bazár, predaj, inzercia, predám

Zámočník | Práca na Nemeckú pracovnú zmluvu | Nástup Ihneď

Kategória: Remeselné práce

Náplň práce:
- Premeriavanie a obrysovávanie materiálov.
- Opracovávanie súčiastok (brúsenie, vŕtanie, odihlovanie, obrábanie)
- Predpríprava materiálu na zváranie
- Ošetrovanie a udržovanie dobrého technického stavu náradia.

Zamestnanecké výhody, benefity
- Pracovná zmluva na dobu neurčitú (Nemecká pracovná zmluva)
- Slovensko-Nemecký koordinátor
- Zálohy vyplácané po odpracovaní prvého týždňa
- Odmeny za nadčasy + príplatky podľa nemeckého zákonníka práce (za zmenovú prácu poobede, za prácu cez víkend a cez sviatky)
- Zabezpečené ubytovanie (príspevok zamestnanca je riešený zrážkou z diét – 15 € až 25 € na noc v závislosti od lokality, počtu zamestnancov na izbe, požiadaviek na ubytovanie)
- Dovolenka 20 dní / rok
- Zeitkonto (pri odpracovaní hodín mimo štandardného pracovného fondu je možné si hodiny vybrať ako voľno poprípade preplatiť ako nadčas, naši zamestnanci to využívajú vo forme 5 týždňov práca + nadčasy / 1 týždeň voľno)

Hodinová mzda:
13,20 € brutto + 7 € netto diéty + príplatky
V Nemecku existuje 6 daňových tried, do ktorých sú zamestnanci zaradení podľa rodinného stavu, výšky zárobku a ďalších kritérií. Preto nie je možné zovšeobecniť výšku čistej mzdy, ktorá sa pohybuje okolo 18 € na hodinu vrátane diét. Uvedený plat je nástupný a v prípade preukázania schopností, šikovnosti a dlhodobej spolupráce poskytujeme možnosť rýchleho rastu.

Mesačný nástupný plat (príklad):
– 2112 € brutto + 1120 € netto diéty + príplatky (pri odpracovaní 160 hodín)
– 2376 € brutto + 1120 € netto diéty + príplatky (pri odpracovaní 180 hodín)
– 2640 € brutto + 1400 € netto diéty + príplatky (pri odpracovaní 200 hodín)
– 3168 € brutto + 1680 € netto diéty + príplatky (pri odpracovaní 240 hodín)

