bazár, predaj, inzercia, predám

Zateplené strelecké rukavice XL NOVÉ

Kategória: Poľovníctvo, lov

Praktické rukavice, ktoré možno nosiť ako prstové alebo palčiaky vďaka praktickej príklopke na gombík. Rukavice su podšité špeciálnou termovložkou Thinsulate 3M. Veľkosť: XL Výrobca: MFH, Nemecko
Zateplené strelecké rukavice XL NOVÉ
Podobné inzeráty
Doplnky na zbrane
Predám doplnky na zbrane: kolimátor ČZ SP501 od českej zbrojovky, komplet balenie, meniteľný zámerný obrazec (bodka 2MOA, 5MOA, kríž, kruh s bodkou vstrede), jas regulovatelný v siedmych polohách, bateria CR 2032, 3V - 120€, zásobník oceľový pre AK74 5,45x39 10-ranový, nový - 35€, strelecké sluchadla elektronické - predané, strelecké sluchadlá Peltor čierne - 35€, strelecké sluchadlá Peltor oliv. použ. - 30€, predná rúčka ČZ duralová pevná - 20€, predná rúčka B&T duralová pevná - 50€, predná rúčka PTK + opierka na palec - 15€, nožičky typ Harris - 30€, vyťahovače zasobníkov magpul - 2€/ks, neoprenový návlek - obal na optiku - 5€, čistenie AKM vrátane kľuča na výškové nastavenie mušky - 12€, čistenie + náradie Česká Zbrojovka 5,56 NATO/.223 Rem/.22 LR - 30€.
nová vzduchovka + puškohľad + broky + terče
Predám novú vzduchovku značky DESIGNED GERMANY KANDAR, model B3-3 klasický kaliber 4.5mm naťahuje sa pákou pod hlavňou, neláme sa hlaveň model B3-3, v kalibri 4.5mm za cenu 50€ puškohľad Kandar 4x20 iba za cenu 5€ pri kúpe spolu so vzduchovkou krabička brokov 250ks-4.5mm ku každej vzduchovke zdarma strelecké terče 5ks ku každej vzduchovke zdarma každá vzduchovka má fosforové mieridlá - je vybavená systémom svetlovodov TRU-GLO čo znamená zjednodušené mierenie za nepriaznivých svetelných podmienok, manuálna poistka proti neželanému výstrelu, naťahovanie pákou pod hlavňou takže sa neohýba hlaveň čo zabezpečí dlhšiu životnosť a presnosť vzduchovky oproti lámacím vzduchovkám, pažba je z 1 kusu lakovaného dreva, hmotnosť 3,3 kg dĺžka 1035 mm , úsťová rýchlosť broku je až 230 m/s (830 km/h) Voľne predajné osobám nad 18 rokov, energia výstrelu do 15J. Cena 50€ bez puškohľadu, na dobierku s poštovným je cena + 7,50€ (balík na poštu) alebo 8,50€ (kurier na adresu) Pri kúpe s puškohľadom je cena 55€, na dobierku s poštovným je cena + 7,50€ (balík na poštu) alebo 8,50€ (kurier na adresu) Ku každej zakúpenej vzduchovke dostanete krabičku brokov a 5ks strelecké terče zdarma. Všetko je nové a nepoužívané, originálne zabalené v ochrannej fólii, nerozbalené, ani raz vystrelené. Viac info na tel. alebo mail., pošlem aj na dobierku cez Slov. poštu (1.trieda, balík na poštu, krehký tovar alebo kurier na adresu). Ponuka platí do zmazania inzerátu, takže ak ho čítate tak je to stále aktuálne, kontakt na tel. alebo mail.
Predám aktívne strelecké sluchadlá  Walker´s Razor
Predám nové nepoužité iba odskúšane aktívne elektronické strelecké sluchadlá značky Walker´s Razor. -Sluchadlá sú vhodné na strelnicu ale aj poľovačku. -Sluchadlá maju v sebe zabudovaný mikrofón a reproduktory. -Slúchadlá sú vybavené kolieskom ktorým si nastavujete hlasitosť ale ich aj vypínate -K slúchdlám je možné pripojiť vysielačku ale aj mobilný telefón pomocou kábla ktorý je k ním pridaný -Výhodou týchto slúchadiel narozdiel od klasichkych streleckých slúchadiel je to, že keď ste napríklad na strelnici s inou osobou a chcete si niečo navzájom povedať tak nemusíte ich dávať dole z hlavy a normálne sa počujete ale pri každom zvuku nad 23dB sa mikrofón deaktivuje a tým slúchadlá tlmia zvuk.
Strelecké okuliare Pilla
Predám strelecké okuliare Pilla Fugitive, 38 Max,62 Max, 88 ED.Cena na dobierku 260 €. Tel..
Strelecké okuliare
Strelecké okuliare SHOOT-OFF s výmennými sklami, sada.
Strelecké sluchátka WALKER'S POWER MUFF QUADS
Predám značkové strelecké sluchátka osadené 4 super citlivými všesmerové mikrofónmi pre presnú identifikáciu smeru odkiaľ zvuk prichádza. Až 9x zvyšujú hladinu Vášho sluchu, veľmi vhodné na poľovanie z posedu. NRR 26 dB, nezávislé ovládanie AFT ŠTYRI HI GAIN VŠESMEROVÉ MIKROFÓNY 9X ZLEPŠENIE SLUCHU VÝKON - 50 DB NASTAVITEĽNÉ LADENIE FREKVENCIE – AFT 2 NEZÁVISLÉ OVLÁDAČE HLASITOSTI ZVUKOM AKTIVOVANÁ KOMPRESIA (SAC) - pre utlmenie hluku výstrelu ZNÍŽENIE HLUKU, NRR 26 DB KOMPAKTNÝ SKLADACÍ DIZAJN ANTIMIKROBIÁLNE NÁUŠNÍKY ZDROJ ENERGIE 2 BATÉRIE ENERGIZER® „AAA“ (SÚČASŤ BALENIA) NRR – 26DB BATÉRIA – 2 „AAA“ BATÉRIE PODPOROVANÉ APP