovčík,Juran,Košuth: Zákon o znalcoch, tlmočníkoch a prekladateľoch Strapáč/Tomáš: Zákon o organizovaní verejných športových podujatí. Komentár Balog/Gálisová: Zákon o pohrebníctve. Komentár Harušťáková: Zákon o rozpočtových pravidlách verejnej správy. Komentár Strapáč, Ďurana: Vyhláška č. 193/2020 Z.z., ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia Obchodného zákonníka o likvidácii. Komentár Konečná Veverková: Zákon o rozpočtových pravidlách územnej samosprávy. Komentár. 2.vyd Ondrejová Anna: Európsky prokurátor. Komentár k nariadeniu Rady EÚ Ikrényi, Jakubčová: Ústavný zákon č. 357/2004 o ochrane verejného záujmu. Komentár Maslák: Zákon o spotrebiteľskom rozhodcovskom konaní. Komentár Budjač,Šurín: Zákon o správcoch bytových domov. Komentár Balog: Zákon o štátnej správe starostlivosti o životné prostredie. Komentár Balog,Bizoňová/Jankovičová: Zákon o integrovanej prevencii a kontrole znečisťovania životného prostredia. Komentár Horváthová: Zákon o cestovných náhradách. Komentár Dubielová, Nižňanský: Zákon o používaní elektronickej registračnej pokladnice. Komentár Komár: Zákon o ochrane pred požiarmi. Komentár Kukliš, Rabčák: Zákon o vysielaní a retransmisii. Komentár Ferencz a kol.: Zákon o regionálnej investičnej pomoci . Praktický komentár Toman,Švec,Schuszteková: Zákon o kolektívnom vyjednávaní . Praktický komentár Hager a kol.: Zákon o cezhraničnej spolupráci pri vysielaní zamestnancov. Praktický komentár Svoboda: Přehled ve věcech předběžných opatření Krchlíková, Mrvová: Daňový poriadok s vysvetlivkami Novodomcová: Zákaz vekovej diskriminácie. (spoločenské a právne aspekty) L. Klimek: Judikatúra Súdneho dvora Európskej únie vo veciach zneužívania trhu a súvisiacich trestnoprávnych otázok Babiaková, Hajdinová: Judikatúra vo veciach priestupkového práva Horváth: Judikatúra vo veciach trov občianskeho súdneho konania Horváth: Judikatúra vo veciach podielového spoluvlastníctva Jakubáč: Judikatúra vo veciach vecných práv k cudzím veciam Rumana:, Šingliarová: Judikatúra vo veciach slobodného prístupu k informáciám Strapáč: Judikatúra vo veciach záväzkových vzťahov v obchodnom práve Zemková/Ondrušková: Judikatúra vo veciach mediálneho práva (vysielania a retransmisie) Berthotyová: Zaistenie cudzincov Kačaljak: Vybrané trendy vo výbere daní a možnosti ich právnej reflexie na Slovensku Spišiaková: Reklamné stavby podľa stavebného zákona Kočiš M.: Úvod do práva transferového oceňovania Magurová a kol.: Základy práva v cestovnom ruchu pre ekonómov Kropaj,Holub ...:Základy práva duševného vlastníctv
Astronómia, astrofyzika a teória relativity
Astrofyzika-Ginzburg Základy obecné teorie relativity-Kuchař Základy speciální teorie relativity-Votruba Základy astronomie a astrofyziky-Vanýsek Základy astronomie v příkladech-Široký Vesmír kolem nás-Kleczek Praktická astronómia-Minnaert Radioastronomie-Budějický Pohyb tělesa v radiálním gravitačním poli-Ungermann Gravitace, černé díry a fyzika prostoročasu-Ullmann Astronomie 1+2-Guth Co víme o hvězdách-Link Nebeská mechanika, Analytické metody-Andrle Encyklopédia astronómie-Hajduk Fyzika hviezd a vesmíru-Šolc Hvězdné atmosféry-Švestka Jak poznává astrofysika