bazár, predaj, inzercia, predám

Zasklenie balkonov

Kategória: Ostatné

Mam na predaj zasklenie na balkón. Samotne zasklenie je spodná a vrchná lišta, bočné lístky, ktoré sú úplne nové a 4 posuvné skla.
Výška skla 148cm x 90cm, na balkón dlhý 3,50cm. Posuvné horné, dolné a bočné lišty úplne nové

Osobný odber Kežmarok.
Cena 300 az 200€ za balkón / dohoda možná.
Kontaktovať od 8.00 do 19.00hod.
Zasklenie balkonov
Podobné inzeráty
Zimné záhrady, zasklenie balkónov, prekrytia atď
Realizujeme zimné záhrady, zasklenie balkónov, zasklievanie, prístrešky, prekrytia bazénov, zábradlia a ploty. Sme najväčším slovenským výrobcom zasklievacích systémov, ktoré realizujeme na celom území Slovenskej republiky počas celého roka. Pozrite si zopár naších realizácii a vyberte si zimnú záhradu, prístrešok alebo samotné zasklenie kde budete tráviť svoje chvíľky ☀️ Neváhajte a požiadajte nás o cenovú ponuku : Email: zimnezahradyatd@ Telefon:
Rámové zasklenie balkona
Rámové zasklenie balkona. Predam čiré 4 mm skla, velmi zachovalé, nepoškodené, plne funkčne pre rámové zasklenie balkona vratane bežcov. Biely rám a 4 zasuvacie skla. Dlzka rámu 2545 mm/ výška skla 1730 mm. Kupené a montované od firmy GS EUROTHERM. Dôvod predaja - zateplenie bytovky s vymenou zasklenia. Pri rýchlom jednani dohoda na cene.
Zasklenie balkóna
Balkónové zasklenie. Zasklenie 4sekcie, vodítka - vrch, spodok a boky. Rozmer viď foto.
Zasklenie terasy,balkonou a logií
Zasklenie terasy,balkonov a logií,hlinikovy,posuvny system,madlovy profil.Nove, aj s montažou na mieru. Volat alebo stanzava@
Zasklenie
Predám certifikované zasklenie balkóna systém Glassa. Okná sú osadené v hliníkovom ráme ktorý sa posúva po koľajničkách. Veľkosť jedného rámu je 1510 x 87. Je to na 3,5m balkón. Celá zostava sa skladá zo štyroch zasklených rámov, plus strieška. Výborná vec proti hluku, dažďu, snehu, prachu a holubom.
Zasklenie terasy, zimná zahrada, pergola, presklenie pergoli
Ponúkame zasklenie terasy rámovým systémom. *Základom konštrukcie sú rámové posuvné hliníkové systémy s vysokou odolnosťou voči poveternostným vplyvom. *Ľahká konštrukcia, ktorá nezaťažuje stavbu *Vysoká odolnosť: nehrdzavie, nezvetráva sa *Bezpečnostné JEDNOSKLO 33.1 *Možne rôzne farebne prevedenia. Kontaktujte nás pošleme Vám nezáväznú cenovú ponuku.