bazár, predaj, inzercia, predám

ZAPALOVAČ

Kategória: Ostatné

Predám nový,kultový zapalovač originál ZIPPO,benzínový,s motivom VOLKSWAGEN.
(MADE IN U.S.A.)
Nepísať SMS lebo na ne NEREAGUJEM.

PLATÍ POKIAL TOTO ČÍTATE.
NA DOBIERKU NEPOSIELAM!!!
(Kvôli nepreberačom)

Poštou posielam iba po úhrade vopred+2,50€ poštovné.
ZAPALOVAČ
Podobné inzeráty
Zapaľovač kľúč BMW, elektronické pripaľovanie - nový
Zapaľovač v tvare BMW kľúča s elektronický, pripaľovaním, úplne nový zabalený.Zapaľovač je v tvare BMW kľúča,pripaľovanie má vybavené elektronickou špirálou, ktorá sa po potiahnutí chromového krytu so symbolom otvárania a BMW loga rozžhaví a tak pripáli cigaretu.Zapaľovač je úplne nový so zárukou 24 mesiacov zabalený. Pri prípadnej poruche mením nový kus.Zapaľovač je na USB nabíjanie, čiže v USB porte v počítači alebo v nabíjačke smartfónu a pod.Po nabití vydrží 150 zapálení cigariet na jedno nabitie. Výhodou je , že zapaľuje aj v silnom vetre, keďže nemá plameň. Pošlem na dobierku ak mi do sms alebo mailu pošlete adresu a tel. číslo. Dobierka je cez Slov. poštu. Cena s dobierkou je 7.90 € za 1 kus, pri kúpe viac ako 3 kusov bude jeden kus za 3,50 €. Mám ich 1000 kusov. Vhodný darček pre každého. Zapaľovače sú exkluzívne a mám ich ako jediný v európe. Telefón .
Benzínový zapaľovač,a oslička
Predám úplne nový model geo use Sadillac? Ťažko prečítať je to vryte, benzínový zapaľovač, cely kovový Cena je 5.eur Druhý zapaľovač je kovový San Marino tiež na benzín používaný, iskru dáva Cena je 4.eur. Oválna osličke 9^ aluminium , nová ,škoda ju nevyužiť, posuvam ďalej komu sa hodí. cena 13.eur.
Zapalovač štýl ZIPPO
Predám veľmi pekný, nový chromovaný zapaľovač na štýl ZIPPO, dá sa naň gravírovať (inicály, obrázky, atď). Cena: 2,50,-€/ks, pri odbere 10ks cena 2,00€/ks. Aj na dobierku. Mail: malvi@
Zapaľovač
Predám piezoelektrický zapaľovač v originálnom balení na plyn zn. Hadson Sun Flame kupený pred 40 rokmi, nepoužívaný, v stave ako na foto. Po naplnení fungoval, viď foto. Na vzhľade krabičky je podpísaný jej vek, nie je naj.
Kúpim zapalovač Zippo
Kúpim tento zapalovač zippo, cat with glasses.