vesmír-Link Kapitoly ze speciální teorie relativity-Bartuška Kde žijeme-Havlíček Úvod do teorie relativity-Horský Zatmění a zákryty nebeských těles-Bouška Vývoj vesmíru-Novikov Obloha na dlani-Pittich Komety a meteory-Plavec Kosmická dynamika-Hruška Kozmické žiarenie-Dubinský Mechanika sluneční soustavy-Hacar Pohyb umělých družic-Volf Potulky vesmírem-Link Proměnné hvězdy-Parenago Přehled astronomie-Hlad Raketové lety a výzkum vysoké atmosféry-Link Relativistický vesmír-Horský Slnečná aktivita a zem-Mirošničenko Slunce a člověk-Kleczek Slunce a jeho vlivy na Zemi-Link Svět hvězd-Parenago Teória relativity-Sokolovskij Úvod do dejín astronómie-Druga Moderní technika v astronomii-Valníček Fyzika komet-Bouška Úvod do fyzikální kosmologie-Horský Úvod do kosmické fysiky a matematické geografie-Láska Základy astronautiky-Mišoň Základy astronómie-Müller Zpráva o vesmíru-Kopal Astronomické algoritmy pro kalkulátory-Pokorný Odhalená tajemství Slunce-Kippenhahn Fyzika hvězd a vesmíru-Šolc Fotografie hvězdné oblohy-Klepešta Ilustrovaný slovník slnečnej fyziky-Bruzek Lety do stratosféry a výzkum vysoké atmosféry-Link Astronomický a astronautický slovník-Kleczek Družice vo vesmíre-Faukner Ponúkam knihy z fyziky. Astronómia, astrofyzika a teória relativity. Sú vo veľmi peknom a zachovalom stave. Pozrite sa aj moje ostatné inzeráty, nájdete tam obdobné knihy. Vážnemu záujemcovi rád pošlem podrobnejšie informácie aj foto kníh. Prosím NETELEFONOVAŤ! Uvedené číslo je neexistujúce! Kontaktujte ma iba cez formulár na tejto stránke. Odpoviem každému. Skontrolujte si prosím aj spamovú zložku vašej schránky! Moja odpoveď môže skončiť v spame.
Strojárstvo
Hydraulické, peumatické a elektrické mechanismy-Artobolevskij Kapesní strojnická příručka-Dobrovolný Mechanická technologie-Dobrovolný Mechanická technologie, učebnice novátora-Dobrovolný Měření vlhkosti-Fexa Parní kotle a spalovací zařízení-Černý Pružnost a pevnost-Dobrovolný Přehled strojnictví-Dobrovolný Strojně technická příručka 1+2 13.v.-Černoch Strojní prvky a systémy-Kysela Technická příručka-Schmidt Teoretické základy obrábania kovov-Buda Teória členov fluidiky-Zalmanzon Teória obrábania-Buda Teória tvárnenia kovov-Storožev Teória tvárnenia, Návody na cvičenia-Paur Teória zvariteľnosti kovov a zliatin-Hrivňák Teorie obrábění-Přikryl Tribotechnika Tepelné čerpadlá-Mečárik Úvod do strojnictví a elektrotechniky-Švejda Vyšší škola technického kreslení-Kochman Základní kvalifikační učebnice přesná mechanika a optika-Kamarád Základy strojárskej technológie, Návody na cvičenia-Konečný Základy strojníctva-Glézl Základy strojnictví-Boháček Základy teorie tváření kovů-Počta Základy zobrazovania súčiastok-Veselovský Zvariteľnosť ocelí-Hrivnák Příprava vyobrazení do technické literatury-Vlk Svařování v otázkách a odpovědích-Jedlička Predám knihy o strojníctve. Všetky sú v peknom a zachovalom stave. V prípade vážneho záujmu rád pošlem podrobnejšie informácie aj detailné fotografie kníh. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty, nájdete tam ďalšie zaujímavé knihy. !!!NETELEFONOVAŤ!!! Odpovede prosím píšte len mailom cez kontaktný formulár telefón je neexistujúci a vymyslený!
