bazár, predaj, inzercia, predám

Zaujímavosti slovenskej prírody

Kategória: Hobby, odborné knihy

Ivan Zmoray, Vladimír Podhradský - Zaujímavosti slovenskej prírody, Osveta 1982.
Kniha je vo výbornom stave, bez poznámok, pečiatok.

Autori poukazujú na zaujímavosti a krásy slovenskej prírody, kniha je rozdelená na dve časti. Prvú časť venujú neživej prírode, vzniku a vývoju dnešnej geologickej stavby Slovenska, horninám, skamenelinám, jaskyniam, atd.
Zaujímavosti slovenskej prírody
Podobné inzeráty
Zaujímavosti Slovenskej Prírody
Predám publikáciu od autorov I. Zmoray – V. Podhradský a kol.: Zaujímavosti slovenskej prírody.
Atlasy kultúrnych a prírodných zaujímavostí Slovenska
Predám brožované vydania kníh: Atlas kultúrnych zaujímavostí Slovenska .. 4 EUR Atlas prírodných zaujímavostí Slovenska .. 4 EUR Úplne zachovalý stav, bez poškodenia.
STRÁŽ PRÍRODY - DVD
Video seminár STRÁŽ PRÍRODY na DVD je určený predovšetkým pre členov stráže prírody, aj pre žiadateľov o členstvo v stráži prírody. Je aktualizovaný k stavu právnych predpisov k 1.7. 2020. Na DVD je v priebehu 133 minút kompletne vysvetlená problematika súvisiaca s činnosťou stráže prírody. DVD obsahuje aj powerpointovú prezentáciu s možnosťou otestovať si vedomosti a aktuálne znenia súvisiacich právnych predpisov v PDF formáte. Video je na DVD vo formáte MP4. Prehrať sa dá v bežnom počítači alebo notebooku. Autorom je Ing. Miroslav Ďuriš. Cena 1 príručky zaslanej elektronicky (cez úschovňu) je 10,- € pri platbe vopred na účet. Cena príručky na DVD pri zaslaní na dobierku je 12,50 eura.
LESNÍCTVO A OCHRANA PRÍRODY - elektronická príručka
V elektronickej príručke LESNÍCTVO A OCHRANA PRÍRODY nájdete odpovede na mnohé otázky obhospodarovateľov lesa v súvislosti so zákonom o ochrane prírody a krajiny a tiež odpovede na otázky zamestnancov ochrany prírody v súvislosti so zákonom o lesoch. Je spracovaná k stavu právnych predpisov účinných k 15. 1. 2023. Autorom je: Ing. Miroslav Ďuriš. Príručka je v PDF formáte, rozsah je 144 strán A4. Obsahuje aj množstvo fotgrafií a prílohou sú aktuálne znenia súvsiacich právnych predpisov. Zaslať je ju možné elektronicky (cez úschovňu) alebo poštou na CD nosiči.
Ochrana prírody na Slovensku - audiovizuálna pomôcka
Predám audiovizuálnu pomôcku: OCHRANA PRÍRODY NA SLOVENSKU. Video seminár vo formáte MP4 v priebehu 37 minút názorne a pútavo vysvetľuje problematiku ochrany prírody a krajiny na Slovensku. Pomôcka sa dá použiť pri environmentálnej výchove. Okrem videa obsahuje tiež test formou powerpointovej prezentácie s otázkami o ochrane prírody s okamžitým zvukovým a grafickým vyhodnotením správnych odpovedí. Pri zaslaní elektronicky cez úschovňu je cena pomôcky 11,- eur. Pri zaslaní na DVD nosiči na dobierku je cena vyššia o poštovné. Kontaktný e-mail: miroslavduris@
1000 zaujímavostí Slovenska
Predám knihu 1000 zaujímavostí Slovenska z vydavateľstva Ikar, 384 strán, v top stave, bez poškodenia. Preferujem osobný odber, no viem poslať aj poštou po úhrade na účet.