bazár, predaj, inzercia, predám

Závesná tyč TESCOMA monti

Kategória: Kuchyne

Závesná tyč TESCOMA monti (Art.: 900092) Dĺžka 60 cm. Nová, nepoužitá, v pôvodnom balení, s kompletným inštalačným príslušenstvom. Pôvodná cena 22 EUR. Predajná cena 12 EUR.


Háčiky TESCOMA monti (Art. 900082) k závesnej tyči. 6 kusov. Nové, nepoužité, v pôvodnom balení. Pôvodná cena 6 EUR. Predajná cena 3 EUR.

Cena spolu: 15 EUR + poštovné.
Závesná tyč TESCOMA monti
Podobné inzeráty
Kuchynská závesná tyč
Kuchynská závesná tyč, 10 mm, 100 cm. Ušľachtilá nehrdzavejúca oceľ. Nová, nepoužívaná, v pôvodnom balení. Cena 3 EUR.
Tescoma sada
Predam sadu naberaciek zn. Tescoma uplne nove pov.cena 110 teraz 60. da sa aj jednotlivo.Poprosim pisat na email.
Tescoma
Predám používanú 9 dielnu sadu riadov značky Tescoma. Pôvodná cena 280 eur. Teraz rýchlo 60 eur.
Zlatý set - Kuchynská tyč s košmi - 2ks
Tento nádherný luxusný Zlatý set- úplne nový ešte nerozbalený rozžiari a oživí Vašu novú alebo obnovenú kuchyňu, ktorá bude vďaka tomuto setu vyzerať fantasticky, je to jedinečný set, ktorý sa už nedá objednať, jedná sa o zlatú tyč so zlatými košmi na ovocie, alebo koreničky, … v plnej dĺžke 2,75m a 2ks košov (väčší a menší rozmery vid. foto), ide o limitovanú edíciu, tyč si môžete skrátiť podľa výšky stropu a kuchynskej linky, ideálne zakomponovať do kuchynského ostrovčeku alebo baru, koše majú široké využitie, záleží na vašej fantázii. Nejedná sa o lacnú vec v obchode stála 450€, tak mi neponúkajte sumy akože 50€-80€ a podobne na to nebudem reagovať, ale rozumne sa dá dohodnúť a sme otvorený dohode . Ak máte seriózny záujem o kúpu, kontaktujte ma priamo na uvedené mobilné číslo.
Predám kuchynský nábytok rôzne druhy plus drez
Ahojte, ak potrebujete nábytok do kuchyne na chatu alebo na retro zariadenie ubytovania, Ponúkame následne kusy: •Hnedá drevená poctivá ťažká závesná poličková skrinka, nie je možné ju rozdeliť na 2 časti, iba ako celok - 20€ rozmery š.140 x v.122cm •Červená melaminova závesná skrinka na riad - 10€ š 121 x v.63cm •Pracovný kuchynský drez aj s nerezovym umývadlom 30€ rozmery na obrázku Je možné to zobrať aj ako celok, cena spolu 40€ Viac fotiek a rozmerov pošlem do správy Osobný odber v Nitre - Zobor
Závesná skrínka do kuchyne
Predám závesnú skrínku do kuchyne v šedej farbe, dvere sú sklenené a vyklapacie. Rozmery: Výška 60cm Šírka 90cm Hĺbka 35cm Hrúbka korpusu 16mm Sklenená polica, krytky a závesná lišta sú v cene. nová, nikdy nepoužitá, nepoškodená Na predaj mám ešte jeden kus, so šírkou 80cm (60 eur)