bazár, predaj, inzercia, predám

Žandárske uniformy, kabáty, brigadírky 1938-1945 - KÚPIM

Kategória: Zberateľstvo

Do svojej zbierky kúpim žandárske, četnícke a policajné uniformy, kabáty, pokrývky hlavy a rôzne čiapky ako na priložených fotografiách, aj horšie stavy, alebo len ich časti. Prosím ponúknite na email Dohoda istá. Ďakujem. Za žandárske veci platím najviac.ZA VAŠU CENU!
Žandárske uniformy, kabáty, brigadírky 1938-1945 - KÚPIM
Podobné inzeráty
Zbor žandárstva Slovenskej republiky 1939 - 1945 KÚPIM
Zbor žandárstva Slovenskej republiky 1939 - 1945 KÚPIM - 3.4. - 10:44 Na zberateľské a dokumentačné účely, a pre potreby novo-pripravovanej publikácie odkúpim predmety týkajúce sa príslušníkov orgánov bezpečnostného aparátu prvej Slovenskej republiky 1939 - 1945, najmä príslušníkov Zboru žandárstva Slovenskej republiky- žandárov.Osobitne mám záujem o kúpu žandárskej uniformy a brigadírky(viď foto)a jej súčastí. Zaujímajú ma tiež fotografie, fotografické tablá, služobné legitimácie, osobné služobné knižky, kmeňové listy, osobné spisy,predpis o rovnošate pre žandárstvo/četníctvo a rôzna iná dokumentácia po žandároch z pozostalosti. Tiež mám záujem aj o rôzne výstrojné súčiastky či osobné veci, kalendáre, príručky, služobné inštrukcie, fotografie žandárskych staníc,smaltované žandárske tabule, prípadne aj ústne info. Viď foto. Ponuky s cenami prosím zasielať na mail. T.Igaz@ , prípadný kontakt sms. Odkúpim za VAŠU CENU! Za žandárske veci platím najviac.
Žandárske, četnícke, policajné pokrývky hlavy, čiapky-KÚPIM
Do svojej zbierky kúpim žandárske, četnícke a policajné pokrývky hlavy a rôzne čiapky ako na priložených fotografiách, aj horšie stavy, alebo len ich časti. Prosím ponúknite na email Dohoda istá. Ďakujem.Za žandárske veci platím najviac.
Žandárske veci Slovenský štát
Zháňam veci po československom četníctve a slovenskom žandárstve do r.1945. Žandárske uniformy, čiapky, helmy, výstroj a doplnky, výzbroj, dokumenty, písomnosti, tlačoviny, fotografie... ponúknite, za každú ponuku budem rád!
ČETNICKÉ  POLICEJNÍ  UNIFORMY HELMY AJ
SHÁNÍM POLICEJNÍ ČETNICKÉ I ŽANDÁRSKÉ UNIFORMY HELMY ČEPICE BODÁK,, CEDULE ČETNICKÁ POLICEJNÍ SNB STANICE ČESKY RUSKY MADARSKY SLOVENSKY AJ A RŮZNÉ KNIHY PAPÍRY ZE STANIC ČETNICKÉ PRŮKAZY FOTO PLAKÁTY I DROBNOSTI NABÍZÍM VÝMĚNOU WH NĚMECKÉ VĚCI, ORGINÁL WH, CEDULE , AUTO MOTO CEDULE A PLECHOVKY
Žandársky závesník, púzdro na pištoľ vz. 24, sumka vz VI.
Do zbierky kúpim nasledujúce výstrojné prvky četníka/žandára z 30. a 40. rokov 20. str. Púzdro na pištoľ vzor 24, najlepšie hnedé. Sumka k puške vzor 24/vzor 33 vz. VI. (jednosumka). Kombinovaný závesník na šabľu vz. 29 a bodák vz. 33. (I. alebo II. typ) Služobná taška cez rameno. Viď priložené fotografie. Prosím ponúknite. Pokojne ponúknite aj iné veci po žandároch i četníkoch, policajtoch - uniformy, kabáty, brigadírky, šable, fotografie, pozostalosti. T.Igaz@
Slovenský štát VÝMENA
Ponúkam veci na fotografii na VÝMENU za žandárske veci. !!!VÝMENA!!! Za žandárske veci slovenské (1939-1945)