bazár, predaj, inzercia, predám

Zásobník na utierky

Kategória: Ostatné

CENTRÁLNY DÁVKOVAČ PAPERNET
Zásobník na utierky so stredovým odvíjaním, model 406716. Nový, zabalený.

Platí do zmazania.

Pozri ďalšie inzeráty.
Zásobník na utierky
Podobné inzeráty
Zásobník na skladané papierové utierky
Zásobníky na papierové utierky. Nepoškodené, funkčné a vo výbornom stave. Tu je link na eshop, kde boli pôvodne zakúpené. Cena je za jeden a k dispozícii sú dva.
ľanové uteráky a utierky
Predám ručne tkané ľanové utierky a uteráky, okolo modrý pásik (v kotúčoch, treba ušiť podľa rozmerov tkania).Uteráky 20m a utierky 15m. Uteráky, cena 3,50€/1m a utierky 3€/1m.
Predám PROFI dezinfekčné utierky
Predám PROFI dezinfekčné utierky na všeobecné použitie, nasýtená izopropylalkoholom. Antibakteriálny účinok, vhodné do domu, kancelárie, auta, atď. Balenie obsahuje 100ks utierok. Obsahuje ultra čistú zmes izopropylalkoholu a deionizovanej vody. Utierky sú šetrné voči povrchu auta. 1 utierka stačí na vydezinfikovanie interiéru auta. Utierky sú veľmi pevné, netrhajú sa. Otvorené vám vydržia niekoľko týždňov. Bežná cena v e-shopoch je 30 €. Moja cena je 5 €. K dostupnosti niekoľko ks balení. Možnosť osobného odberu aj zaslania na dobierku. Inzerát je stále aktuálny.
Predám zásobník na skladané utierky
Ponúkam na predaj nový, nepoužitý zásobník na skladané utierky s kapacitou 300 ks. Je zabelený v originál kartóne. Cena 10,-€. Po 18:00 hod nevolať, písať mail/SMS!
Zásobník / Dávkovač na ZZ utierky
Predám Zásobník / Dávkovač na ZZ utierky - obsah do 500 ks papierových ZZ utierok - vyrobený z ABS plastu - vybavený priehľadným plastovým priezorom umožňujúcim kontrolu množstva utierok v zásobníku - uzamykateľný Značka: Merida TOP Šírka:28 cm Výška:25 cm Hĺbka:14,5 cm Inzerát platí do zmazania Priveziem po trase KE-MI
Zasobnik na papierove utierky
Predame uplne novy nikdy nepouzity zasobnik na papierove utierky s montazou na stenu.Cena 15€.Osobny odber Trenčín Sihot 4.