bazár, predaj, inzercia, predám

Závesné kolieska na bránu

Kategória: Vybavenie dielne

Predám závesné kolieska na bránu a pod.cena za kus.
Závesné kolieska na bránu
Podobné inzeráty
Závesné oko
Predám závesné oko cena 25€
Skrinka
Kvalitné a odolné skrinky Mars, ktoré nesmú chýbať ani vo Vašej dielni, sú vyrobené z oceľového plechu a opatrené odolným práškovým lakom. Číre zásuvky a prepážky sú vyrobené z trvanlivého materiálu PS (polystyrol). Závesné skrinky MARS - tradičné a praktický pomocník pre prehľadné skladovanie drobných predmetov, súčiastok a ručného náradia. Skrinky sú vhodné pre vybavenie dielní, garáží, výrobných prevádzok a všade tam kde je potrebné mať drobné predmety prehľadne uložené. Závesné skrinky je možné voľne postaviť, stohovať jednu na druhú (podstava je opatrená plastovými nožičkami), alebo zavesiť na stenu. Skrinky sú vyrábané v rôznych veľkostiach a variantoch veľkosti a usporiadanie zásuviek. Skrinky je možné kombinovať a tvoriť z nich kompaktné celky. Vnútorné priestory zásuviek možno jednoducho rozdeliť pomocou plastových prepážok, ktorésú súčasťou skrinky.4ks veľké a 2 ks malé.na jednej malej skrinke chýba 5 plastových zásuviek.cena za 1ks veľkej skrinky je 30eur a za 1ks malej skrinky 15eur.
Šablóna pre značenie a rezanie otvorov pre závesné WC
Dobrý deň prajem, predám šablónu pre značenie a rezanie otvorov pre závesné WC napríklad GEBERIT a iné. Výborná pomôcka pre rýchle a presné vyrezanie otvorov do sadrokartónu, obkladu a podobne. Určené pre WC s rozstupom montážnych otvorov 180mm. Možnosť priloženia vodováhy. Vyznačené osi pre centrovanie otvorov a pre jednoduchšie použitie krížového lasera. Posielam aj na dobierku Slovenská pošta/Zásielkovňa (Packeta).
Nábytkové kolieska a podložky
Predám úplne nové nábytkové kolieska, Plastové 40mm/4ks -2€, podložky s klinčekom - 2€, samolepiace 2€. Tovar je zo zrušenej predajne. Pošlem aj na dobierku. Mám viac kusov.
Kolieska
Predám kolieska pevné tzn.niesu otočné.mam 10ks,cena za ks 3€ poprípade za celok 25€
Gumove kolieska
1. - 2ks priemer 59 mm, priemer diery 6.2 mm, sirka 22 mm; 2. - 2ks priemer 80 mm, priemer diery 8.0 mm, sirka 33 mm; 3. - 2ks priemer 85 mm, priemer diery 8.5 mm, sirka 23.5 mm; Iba volat. GUMOVE KOLIESKA, KOLESA