bazár, predaj, inzercia, predám

Zariadené štúdio 4 km od Slnečného pobrežia

Kategória: Byty

ID nehnuteľnosti: 523
Umiestnenie: Slnečné pobrežie, Bulharsko
Celková plocha: 36 m2
Počet izieb: 1
Nachádza na 2/4 poschodí



IMPERIUM REALTY ponúka na predaj zariadené štúdio v uzavretom komplexe vzdialenom 4 km od Slnečného pobrežia.

Byt s rozlohou 36 m2 sa nachádza na 2/4 poschodí v dobre udržiavanej budove s výbornými spoločnými priestormi. Zákon 15.

Pozostáva z: vstupnej chodby, priestrannej obývacej izby s kuchyňou a priestorom na spanie, kúpeľne/WC, terasy. Nehnuteľnosť sa predáva zariadená a vybavená všetkými potrebnými elektrospotrebičmi.

Komplex má kontrolovaný vstup, veľký bazén s ležadlami a slnečníkmi, detské ihrisko, kryté parkovisko pre majiteľov, pešie chodníky, upravený a čistý pozemok.

Ročný poplatok za údržbu: 300 eur



Sme jednou z najrýchlejšie rastúcich a najväčších agentúr na pobreží s viac ako 200 aktuálnymi nehnuteľnosťami, predávame od štúdií až po hotely. Máme vynikajúcu povesť a mnoho spokojných klientov.

Váš osobný asistent vás stretne v Bulharsku, zarezervuje vám ubytovanie, ubytuje vás a ponúkne vám kompletný balík na kúpu nehnuteľnosti.

Ak máte záujem, neváhajte mi zavolať.



Volám sa Ivan. Som cudzinec, hovorím len anglicky, rusky, ukrajinsky a trochu slovensky. Môžete mi zavolať kedykoľvek 24/7