Pracovná doba: 8 hodín denne + možnosť nadčasov

KONTAKT:
Telefón:
Mail: martin.vaclav@
WEB: prípade záujmu nám zašlite svoj životopis.
Zámočník | Práca na Nemeckú pracovnú zmluvu | Nástup Ihneď
Podobné inzeráty
Elektrikár  za 2600 eur /NETTO na rakúsku pracovnú zmluvu
Elektrikár na rakúsku pracovnú zmluvu Hlavne surová inštalácia s montážou v. Zásuvky, vypínače, ....... Čítať plán, pracovať samostatne, výlučne súkromní zákazníci teda dobrá nemčina B1 Požadovaní zamestnanci: Hľadáme kvalifikovaných zamestnancov elektrikári s dobrou nemčinou B1 aby aspoň jeden ovládal nemčinu Začiatok práce:ihned Trvanie zamestnania: Pri dostatočnej kvalifikácii dlhodobá práca počas celej sezóny na rakúsku pracovnú zmluvu Mesačný plat netto Spolu cca: EUR: 2 600,00 v čistom Diéty: 26,40 EUR netto Diéty Prenocovanie: bude hradené spoločnosťou Ubytovanie zdarma V prípade veľmi dobrej práce je hodinová mzda pohyblivá Príspevok na inštaláciu: EUR: 1 € na hodinu dobrá znalosť nemčiny je nevyhnutná. Vyžaduje sa vodičský preukaz / auto Áno V prípade, že vážneho záujme, nám pošlite svoj životopis s aktuálnou fotografiou na mail: pavlik@ alebo zavolajte na tel. číslo: KDE VÁM poskytneme bližšie informácie
Práca | Zámočník | Nemecko
Miesto výkonu práce: Nemecko Úväzok: Plný úväzok na nemeckú pracovnú zmluvu Hodinová mzda: 13,20 € brutto + 6-7 € netto diéty + príplatky V Nemecku existuje 6 daňových tried, do ktorých sú zamestnanci zaradení podľa rodinného stavu, výšky zárobku a ďalších kritérií. Preto nie je možné zovšeobecniť výšku čistej mzdy, ktorá sa pohybuje okolo 17 € na hodinu vrátane diét. Uvedený plat je nástupný a v prípade preukázania schopností, šikovnosti a dlhodobej spolupráce poskytujeme možnosť rýchleho rastu. Mesačný nástupný plat (príklad): – 2112 € brutto + 1120 € netto diéty + príplatky (pri odpracovaní 160 hodín) – 2376 € brutto + 1120 € netto diéty + príplatky (pri odpracovaní 180 hodín) – 2640 € brutto + 1400 € netto diéty + príplatky (pri odpracovaní 200 hodín) – 3168 € brutto + 1680 € netto diéty + príplatky (pri odpracovaní 240 hodín) Pracovná doba: 8 hodín denne + možnosť nadčasov Ďaľšie informácie / Benefity: – Pracovná zmluva na dobu neurčitú – Slovensko-nemecký koordinátor – Zálohy vyplácané po odpracovaní prvého týždňa – Dovolenka 20 dní / rok – Odmeny za nadčasy + príplatky podľa nemeckého zákonníka práce (za zmenovú prácu poobede a v noci, za prácu cez víkend a cez sviatky) – Zabezpečené ubytovanie (príspevok zamestnanca je riešený zrážkou z diét – 15 až 25 eur na deň v závislosti od lokality) Požiadavky: – Vyučenie alebo prax v odbore – Vodičský preukaz skupiny B a auto (v prípade dvojice postačuje jedno auto) – Nemecký jazyk nie je nutnosťou ale je výhodou Nástup: ihneď KONTAKT: Telefón: Mail: martin.vaclav@ WEB: V prípade záujmu nám zašlite svoj životopis.
Zámočník / Wels
Zámočník / Wels Pre rakúskeho zamestnávateľa, s ktorým dlhodobo spolupracujeme, hľadáme šikovného zámočníka do mesta Wels. Jedná sa o klasické zámočnícke práce. Práca je dlhodobého charakteru. Vítaní sú uchádzači, ktorí sa vedia na stavbe dohovoriť po nemecky a majú s touto prácou dlhoročnú prax. Práca na rakúsku pracovnú zmluvu, 13. a 14. plat, Nástup: 31.07.2023, Mzda: 16,34 € / hodina, Diéty: 26,40 € za odpracovaný deň, Ubytovanie: zabezpečené, hradené počas pracovných dní, Cestovné: 20 € / týždeň, 50% príplatok za nadčasy, 100% príplatok za prácu cez sviatky, Nemecký jazyk: aspoň lepšie základy nemeckého jazyka, Dokumenty: životopis v nemeckom jazyku, kópia dokladu o ukončenom vzdelaní.
Práca v zahraničí | Maliar, Murár