Poľovníctvo
Predám knihy: M.Bališ – Jelenia zver - predané P.Hell – Diviačia zver (70 eur) A.Bakoš, P.Hell – Poľovníctvo 1 A.Bakoš, P.Hell – Poľovníctvo 2 (len spolu Poľovníctvo 1 a 2) (130 eur) A.B.Herczeg – Poľovníctvo v obrazoch (34 eur) P.Hell a kol. – Poľovníctvo v krajinách RVHP (49 eur) A.Bakoš a kol. – Základy poľovníctva (30 eur) P.Hell a kol. - Poľovníctvo I, Poľovnícka zoológia a patológia (35 eur) P.Hell a kol. – Poľovníctvo II, Zootechnika a iné disciplíny (35 eur) P.Hell a kol. – Poľovnícky náučný slovník (30 eur) V.Richter – Zlaté trofeje ČSSR (40 eur) V.Richter - Poľovnícke trofeje Slovenska (30 eur) J.Hromas, J.Lochman, J.Macourek – Lovecké trofeje českých zemí - predané M.Blahout – Kamzíčia zver - predané S.Mottl, V.Mimra, F.Stejskal – Poľovníctvo (20 eur) P.Forst – Poľovníctvo (20 eur) A.Bakoš – Poľovníctvo (pre kandidátov z poľovníctva) (30 eur) L.Bartoš – Bílí jelení (18 eur) J.Červený, P.Hell, J.Slamečka – Encyklopédia poľovníctva (40 eur) K.Slimák – J.Duchaj – Poľovné psy (25 eur) ča – Výcvik loveckých psu (individuální výcvik) (40 eur) A.Mikula – Práce psa pri lovu (20 eur) Poľovné psy slovom a obrazom (15 eur) R.Wolf a kol. – ABC myslivosti (20 eur) Wolf, Chroust, Kokeš, Lochman – Naše obory (20 eur) P.Hell, J.Sládek – Trofejové šelmy Slovenska (s prebalom, chýba na foto) (40 eur) Poľovníctvo v obrazoch – obrazová časť (74 listov z nazorným zobrazením) – predané Poľovníctvo v obrazoch - textová príloha k výukovým tabuľkam - len spolu s obrazovou časťou - predané J.Durčanský - 50 rokov nášho poľovníctva (20 eur) Ľ.Bancík a kol. – Základy poľovníctva (20 eur) M.Kulich – Praktický poľovník (20 eur) Ľ.Bancík a kol. – Základy poľovníctva (20 eur) Ďurica, Serdel, Molnár – Poľovníctvo (mýty, tradície a obyčaje) - predané S.Mottl a kol. – Myslivecká priručka (15 eur) I.Roszkopf – Poľovnícke trofeje a výrobky (20 eur) I.Roszkopf – Poľovnícke trofeje a výrobky (20 eur) J.Salaj, I.Roszkopf – Poľovnícke trofeje a výrobky - predané S.Mottl a kol. – Chov drobné zvere (20 eur) J.Nečas – Jelení zver (myslivecký chov) - predané Richter, Ruman – Základy poľovníctva (30 eur) F.Obhlídal – Ornitologická priručka (20 eur) K.Hudec, M.Klíma – Atlas vodní zvere (15 eur) Ľ.Letošťák – Poľovnícke zbrane v historickom vývoji (20 eur) Z.Faktor – Lovecké zbrane a strelivo (20 eur) M.Kulich – Poľovnícke a športové strelectvo (20 eur) Opáleny, Grman – Poľovníctvo v SSR - predané J.Ivanov, J.Simčenko.. - Na ďalekom severe (8 eur) S.Teren - Trofej neznámeho strelca - predané Celoštátní výstava myslivosti Brno 1985 - predané Katalóg celoštátnej poľovníckej výstavy Nitra 1990 - 10 eur Hubertlov, VI.diel - 7 eur Skúška z poľovníctva (50 eur) P.Hell – Zajac a králik (48 eur) Možný osobný odber, alebo poštou (poštovné podľa cenníka Slovenskej pošty)
Matematika, operačná analýza, optimalizácia