Alebo nám napíšte na túto poštovú adresu: infoimperiumrealty@
Zariadené štúdio 4 km od Slnečného pobrežia
Podobné inzeráty
Bulharsko - Na predaj veľké štúdio 150 metrov od pláže
Ponúkame na predaj priestranné zariadené štúdio na v pokojnej lokalite na začiatku Slnečného pobrežia, v komplexe „Forum“. Byt má rozlohu 50 m² a nachádza sa na 2. poschodí, orientovaný na východ. Objekt sa skladá z chodby, priestrannej obývacej izby s kuchynským kútom a priestrannou terasou. Predáva sa s nábytkom a vybavením. Byt je vynikajúcou investíciou ako pre letnú dovolenku, tak aj pre prenájom. Nachádza sa v rezidenčnom komplexe bez bazéna, s nízkym poplatkom za údržbu – iba 300 eur ročne. Budova bola postavená v roku 2004, bez výťahu. Budova sa nachádza v blízkosti celej infraštruktúry rezortu av dochádzkové vzdialenosti od starého Nessebaru. v juhovýchodnej časti Slnečného pobrežia, 150 m od pláže. Oblasť-Cacao Beach. Pláž Cacao je známa pláž s dunami. Je pokrytá zrnitým zlatým pieskom. More je tu čisté, s dlhou plytkou oblasťou a plynulým klesaním bez kameňov. Pláž Cacao je ideálna pre mladých turistov, páry, rodiny s deťmi a starších návštevníkov. Na výber máme viac apartmánov
Priestranné a plne zariadené štúdio na Slnečnom pobreží
ID nehnuteľnosti: 296 Umiestnenie: Slnečné pobrežie, Bulharsko Celková plocha: 40 m2 Počet izieb: 1 Nachádza na 1/5 poschodí IMPERIUM REALTY ponúka na predaj útulné zariadené štúdio v uzavretom komplexe nachádzajúcom sa v pokojnej časti Slnečného pobrežia. Vzdialenosť od pláže - 500 metrov. Byt s rozlohou 40 m2 sa nachádza na 1/5 poschodí v dobre udržiavanej budove so zákonom 16, samostatný pozemok na elektrinu a vodu, domáce spotrebiče, výborné spoločné priestory, výťah. Dispozícia: vstupná chodba, priestranná obývacia izba s kuchynským kútom a samostatnou spálňou, kúpeľňa/WC s vaňou, priestranná terasa. Expozícia je na juh. Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená a vybavená všetkými potrebnými spotrebičmi. Komplex má priechodný vstup s čipovým systémom, parkovanie, 24-hodinový kamerový dohľad a ochranu, celoročnú údržbu spoločných priestorov a pozemkov, bazén, detský kútik. Ročný poplatok za údržbu: 302 eur Sme jednou z najrýchlejšie rastúcich a najväčších agentúr na pobreží s viac ako 200 aktuálnymi nehnuteľnosťami, predávame od štúdií až po hotely. Máme vynikajúcu povesť a mnoho spokojných klientov. Váš osobný asistent vás stretne v Bulharsku, zarezervuje vám ubytovanie, ubytuje vás a ponúkne vám kompletný balík na kúpu nehnuteľnosti. Ak máte záujem, neváhajte mi zavolať. Volám sa Ivan. Som cudzinec, hovorím len anglicky, rusky, ukrajinsky a trochu slovensky. Môžete mi zavolať kedykoľvek 24/7 Alebo nám napíšte na túto poštovú adresu: infoimperiumrealty@
2 izbový apartmán s výhľadom na bazén, 3 Magic Dreams, 200m
Referenčné číslo: B_2523 Realitná kancelária Relax properties si Vám dovoľuje ponúknuť 2 izbový apartmán s výhľadom na more v obľúbenom celoročnom komplexe 3* Magic Dreams len 200m od pláže Sveti Vlas v Bulharsku. Komplex sa nachádza medzi dvoma najznámejšími letoviskami  Sveti Vlas a Slnečné pobrežie. Sveti Vlas sa nachádza na úpätí južných svahov balkánskych hôr Stara Planina, v tesnej blízkosti nádherných pláží bulharského pobrežia Čierneho mora, pokrytých jemným zlatým pieskom. Na predaj sa ponúka 2 izbový apartmán, ktorý je situovaný na 3. poschodí s výťahom v uzavretom komplexe Magic Dreams s priamym prístupom na autobusové zastávky, ktoré vás dopravia na Slnečné pobrežie a do Nesebaru. Apartmán má celkovú obytnú plochu 72 m2 a ponúka sa z neho veľmi pekný výhľad na záhrady a bazény komplexu. Dispozícia: chodba, kuchyňa s jedálňou a rozkladacou pohovkou, samostatná spálňa, kúpeľňa s vaňou a toaletou, balkón. Apartmán je veľmi pekne zariadený a vybavený všetkým potrebným zariadením ako je chladnička, práčka, mikrovlnka, klimatizácia, TV… tak ako môžete vidieť na fotografiách. Ponúka sa na predaj spolu s elegantným nábytkom a zariadením, vrátane klimatizácie. V objekte je zavedený telefón, káblová TV, internet. Ročný poplatok za údržbu – 9 EUR/m2. + 1 EUR/m2. – fond obnovy. Platí sa 1x za rok komplexu za správu a údržbu. O komplexe: 3* celoročný apartmánový komplex „Magic Dreams“ je najväčší projekt developera Dreamville. Nachádza sa v pokojnej a krásnej oblasti medzi známym letoviskom Slnečné pobrežie a Svati Vlas a je vzdialený približne 250 metrov od pobrežia mora. Komplex rezortu tvoria tri samostatné nízko podlažné budovy s vynikajúcou architektúrou. Dva priestranné bazény, oba s časťou pre deti, sú situované uprostred bohatej zelene. Komplex Magic Dreams ponúka nádherný výhľad na záliv Slnečného pobrežia a Nesebar. Majitelia apartmánov a hoteloví hostia môžu využiť nasledovné zariadenia a služby: 24 hodinová recepcia; trezory na recepcii; 24-hodinová bezpečnosť a údržba; lobby bar a reštaurácia s vonkajšou terasou; bar pri bazéne; koktailový bar s biliardom a hrami; dva veľké bazény s časťami pre deti a zelenými plochami medzi nimi; bezplatné ležadlá a slnečníky pri bazénoch; supermarket; detské ihrisko; zmenáreň; relax centrum – salón krásy, masáže, fitness centrum; parkovisko; platené karty pre bezdrôtový internet. Nehnuteľnosť je vhodná na prenájom, čím sa stáva výhodnou investíciou vhodnou k prenájmu.