Hodinová mzda: v priemere 18 EUR / Hodina (Netto, V čistom) na Nemeckú pracovnú zmluvu Mesačný nástupný plat (príklad): - 2880 EUR netto, vrátane diét (pri odpracovaní 160 hodín) - 3240 EUR netto, vrátane diét(pri odpracovaní 180 hodín) - 3600 EUR netto, vrátane diét (pri odpracovaní 200 hodín) - 4320 EUR netto, vrátane diét (pri odpracovaní 240 hodín) Pracovná doba: 8 hodín denne + možnosť nadčasov Miesto výkonu práce: Nemecko (po zaslaní životopisu upresnime) Úväzok: Plný úväzok na nemeckú pracovnú zmluvu Náplň práce: - vykonávanie murárskych / maliarskych prác - predpríprava podkladu pred maľovaním (ťahanie sieťky, lepidla a omietky) - príprava a ošetrovanie povrchu na maliarske práce - natieranie, tmelenie, špachtľovanie - nanášanie farieb na steny a fasády interiérov a exteriérov - vykonávanie pomocných prípravných prác - používanie bežných maliarskych a murárskych nástrojov a pomôcok Ďaľšie informácie / Benefity: - Pracovná zmluva na dobu neurčitú - Slovensko-nemecký koordinátor - Zálohy vyplácané po odpracovaní prvého týždňa - Odmeny za nadčasy + príplatky podľa nemeckého zákonníka práce (za zmenovú prácu poobede a v noci, za prácu cez víkend a cez sviatky) - Zabezpečené ubytovanie (príspevok zamestnanca je riešený zrážkou z diét 15 až 25 eur na deň v závislosti od lokality) Požiadavky: Vyučenie alebo prax v odbore Vodičský preukaz skupiny B a auto (v prípade dvojice postačuje jedno auto) Nemecký jazyk nie je nutnosťou ale je výhodou KONTAKT: martin.vaclav@, info@
STRECHARY NEMECKO - FRANCUZSKO
Hľadáme Zamestnancov pracovníkov pre prácu v : NEMECKO , FRANCUZSKO STRECHÁR - šikmé strechy 80% - škridla / blacha Naša firma má dlhoročné skúsenosti s prácou v zahraničí približne 20 rokov. Firma zabezpečuje a hradí : ubytovanie, firemné auto, firemné náradie HĽADÁME pracovníkov na pozície : STRECHÁR, TESÁR Potrebná prax min 2 roky. TURNUSY sú 5 týždnové a 1-2 týždne doma. Firma hradí všetky náklady na ubytovanie, cestu. Firma má firemné autá. ****** NEMECKO ****** : Práca sa vykonáva na živnosť. Práca je hodnotená : 18 eur(nastupný) bez znalosti jazyka 20 eur(nastupný) nemecky hovoriaci ****** FRANCUZSKO ****** : Práca je vykonávaná na slovenskú pracovnú zmluvu : Bez znalosti jazyka 13 eur hod So znalosťou jazyka 14 eur hod Práca je vykonávaná cca 10 hod/denne, 5-6 dní v týždni. +- 240 hod / mesiac Firma poskytuje prácu celoročne. Firma dáva zálohy 400 eur mesačne. NÁSTUP MOŽNÝ IHNEĎ! V prípade záujmu kontaktuje nás na telefónom čísle:
Montér stabilných hasiacich zariadení AKTUALIZÁCIA
AKTUALIZÁCIA Firma BSM upozorňuje, že nástup bude tento rok umožnený len do 1.10.2022. Ďalší termín možného nástupu sa predpokladá 1.4.2023. Dobrý deň, Zabehnutá firma v Nemecku príjme montérov a pomocníkov v odbore požiarna ochrana budov a objektov. Firma sídli v meste Norimberg (90459). Pracujem pre firmu takisto ako montér a teda viem pomôcť pri dohodnutí sa a nástupe do pracovného pomeru. Ako zamestnanec firmy budeš vykonávať montáž sprinklerových zariadení a ich súčastí na stavbách po celom Nemecku. Vykonávame montáž/demontáž - ochrana sociálnych priestorov, priemyselná ochrana, ochrana podzemných garáží,... Máme veľmi zaujímavé projekty ako napríklad : Amazon, IKEA, Porsche Stuttgart, Lekkerland, Spolupracujeme s firmami Minimax, Fire Protection Solutions, Millitzer, Rosenbauer...Chodí sa na 3-týždňové turnusy a 1 týždeň doma. Garancia práce celý rok. Podmienky zo strany firmy: - technické myslenie - skúsenosti so stavbou - skúsenosti s náradím a nástrojmi - znalosť jazyka výhodou (nie však podmienkou) - samostatnosť, flexibilita, lojalita - osobné auto a teda VP skupiny B - vzdelanie/prax v odbore výhodou - ideálne skupina pozostávajúca z 2-3 ľudí Čo Vám môže firma ponúknuť ? - pracovnú nemeckú zmluvu na dobu neurčitú - stabilný príjem - od 2000€ netto - od 24 dní dovolenky/ročne - hradené ubytovanie a cestu - hradené nemecké zdr. poistenie - hradené sviatky - komplet pracovný odev - firemné náradie - a veľa ďalšieho Neváhajte ma prosím kontaktovať na tel.č., SMS, WA, email,... Rád vám zodpoviem všetky vaše otázky. Tešíme sa na spoluprácu práve s tebou ! NIE SOM agentúra. (foto ilustračné zdroj