bazár, predaj, inzercia, predám

Zakrsly králik 2 mesačný

Kategória: Králiky

Na predaj zakrsly kralik.
2 mesačný.
Odber Bernolákovo
Prosim písať sms správu alebo email. Ďakujem :)
Zakrsly králik 2 mesačný
Podobné inzeráty
Zákrslý králik❤️hermelín modrooký samička
Ponúkam na predaj túto dvojročnú, čistokrvnú samičku hermelína modrookého. Je veľmi priateľská a tiež čistotná, na potrebu používa iba WC. Je výborná matka, takže aj do chovu úžasná. Je preliečená proti kokcidióze a tiež odčervená☺️ Dôvod predaja je nedostatok miesta. Odber možný ihneď. (Pre vyhladanie: zajko, zajačik, zajačiky, zakrslý králik, zakrsle, zakrslé, zakrsly, zajac, králiky, zajky,hermelín, modrooky)
Minilop , zakrslý králik , zakrslý zajko , zajac , králik
Naty's bunnies hobbychov zakrslých králičkov minilop a levíkov uvoľňuje na rezerváciu krásne malinke dve samičky a jedneho samčeka plemeno minilop , farba je dark sable,nie sú čierne. Odber samička 1 a 2 od 27.7. Samička 4,5 a samček 1 od 3.8.2023. Možnosť zajka priviezť k Vám po dohode. Po krásnych drobných rodičoch s VP ( 1kg),čistokrvné. Budú malinke v dospelosti. Učia sa na WC,piť z napajacky a papaju granulky a seno. Budú do odberu prevwntivne preliecene proti kokcidioze a odčervene. Zvyknuté na deti a zvieratká. Prosím vážnych záujemcov kontaktujte ma na whatsapp, sms,mail, alebo facebooku cez moju skupinu Naty's bunnies-hobbychov zakrslých kralickov minilop a levikov a HoTel. Rezervujem na základe uhradenia zálohy. K zajkovi dám granulky a spísané informácie ohľadom starostlivosti.
Zakrslý králik
Zakrslý králik. Bol v klietke vnútri, počas teplého počasia ho máme v klietke vonku. Kúpený za 35 eur - v auguste bude mať rok. Deti prestali javiť záujem - predám symbolicky za 10 eur. Len osobný odber Benkovce (okres Vranov, pri Domaši)
Predam mladych kralikov matka burgunsky kralik
Predam mladych kralikov matka burgunsky kralik otec cesky strakoš. Predam kraliky biela mama otec cesky strakos Samicky aj samcekovia. Možnosť si vybrať - na predaj Tag: králik, zajac, zajačik, zajacik Po burgunskej 8e 2-3mesacny 12e 4-6 mesacny 18e 7 až 1,5 roka Po bielej Hyle 7e 2-3mesacny 10e 4-6 mesacny 15e 7 až 1,5 roka Beriem zaznam na burgunske kraliky odber az september Minimalne 3 mesacne stare 12eur Odber po telefonickom dohovore kedy kolvek- Slovensky grob
Zakrslý králik s príslušenstvom
Hľadám domov pre zakrslého králika komplet s príslušenstvom veľká klietka napájačka misky guľa na seno domček plus krmivo a seno aj pelety zajac zakrslý bol odobratý s nevyhovujúcich podmienok. Fotky pošlem na vyžiadanie do emailu. Len písať číslo vymyslené.
Zakrslý kralik, zakrslý zajačik
Predám zakrslé králiky, zajačiky, vek 8-10 týždňov, cena 15 eur/ks, pri odbere viac kusov zľava…Inzerát platný do zmazania…