Zariadené štúdio s nízkym ročným poplatkom za údržbu
ID nehnuteľnosti: 215 Umiestnenie: Slnečné pobrežie, Bulharsko Celková plocha: 33 m2 Počet izieb: 1 Nachádza na 2/6 poschodí IMPERIUM REALTY ponúka na predaj štúdio v uzavretom komplexe, ktorý sa nachádza v južnej časti Slnečného pobrežia. Vzdialenosť od pláže je 600 metrov. V tesnej blízkosti sú supermarkety, obchody a reštaurácie. Byt s rozlohou 33 m2 sa nachádza na 2/6 poschodí v dobre udržiavanej budove s aktom 16, s výťahom. Dispozícia: vstupná chodba, obývacia izba s kuchyňou a priestorom na spanie, kúpeľňa/WC, terasa. Predáva sa kompletne zariadený nábytkom a vybavený potrebnými elektrospotrebičmi. Komplex je kondomínium postavené v roku 2012, so zákonom 16, má kontrolovaný prístup, v komplexe je bazén, zelené plochy a parkovacie miesta. Ročný poplatok za údržbu: 100 eur Sme jednou z najrýchlejšie rastúcich a najväčších agentúr na pobreží s viac ako 200 aktuálnymi nehnuteľnosťami, predávame od štúdií až po hotely. Máme vynikajúcu povesť a mnoho spokojných klientov. Váš osobný asistent vás stretne v Bulharsku, zarezervuje vám ubytovanie, ubytuje vás a ponúkne vám kompletný balík na kúpu nehnuteľnosti. Ak máte záujem, neváhajte mi zavolať. Volám sa Ivan. Som cudzinec, hovorím len anglicky, rusky, ukrajinsky a trochu slovensky. Môžete mi zavolať kedykoľvek 24/7 Alebo nám napíšte na túto poštovú adresu: infoimperiumrealty@
Štúdio s nádherným výhľadom na more, komplex Marina View For
Referenčné číslo: B_2490 Certifikovaná realitná kancelária Relax Properties si Vám dovoľuje ponúknuť štúdiový apartmán s výhľadom na more v komplexe Marina View Fort Beach v letovisku Sveti Vlas v Bulharsku. Marina View Fort Beach komplex sa nachádza v prvej línii pri mori a ponúka bohaté služby a zázemie. Na predaj je štúdiový apartmán s rozlohou 40m2, nachádzajúci sa na 2. poschodí s výťahom. Štúdio je kompletne zariadené a ako také sa ponúka na predaj. Dispozícia: chodba; kuchyňa s obývacou izbou; kúpeľňa a WC, balkón s výhľadom na bazén a more. Nehnuteľnosť je vhodná ako dovolenkový apartmán ale taktiež aj na prenájom, vzhľadom na jeho atraktívnu polohu a výhľad. Komplex je krásne umiestnený – pri mori, na kopci, obklopený lesom a majiteľom apartmánov ponúka krásny výhľad na záliv Slnečného pobrežia a staré mesto Nesebar. Marina View Fort Beach sa nachádza na kopci, odkiaľ sa naskytá krásny výhľad a toto miesto poskytuje skvelú kombináciu horského a morského vzduchu. Komplex svojim majiteľom a návštevníkom ponúka:  – dve reštaurácie s bulharskou / európskou kuchyňou, bar, zmrzlináreň – tri obchody s potravinami a plážovými doplnkami; – sauna – Internetový klub a Wi-Fi pokrytie na mieste – SPA sauny a hamam – detský klub – bicykle na prenájom – kaderník – masáž – Zdravotné stredisko – zmenáreň – turistická agentúra – požičovňa áut – predajňa bytového nábytku a doplnkov – detské ihriská – strážené parkovisko – 17 bazénov pre deti a dospelých, vrátane bazénov s umelým vlnobitím a jacuzzi. Všetky bazény sú pre bezpečnosť dovolenkárov kontrolované plavčíkmi, lehátka zadarmo. – dva tenisové kurty s osvetlením a možnosťou hrať futsal – minigolf – biliard a stolný tenis, detské počítačové hry Krásne prostredie a starostlivo udržiavaná záhrada – robia komplex útulným a napomáhajú relaxu a oddychu.
Zariadené štúdio na Slnečnom pobreží, Bulharsko
ID nehnuteľnosti: 210 Umiestnenie: Slnečné pobrežie, Bulharsko Celková plocha: 28 m2 Počet izieb: 1 Nachádza na 1/7 poschodí IMPERIUM REALTY ponúka na predaj štúdio v uzavretom komplexe, ktorý sa nachádza v južnej časti Slnečného pobrežia. Vzdialenosť od pláže je 600 metrov. V blízkosti sú supermarkety, obchody a reštaurácie. Byt s rozlohou 28 m2 sa nachádza na 1. poschodí /vysoký suterén/ v dobre situovanej budove s akt. 16, s výťahom. Dispozične pozostáva: vstupná chodba, obývacia izba s kuchynským kútom a spálňovou časťou, kúpeľňa/WC. Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená a vybavená potrebnými elektrospotrebičmi. Obytný komplex je uzavretý, postavený v roku 2012, s aktom 16, komplex má bazén, zelené plochy a parkovacie miesta. Neplatí sa žiadny ročný poplatok za údržbu. Sme jednou z najrýchlejšie rastúcich a najväčších agentúr na pobreží s viac ako 200 aktuálnymi nehnuteľnosťami, predávame od štúdií až po hotely. Máme vynikajúcu povesť a mnoho spokojných klientov. Váš osobný asistent vás stretne v Bulharsku, zarezervuje vám ubytovanie, ubytuje vás a ponúkne vám kompletný balík na kúpu nehnuteľnosti. Ak máte záujem, neváhajte mi zavolať. Volám sa Ivan. Som cudzinec, hovorím len anglicky, rusky, ukrajinsky a trochu slovensky. Môžete mi zavolať kedykoľvek 24/7 Alebo nám napíšte na túto poštovú adresu: infoimperiumrealty@