bazár, predaj, inzercia, predám

Zastrihávač fúzov TN2300F0 ROWENTA biely

Kategória: Zdravie a krása

Inzerát je platný do zmazania.

Strihač, vysoko kvalitná nerezová čepeľ, sieťové i bezšnúrové použitie - samostatný chod 60 minút, ľahké čistenie vďaka odnímateľnej hlave, doba nabíjania 8 h, NiMh batérie, indikátor nabíjania, strihanie fúzov - 2-7 mm, nastavenie po 1 mm, bez nástavca: 1 mm, jednoduchá a presná kontrola správnej dĺžky, ergonomický tvar pre komfortné použitie, set pre jednoduchú údržbu: čistiaca kefka, olej

Strojček je NOVÝ/NEPOUŽIVNÝ

skontrolujte podľa obrázkov zhodu s vašim
=========================================================
možný osobný odber , poprípade zašlem dobierkou cez spoločnosť PACKETA+4,60€ ( dobierku platíte vy )
vašu adresu mi prosím posielajte v takomto tvare :
- meno a priezvisko
- ulica , číslo, názov odberného miesta Packety/Z-BOX
- mesto , psč
- telefónne číslo !!!!
Píšte na email pretože číslo je vymyslené. Ďakujem
=========================================================
Jedná sa len o predaj o výmenu nejavím žiaden záujem, taktiež CENA je PEVNÁ a na nezmyselné "protiponuky" NEBUDEM REAGOVAŤ . ďakujem za pochopenie.
Inzerát je platný do zmazania
Zastrihávač fúzov TN2300F0 ROWENTA biely
Podobné inzeráty
Nový holiaci strojčeky na vlasy a bradu
Profesionálny zastrihávač vlasov inšpirovaný mužmi! Ideálny na zastrihávanie chĺpkov na tvári. Priťahuje pozornosť nielen svojou ostrosťou, ale aj klasickým a zároveň elegantným dizajnom. PROFESIONÁLNE ZASTRIHÁVANIE V POHODLÍ VÁŠHO DOMOVA Funguje na zastrihávanie vlasov aj fúzov Zastrihávač vlasov so 4 rôznymi nástavcami umožňuje zastrihávanie rôznych dĺžok a dosiahnutie požadovaného vzhľadu. Zastrihávač je vhodný na veľmi krátke zastrihávanie vlasov a úpravu fúzov. Jednoduché používanie Zastrihávač vlasov je napájaný batériou, ktorú môžete dobíjať pomocou USB kábla. Zastrihávacie nástavce môžete ľahko nastaviť na požadovanú dĺžku vlasov. Fantastický dizajn Zariadenie vyniká nad svojimi konkurentmi. Je vyrobený z pevných materiálov (titán + nehrdzavejúca oceľ) a navyše sa pri jeho návrhu inšpirovali historickými zastrihávačmi. ŠPECIFIKÁCIA: ✔️ napätie: 5V ✔️ materiál: titán + nehrdzavejúca oceľ ✔️ rozmery: 14,2 x 4,0 x 2,3 cm ✔️ napájanie: batéria a nabíjací kábel USB ????Súprava obsahuje: ✔️ 1x elektrický zastrihávač vlasov ✔️ 4x nástavec ✔️ 1x čistiaca kefa ✔️ 1x USB kábel Vysoko kvalitná starostlivosť pre mužov Už sa nemusíte starať o pravidelné návštevy holiča kvôli zastrihávaniu a úprave fúzov. So strojčekom HairTrimmer si môžete vytvoriť skvelý účes aj v pohodlí domova. Dobré zastrihávanie, elegantný dizajn a vysoká kvalita spracovania!
Ceruzka na fúzy a štetec na zväčšenie fúzov
Inzerát je platný do zmazania Ceruzka na fúzy a štetec na zväčšenie fúzov Vlastnosti: 1. Už nie je potrebné vykonávať žiadne opravy, určené na zmenšenie medzery medzi fúzmi, fúzmi a dokonca aj obočím! Poskytne vám čistý, prirodzený a svieži vzhľad. 2. Proti potu a vodeodolný, dlhotrvajúci, nezanecháva škvrny ani blednutie v dôsledku potu alebo dažďa. 3. Ľahko sa nanáša, 4 hroty s ostrými vidličkami. Najskôr nakreslite obrys fúzov a potom interiér rovnomerne zafarbite podľa požadovaného tvaru. Pri nanášaní nanášajte štetcom na jemné vlasy, aby ste dosiahli prirodzenejší vzhľad. 4. Štetec ktorý vám pomôže dosiahnuť efekt sprejovej farby a efekt miešania. špecifikácia: Veľkosť balenia: asi 17x11x1,5cm Hmotnosť balenia: asi 32 g Farba: čierna, tmavo hnedá Baliaci zoznam: Ceruzka na fúzy * 1 Kefa na fúzy * 1 Inzerát je platný do zmazania. skontrolujte podľa obrázkov zhodu s vašim ========================================================= možný osobný odber , poprípade zašlem dobierkou cez spoločnosť PACKETA+4,60€ ( dobierku platíte vy ) vašu adresu mi prosím posielajte v takomto tvare : - meno a priezvisko - ulica , číslo, názov odberného miesta Packety/Z-BOX - mesto , psč - telefónne číslo !!!! Píšte na email pretože číslo je vymyslené. Ďakujem ========================================================= Jedná sa len o predaj o výmenu nejavím žiaden záujem, taktiež CENA je PEVNÁ a na nezmyselné "protiponuky" NEBUDEM REAGOVAŤ . ďakujem za pochopenie. Inzerát je platný do zmazania
Rowenta automaticka kulma a zehlicka
Predam automaticku kulmu rowenta elite za 50€ A taktiez rowenta elite zehlicka na vlasy za 10€ Dovod predaja: som leniva nieco z toho pouzivat. Vsetko plne funkcne Dohoda mozna Osobny odber Bratislava Link na kulmu pre viac info :
Wahl Zastrihávač
Predám zastrihávač vlasov a fúzov značky Wahl s dvoma nadstavcami vo veľkostiach 1 a 1,5 mm. Pôvodná cena bola okolo 80 €. Používaný minimálne. Predám ho za 45 €.
Zastrihavač chĺpkov
Nivy zastrihavac chlpkov..
Rowenta ultrazvukova spachtla
Predám párkrát použitú ultrazvukovú špachtlu na tvár zn. Rowenta, skoro ako nová. PC 149€. Možná dohoda.