Analýza senzitivity a parametrické programovanie-Dinkelbach Cvičenia a úlohy z operačnej analýzy-Desbazeille Čo je teória hromadnej obsluhy-Rozenberg Dynamické modely-Laščiak Dynamické programovanie-Kaufamann Expertné systémy-Popper Faktorová analýza-Überla Faktorová analýza a její zobecnění-Blahuš Lineárne programovanie-Plesník Lineárne programovanie a jeho rozvoj-Dantzig Lineárne programovanie, metódy a aplikácie-Gass Teória hier a rozhodovania-Chobot Teorie her a její aplikace-Maňas Matematická teória optimálneho riadenia-Brunovský Matematické metódy riadenia pri neúplnej informácii-Judin Matematické metody síťové analýzy-Zuchovckij Matematické programování-Havrda Matematické programování-Janáček Metoda GUHA - automatická tvorba hypotéz-Hájek Metody komplexního vyhonocování variant-Černý Metody operační analýzy 1-Ter-Manuelianc Metody vícerozměrné analýzy-Ajvazjan Modelovanie a simulácia-Neuschl Modely a systémy-Křemen Modely rozhodovania-Chobot Modely sieťovej analýzy-Unčovský Nelineárne programovanie-Hamala O dynamickém programování-Morávek Optimalizační metody-Maňas Optimálne programovanie-Laščiak Optimální řízení regulovatelných systémů-Vlach Podpora rozhodovacích procesov-Chajdiak Praktická systémová analýza-Chandor Programovanie parametrické, nelineárne, stochastické-Mihoc Riadenie zložitých systémov-Sarnovský Sbírka příkladů z lineárního programování-Rychetník Seminár a cvičenia z matematiky, teória hier-Vlach Sieťová analýza-Trávnik Simulace řídicích systémů-Nevřiva Spojitý dynamický systém a jeho simulace-Křemen Stavová teorie lineárního diskrétního řízení-Strejc Stochastické modely operačnej analýzy-Unčovský Systémová analýza a syntéza-Habr Systémové modelovanie-Šimkovic Štruktúrna analýza a rozmiestňovacie modely-Fecanin Teorie her a optimální rozhodování-Maňas Teorie her a statistického rozhodování-Blackwell Učebnice lineárního programování-Korda Úvod do operačného výskumu-Churchman Základy matematickej teórie systémov-Brunovský Základy modelování-Kuneš Základy operačnej analýzy-Makower Základy teorie systémů-Štach Ztracený čas, Elementy teorie hromadné obsluhy-Zítek Lineárne programovanie-Eichler Ponúkam knihy z operačnej analýzy, optimalizácie, a pod. Pozrite sa aj moje ostatné inzeráty, nájdete tam obdobné knihy. Vážnemu záujemcovi pošlem ďalšie informácie a foto kníh. Prosím NETELEFONOVAŤ! Uvedené číslo je vymyslené, neexistuje! Kontaktujte ma prosím iba cez formulár na tejto stránke. Skontrolujte si prosím aj spamovú zložku vašej schránky! Moja odpoveď môže skončiť v spame.
Ekonómia a právo
Encyklopedie římského práva-Bartošek Hodnotová analýza-Miles Jak se loví hlupáci-Akerlof Macmillanův slovník moderní ekonomie-Pearce Marketing pre obchodné akadémie-Rajt Mikroekonomie-Soukupová Mikroekonomie-Heissler Právnický slovník-Hendrych Stručné dějiny ekonomických teorií-Sojka Stručný ekonomický slovník Teorie práva-Harvánek Základy teorie práva a právní filozofie-Veverka Predám knihy z práva a ekonómie, Všetky sú v peknom a zachovalom stave. V prípade vážneho záujmu rád pošlem podrobnejšie informácie aj detailné fotografie kníh. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty, nájdete tam ďalšie zaujímavé knihy. Prosím NETELEFONOVAŤ!!! Odpovede prosím píšte len mailom cez kontaktný formulár telefón je neexistujúci a vymyslený!